Dog.bg Форуми : ВЕТЕРИНАРНА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (34 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВЕТЕРИНАРНА

#141 Потребителят е офлайн   enamorada Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 November 2008 - 12:57 PM

Щом има симптомите и т. н. остава само да чакаме ;) Не се притеснявай, че не е наддала много, ако е по едричка може изобщо да не наддаде и пак да има малкииииии бебсита :yahoo: :blink: Искам да съм кръсница ;D

#142 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 November 2008 - 01:03 PM

Цитат

И аз пролетта не бях на 100% сигурен,че ротката ми е бременна...уви дойде 14-ти април ставам сутрин със замъглен поглед...бе хай уш утивам да я храня  ;D и кво да видя 6 тулумбички  :wub: всяко хванало една цицка и опъва яко.  :o
И колко от тях оцеляха? И бащата кой беше? Още един спец  :-
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#143 Потребителят е офлайн   ilkata Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2008 - 01:16 PM

bushkata какво искаш да кажеш с това ?????

#144 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 30 November 2008 - 01:31 PM

Цитат

И колко от тях оцеляха? И бащата кой беше? Още един спец 

Нито едно! за 3 дни измряха 5 кученца 6-тото живя 24 дни а бащата беше комшийското безпородно куче на име ''Боку'' да съм казал,че съм спец?

#145 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 06:21 PM

Mahorec, питам информативно: стана ли ясна причината?

#146 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 06:28 PM

На кучката липсва майчински инстинкт.  :blink:

#147 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2008 - 06:30 PM

Ми то и на моята й липсва, ама бебето й е живо и здраво.
User's Signature

Качена снимка

#148 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 07:12 PM

Цитат

Ми то и на моята й липсва, ама бебето й е живо и здраво.

Пожелавам ви и за напред да е живо и здраво. :palec:

#149 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 07:20 PM

Цитат

На кучката липсва майчински инстинкт.  :blink:

Мерси

#150 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 01 December 2008 - 08:29 PM

Не искам да се заяждам,но в случая не може да се коментира липса на майчински инстинкт.Първо на майката не са създадени подходящи условия за да не изпомачка бебетата.Второ кучката е твоя,а не можеш да влезеш при нея като има бебета :oЗа сведение присъствах на раждане на клубна ротка,която ме беше виждала само веднъж преди това.Позволи ми да обгрижа всяко едно бебче.Това обаче се случва не поради някакви случайни причини,а затова,че кучето е гледано и възпитано както трябва.
User's Signature

Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 08:44 PM

Цитат

Не искам да се заяждам,но в случая не може да се коментира липса на майчински инстинкт

Незнам ти си тази която разбира може и да си права.

Цитат

Първо на майката не са създадени подходящи условия за да не изпомачка бебетата.

Това е вярно. ;) :palec:

Цитат

Второ кучката е твоя,а не можеш да влезеш при нея като има бебета

Тук грешиш.

Цитат

За сведение присъствах на раждане на клубна ротка,която ме беше виждала само веднъж преди това.

;D ;D

Цитат

Позволи ми да обгрижа всяко едно бебче.Това обаче се случва не поради някакви случайни причини,а затова,че кучето е гледано и възпитано както трябва.

Еееми как бее това все пак е  КЛУБЕН РОТ на който му е избягала някаде украската. ;D ;D

#152 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 02 December 2008 - 10:10 AM

Хумора ти не го разбирам.Споменах,че клубна,защото е факт.
User's Signature

Качена снимка

#153 Потребителят е офлайн   ilkata Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2008 - 12:11 PM

Тук, в този форум, разбирам, че "расивите","елитните","чистокръвните" и кучетата с "радословие" са издигнати на култ, в което няма нищо лошо. То не беше изтъкване, хвалби и тн, самолюбие. Но защо не погледнете от другата страна - има и "по-лоши" от Вашите кучета, но които са преди всичко кучета, и представители на породата. Тази порода, която ни събира тук, във въпросния форум. За да обменяме опит и да си помагаме взаймно. Да се радваме на любимците си и да намираме решения и помощ в трудни ситуации.
Е, моето е без радословие, или поне аз го нямам (дълга история, за начина по който се сдобих с моята любима), ако това има значение, и ще помоля тези, за които това е проблем, просто да не постват за да не се натрупва излишна негативна енергия :)

