Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#1201 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 20 October 2009 - 11:25 PM

tanito, това Лея ли е ,много е сладко това кученце.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1202 Потребителят е офлайн   tanito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2009 - 06:03 AM

Цитат(IA--- @ Oct 21 2009, 12:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
tanito, това Лея ли е ,много е сладко това кученце.

Да тя е ти не си ли ги виждала тея снимчици

#1203 Потребителят е офлайн   tanito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2009 - 06:55 AM

Цитат(Норита @ Oct 20 2009, 10:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Voca, не се притеснявай. Аз съм напълно съгласна с Ия. Повярвай, когато поотраснат стават най-добрите домашни любимци - гледат умно, правят се, че те слушат и изпълняват ако има харесва. Аз много съжалявам, че не можах да видя тези моменти в моето мече - дивотията на малкото куче и неговия чар. Беше толкова болна, че пропуснахме игрите и белите. Сега като голяма рядко се заиграва с мен, по-често сама си играе и си лае на играчките (най-много обича подскачащи топчета). След играта (която се изразява в 5-10минутно тичане през целия апартамент) ляга на леглото до мен и така до 10 сутринта ab_041.gif .
Прекалено много новите неща за твоя Херк - разходките, обстановката и т.н. С времето се се упокой и ще стане един уравновесен крал на тоя дом wub.gif .
За дърпането с повода (питах специално) трябва да започнете с много къс повод, за да свикне че трябва да върви близо до вас. След това постепенно по-дълъг и така. Не го пускайте без повод - малък е и още се плаши. Ще го подплаши нещо и ще хукне нанякъде.

tanito, не говори невъзможни неща. Кучетата не се раждат със знанието как да пресичат на светофара, а малките кученца чау са доста своенравни и страхливи като малки. Моята на 4 месеца виеше ако исках да и изведа от нас, а ти казваш, че Лея едва ли не знае кога е зелено, кога червено...

аз да ти кажа Гордан сам пресича на пешеходна пътека много хора са го виждали а за Лея още от първата разходка започнах да я пускам от каижка и сега почти не я слагам идвамата вървят плътно до мен като им кажа това че твойта е виела не означава че всяко куче така ще прави на първата си разходка

#1204 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 21 October 2009 - 07:49 AM

tanito, мила, възможно е бързо да възприемат, но ти направо ме разби. " аз на нищо не съм ги учила, те сами ей така хоп, и ...". Това да го видя няма да го повярвам. Кучето е на 4 месеца, не ни прави на идиоти.
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#1205 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2009 - 11:50 AM

tanito, как така познаваш толкова добре Лея, като постоянно не е при теб .Тя беше по болници, после при доктора у тях да я наблюдава , а сега е при брат ти.Общо взето по твои приказки е била 2-3 дни при теб.А и е нормално малката да следва Гордан.

#1206 Потребителят е офлайн   Voca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2009 - 04:08 PM

Някой знаели от каква възраст трябва мечето да ходи с каишка? Преди малко го пробвах, за него това бяха големи мъки, свикнал е само с нагръдник smile.gif

#1207 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2009 - 07:17 PM

Voca, мечето ти цял живот може да ходи с нагръдник.

#1208 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 October 2009 - 08:18 PM

Цитат(IA--- @ Oct 21 2009, 05:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Voca, мечето ти цял живот може да ходи с нагръдник.

Да, стига да му е удобна, щом още няма навик да се движи до теб, нагръдника е най-подходящ занапред! dog.gif
Гери, да пуснеш снимки на Симба, Айра и Сандра....май имаш и нови попълнения затова пускай md_064.gif dog.gif

#1209 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2009 - 08:46 PM

sara92,много бих искала да си кажеш мнението ,че нещо ме гложди, По нагоре съм пуснала снимки на новото чау на tanitо което е на 3-4 месеца.Та тя е качила тези снимки, а на мен ми изглежда ,че това са две различни кучета dry.gif с по 5 месеца поне разлика.

