Мопс
Публикувано: 07 December 2005 - 11:15 AM
AKC стандарт? В Европа действащия стандарт е по FCI super хубаво е да се знае това защото е възможно да има някакви разлики м/у двата стандарта super
Публикувано: 07 December 2005 - 12:13 PM
Цитат
До Блейзи!
Как си скъпа?Ще ходиме ли на изложба в Белград пролета?Чакам сега новия мъжки мопс с супер кръв!!!
Светла. cheers
Как си скъпа?Ще ходиме ли на изложба в Белград пролета?Чакам сега новия мъжки мопс с супер кръв!!!
Светла. cheers
Благодаря добре съм, живуркам oo
Кажи има ли разлики м/у двата стандарта? На какво трябва да се наблегне като се избира бебе мопсче?
Публикувано: 07 December 2005 - 01:33 PM
До Блейзи!
Много мразя да пиша,но се налага.Аз не виждам разликата между двата стандарта.И съм на мнение че в Америка се най страхотни кучета.При тяхната конкуренция по изложби,всички добри развъдчици се стремят все към по добро и по добро.Аз бих искала да имам мопс от Америка.Живот и здраве и от там ще вкарам.Изпрашам ти няколко сайта да видиш за къкво става дума.Ти си съдия на девета група и ще видиш как трябва да изглежда един хубав изложбен мопс.Аз се стремя към това дано някога и аз ще стигна нивото на Американските мопсове.Сега вкарвам мъжкия с хубава американска кръв и ще видиме къкво ще дава. super
www.geocities.com/odays2003
Обърни внимание на мопс които тя държи на ръцете!!!!!!Мечта на развъдчика!
Много мразя да пиша,но се налага.Аз не виждам разликата между двата стандарта.И съм на мнение че в Америка се най страхотни кучета.При тяхната конкуренция по изложби,всички добри развъдчици се стремят все към по добро и по добро.Аз бих искала да имам мопс от Америка.Живот и здраве и от там ще вкарам.Изпрашам ти няколко сайта да видиш за къкво става дума.Ти си съдия на девета група и ще видиш как трябва да изглежда един хубав изложбен мопс.Аз се стремя към това дано някога и аз ще стигна нивото на Американските мопсове.Сега вкарвам мъжкия с хубава американска кръв и ще видиме къкво ще дава. super
www.geocities.com/odays2003
Обърни внимание на мопс които тя държи на ръцете!!!!!!Мечта на развъдчика!
Публикувано: 07 December 2005 - 01:36 PM
аз лично съм проверила на официалната страница на FCI и информацията с нищо не се различава за това си позволих да преведа тази от американски сайт понеже беше по пълна ,но ако смятате че не е правилна не се съобразявайте с нея r) а ако има нещо г-жа Светла Конова винаги може да направи корекции

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 07 December 2005 - 08:13 PM
радвам се че ви е интересно b)
Алисия ,найстина ще е добре да се обадиш и да поискаш родословието и на бащата ,ще питаме какво трябва да се направи във форума има доста компетентни хора който мисля че ще помогнат ,а може да попитаме и г-жа Конова тя мисля че знае
Алисия ,найстина ще е добре да се обадиш и да поискаш родословието и на бащата ,ще питаме какво трябва да се направи във форума има доста компетентни хора който мисля че ще помогнат ,а може да попитаме и г-жа Конова тя мисля че знае

Публикувано: 13 December 2005 - 07:18 PM
Здравей svetamops b) найстина изчезнаха всички любители на невероятните мопсове
как е новото кученце ? а китаеца? разкажи повече за тях ...
исках и да те питам за съвет Дейзи ужасно много се чеше и нямам представа от какво е писала съм пост в темата ветеринарен кабинет ако имаш време моля да го погледнеш ,ще съм благодарна да ми дадеш съвет
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=44&t=2730
как е новото кученце ? а китаеца? разкажи повече за тях ...
исках и да те питам за съвет Дейзи ужасно много се чеше и нямам представа от какво е писала съм пост в темата ветеринарен кабинет ако имаш време моля да го погледнеш ,ще съм благодарна да ми дадеш съвет
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=44&t=2730

Публикувано: 14 December 2005 - 06:36 PM
До Радост!
Новото куче още не пристигна,чакам го.Бих искала да видя твоето куче защото така нищо не мога да ти кажа.Александров е много добър доктор.Познавам го от много години.Сега нямам проблеми и отдавна не съм го виждала.Обади ми се. И вярвай,че всичко ще се оправи. nok
Новото куче още не пристигна,чакам го.Бих искала да видя твоето куче защото така нищо не мога да ти кажа.Александров е много добър доктор.Познавам го от много години.Сега нямам проблеми и отдавна не съм го виждала.Обади ми се. И вярвай,че всичко ще се оправи. nok
Публикувано: 23 December 2005 - 12:23 AM