По темата - доколкото разбирам, при заплождане и двете кучета е необходимо да са или със, или без опашки... Така ли е, и ако е така - защо ? Благодаря

#154 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 12:35 PM

ilkata, как е кучката? Има-няма, време е. 60 и кой ден е днес? Има ли някакви промени в поведението? Хвърли едно оче на темп.

Цитат

По темата - доколкото разбирам, при заплождане и двете кучета е необходимо да са или със, или без опашки... Така ли е, и ако е така - защо ? Благодаря

Не само при заплождане, по принцип трябва да са си с опашки. Промяна в стандарта, считано от 2000-та година насам. Купиране се допуска само и единствено при наличие на здравословен проблем, което се удостоверява от комисия и вет.

#155 Потребителят е офлайн   ilkata Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2008 - 12:56 PM

Още нищо...
Тя е с опашка, но той - не.
Вече мисля че нищо не е станало  :( Това не означава че няма да пробваме отново за в бъдеще!

#156 Потребителят е офлайн   nezi_7966 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 01:18 PM

Цитат

Тук, в този форум, разбирам, че "расивите","елитните","чистокръвните" и кучетата с "радословие" са издигнати на култ, в което няма нищо лошо. То не беше изтъкване, хвалби и тн, самолюбие. Но защо не погледнете от другата страна - има и "по-лоши" от Вашите кучета, но които са преди всичко кучета, и представители на породата. Тази порода, която ни събира тук, във въпросния форум. За да обменяме опит и да си помагаме взаймно. Да се радваме на любимците си и да намираме решения и помощ в трудни ситуации.
Е, моето е без радословие, или поне аз го нямам (дълга история, за начина по който се сдобих с моята любима), ако това има значение, и ще помоля тези, за които това е проблем, просто да не постват за да не се натрупва излишна негативна енергия :)

Приятелю аз пък не разбирам защо всички се засягат от коментарите на хората с родословни кучета. Аз също имам 2 нерадословни рота , но в никой от коментарите не се засягам, защото много добре разбирам какво апелират, а именно :  здравето на кучето е преди всичко останало и факт е че неродословните кучета имат генетични болести, които се предават от поколение на поколение и водят до сериозни усложнения.
Не мисля че има хора, на които целта им е да се "фукат" с родословните си кучета.
User's Signature

Rottweilers love to be your No 1 :)

Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!

#157 Потребителят е офлайн   ilkata Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2008 - 02:31 PM

Цитат

Цитат

Приятелю аз пък не разбирам защо всички се засягат от коментарите на хората с родословни кучета. Аз също имам 2 нерадословни рота , но в никой от коментарите не се засягам, защото много добре разбирам какво апелират, а именно :  здравето на кучето е преди всичко останало и факт е че неродословните кучета имат генетични болести, които се предават от поколение на поколение и водят до сериозни усложнения.
Не мисля че има хора, на които целта им е да се "фукат" с родословните си кучета.

Права си! Просто не си разбрала какво имам в предвид.
Поздрави

#158 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2008 - 12:01 PM

Кучката май те излъга,че ще ражда. ;D ;D

#159 Потребителят е офлайн   ilkata Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 December 2008 - 12:28 PM

Май Май си ме излъга  ;D нищо, аз не й се сърдя :)

#160 Потребителят е офлайн   igra4cs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2009 - 05:41 PM

Добър вечер първо .Значи днес като извеждах кучето на разходка забелязах ,че кучето ми като ходи по голяма нужда има по 3-4 капки кръв МОЛЯ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е ДА ПОМАГА .Мерси предварително.

• (34 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни