ВЕТЕРИНАРНА
Публикувано: 29 April 2008 - 10:43 AM
Кучето ми почти се оправи, раната на врата му започна да завяхва и не текат секрети, сега чакаме да се изхрани кожата и да започнат да падат коричките, та и козинката да започва да расте. Вече не го тормозят мухите и е много по-щастлив, пак бяга и играе по поляните. Благодаря на всички за съветите, които ми дадохте ;)
Публикувано: 29 April 2008 - 11:53 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 May 2008 - 01:41 PM
Публикувано: 18 May 2008 - 02:21 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 08:47 PM
нищо не мога да споделя за тази клиника, но се надявам притесненията ти за докторите там да са безпочвени.
Цитат
Това също е въпрос към специалисти.
С нищо не мога да помогна, но се надявам кучето ти да се оправи. :palec:
Как е сега, има ли подобрение?

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 19 May 2008 - 10:47 PM
Цитат
нищо не мога да споделя за тази клиника, но се надявам притесненията ти за докторите там да са безпочвени.
Цитат
Това също е въпрос към специалисти.
С нищо не мога да помогна, но се надявам кучето ти да се оправи. :palec:
Как е сега, има ли подобрение?
Здравей,ами от вчера е доста по-добре и вече не се задъхва така слава Богу ! :) Днес взех изследванията от клиниката и ми казаха,че засега от тях няма нищо сериозно,но след една седмица като се изчисти от водата искат пак да му направят снимка и да видят ! Важното е,че засега сме вече доста по-добре :blink:
Публикувано: 17 June 2008 - 11:52 PM
От доста време искаме да си вземем ротвайлер и момента дойде! :) Чакаме го да направи 45 дена и другата седмица ще си го вземем! Много се вълнувам и чета с удоволствие форума ви, за да сме подготвени. Честно казано, за доста неща се притесних как ще се ориентирам, заради най-разнородните мнения, които чувам и чета. Каква храна, какви добавки, калций, към какви болести са предразположени и тн... Мисля, че ще съм спокойна, ако намеря добър ветеринар, на който да се доверя и разбира се разчитам и на вас, собственици вече на ротчета :blink:
Не знам как можете да ме ориентирате, без да правим реклама на някого - може би да ми дадете съвети как да потърся ветерина или или да ми пишете на майл кой е вашият, ако сте доволни...
Благодаря предварително!
Публикувано: 18 June 2008 - 01:14 AM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 18 June 2008 - 07:52 AM
Цитат
http://www.itavet.info/
И аз ходя само в Ита Вет от 3 години и съм много доволна :->) :->) :->)
Публикувано: 18 June 2008 - 08:33 AM
Цитат
Подкрепям! :->)

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 18 June 2008 - 10:38 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 June 2008 - 02:21 PM
Цитат
Аз живея в "Овча Купел" и съм посещавала клиниката...Честно казано не съм много доволна!Разхождам кучето си в парка и хората там също ми казват,че не са доволни от клиниката...Раздвам се,че кучето ти е по-добре!Пожелавам бързо оздравяване! :wub:

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...
Публикувано: 17 July 2008 - 11:07 PM
Публикувано: 17 July 2008 - 11:17 PM