#1210 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2009 - 08:50 PM

Ам, да, аз също съм съгласна с Ия. На първата снимка на дивана кученцето изглежда поне на 9-10 месеца и много ми прилича на нечие чау от форума, но не мога да сетя на кое. На другата снимка (втората) кученцето е доста по малко от първото - на около 3до 4 месеца и знам от къде е свалена снимката. Та така снимки на Лея ние реално не сме видели, а танито потвърди, че тези двете са на Лея, освен това преди това и тя самата ги качи. Има нещо заплетено в цялата ситуация.
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#1211 Потребителят е офлайн   Sara08 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 21 October 2009 - 09:34 PM

Мисля че прилича на моята Сара smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1212 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2009 - 09:37 PM

Определено. wub.gif А и ако канапето прилича на твоето...
User's Signature

Качена снимка

#1213 Потребителят е офлайн   Sara08 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2009 - 09:49 PM

Цитат(Норита @ Oct 21 2009, 10:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Определено. wub.gif А и ако канапето прилича на твоето...

мммм не то го нашето smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1214 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 October 2009 - 11:20 PM

IA---,тези две снимки бяха качени от sladka69, във "Фотогалерия" на стр.68, с обещание за още снимки от изложбата. Мисля, че tanito, не се е справила с качването затова друг ги е качил.,...но основното което те интересува е дали са на различна възраст. Според мен да. Има и друга възможност след като Танито пусне снимките от изложбата да се сравнят!!! zz_218.gif

#1215 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 October 2009 - 01:55 PM

tanito, Форумите по цял свят са създадени да си комуникират хора с еднакви интереси, но понякога с различно мнение.Няма лошо в спора се ражда истината.А най вече да обменят информация и да си помагат. Но най грозното и отвратително нещо е да лъжат за да предизвикат интерес. Аз лъжата я възприемам като лична обида, че някой ме прави на луда.Толкова ли за безинтересна личност се смяташ, че ти се налага да използваш такива долни похвати.Чудя се от къде да започна .На 18,09,2009 пишеш че имаш две чау чаута Гордан и Лея която била на два месеца.и я имаш от две седмици , родена била на 23,07,2009.Така по прости изчисления никой уважаващ себе си развъдник няма да ти изпрати куче на един месец.Няма проблем вързах ме се, радваме се за всяко мече дошло в семейството ни.Идеята ти явно е дошла когато престанаха много съфорумци да отговарят на твоите постоянни писания в скайп .Тормозеше хората прибавя ше ги към различни дискусии без да ги питаш дали искат , звънеше им и ги притесняваше постоянно .В това число и мен разбира се.Няколко пъти те предупредих да не го правиш ,защото хората престанаха да си комуникират помежду си и твоите действия ги дразнят , ти обаче не благоволи ,уви не.Да не говорим ,че изобщо не се съобразяваш с правилата на форума и се налага да приправяме почти всеки твой пост.Ако не ти е известно тук не се толерират обяви за търсене на партньор, и да обезпокояваш хората на лични с такива писания.Прилагам снимка на твой пост.На всичкото отгоре пращаш чужди снимки като ги представяш за свои . На Гордан, разбира се взето от Сайта на Нанси, а най точно от родословието на Валенсия..Като го представяш ,че е бил на изложба. Снимките на Лея са ти на две различни кучета с възрастова разлика от поне 5 месеца. До тук добре каквото било било.Ама защо реши ,че трябва да измислиш , новото ти куче да е болно.На теб ясно ли ти е колко много хора ти съчувстваха и ти вярваха .Препоръчвах ме ти клиники доктори а ти не се отзоваваше, продължаваше да си изискваш препоръки.Само и само да има за какво да си пишеш.Не те ли е срам, с това шега не бива, а и толкова много хора бяха искрено притесни.Започна и със срещите .Звънене по тел .или на скайп уреждане на срещи ,на които не се появяваше и си измисляше абсурдни оправдания в последният момент.И така като се замисля куп още неща ,но не ми се занимава с теб .Мисля ,че ти отделих достатъчно време .С две думи .Силно се съмнявам ,че Гордан е с родословие и има дори една награда.Лея също не съществува.А комоли да си участвала в изложба с тях.Снимки така и не качи.Защото нямаш. А да не говорим ,че в друг под-форум си писала, че не си успяла да се запишеш .Пък и други съфорумци редовно ни осведомяват ако им наши представители .Защото искрено им се радват. За напред ще те моля когато пишеш тук да спазваш правилата и ако ти е възможно постовете да са ти за реални неща.Това е .....

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#1216 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 22 October 2009 - 04:33 PM

cd_045.gif Аз причислявам постъпката като детска и незряла! Много пъти съм се ангажирала да пиша всъщност за "несъществуващт проблем",с това не се спекулира и е крайно осъдително! Тази злоупотреба ще доведе до недоверие, дистанциране и неприобщаване на останалите към постовете на Танито, за което вече съжалявам човека стоящ зад тези постове! zz_217.gif

#1217 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 October 2009 - 04:42 PM

tanito, тормозенето с постоянни съобщения и телефонни обаждания, както и превръщането на няколко човека в идиоти само още веднъж доказва желанието ти да изпъкнеш. Лъжите са плики и лесни за разкриване, а твойте опити за замазване само доказват , че ти ни смяташ за тъпанари, който са готови да повярват, че света се върти около теб. Но аз не мога да доумея причините ти... Хм... Ако мислиш, че така може да бъде завързано приятелство - в голяма грешка си. За Ия или Сара92 и всички останали - За мен притежателите на тези прекрасни животинки са хора, с който ще поддържам връзка дълго време. Виждаш ли - може и без долни лъжи и интриги.
User's Signature

Качена снимка

#1218 Потребителят е офлайн   Voca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 11:51 AM

Аз не мога да коментирам случилото се с tanito, но мога да кажа само, че не е хубаво да се лъже! ea_103.gif

Тези които живеят в апартамент, по колко време извеждат своите чаувци? Някаде прочетох , че е необходимо поне 5 часа, а моето мече не стои повече от 3 и попринцип е доста изморен , когато се пребираме вечер и веднага заспива. Забелязах , че ходи много тромаво . Все едно му тежи тялото ! Днес бяхме на вет, за контролен преглед , пореди проблема с гъбичките и е много по добре ! На мен ми се вижда много слаб около 13 килограма е а е почти на 6 месеца и сега като сменя и козината направо се плаша !

това е Херк сега !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1219 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 October 2009 - 12:47 PM

Voca, не се стряскай толкова,мечето ти страхотно.Я виж какъв директор е само wub.gif ИЯ също много дръпна на зад заради гастрита ,но сега си наваксва .Нищо ,че на вашата възраст бях ме 18 кл.А за козината не ми говори ,така си е сменила козината ,че прилича на смуф.Сякаш съм я постригвала .Сега ръсте нова козина лъскава и гъста,но още е къса.Ще се оправи и той важното е да е весел и здрав .Иначе всичко ще навакса.Целувки от нас.
А що се отнася за tanito просто нямам думи .Вчера след поста ми тук започна да ми пише в скай та до 22,30 .И естествено пак старата песен лъжа след лъжа .Не искам тук да качвам нейните глупости,но ако се наложи ще го направя .Резултата от вчерашният диалог пак беше същият.След сто пъти въпрос от моя страна / защо ме лъже/ тя ми обясняваше че ей сега ще прати всичко да докаже , та така няколко часа. и стана един страхотен сериал от простотия.Просто нямам думи.

#1220 Потребителят е офлайн   Voca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 02:14 PM

ab_041.gif Не мога да разбера какъв е смисъла да лъже толкова това момиче. И наи-смешното е че само обещава разни неща ! На такъв човек може само да му се каже да не се излага повече и да спре да се занимава с глупости и детски истории ! rd_139.gif

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни