sara92, зная, че точно на теб не се налага да обяснявам ,че класно чау се намира много трудно .Не всяко родословно куче е шоу клас.От всяко дърво свирка не става.В бг особедно си мислят ,че като са взели радословно куче са хванали бога за шушляка ,да ама не, и разочаровани после много.С чаута родословни е бъкан нета, ама такова каквото искам, няма.Вече година търся.Не искам да вземам само по окраска и по родословие ,защото няма никаква гарация ,че после няма да излизам пак от лекарският кабинет.Както доста хора.И не искам с такова куче да съсздавам основа за по нататъчна изложбена и развъдна дейност.Въпреки че съм на ясно ,че всеки проблем може да се покрие.Както правят много от развъдчиците и за това породата ни е на този хал.Аз така не искам.Вярно, че и всичко е и доза късмет,но най важно е да е здраво и от уважаващ развъдник.Всеки такъв,а те са много малко ,като имат проблем с някое куче го кастирират ,нищо че са вложили много в него.И продължават с друго.Ама пак казвам са малко и ако до сега ми е хоресало нещо ,то или единият родител не харесвам или гаранциите които ми дават не са ясни.
Та, аз пак казвам Сиана я харесвам и обичам, ама не е чау и виждам голяма разлика.Не ми е по характера.Целта ми с нея е наистана да постигна някакво име, за да мога утре като поискам от определен развъдник бебе-чау да ми се даде като на отговорен стопанин.Защото уважаващите себеси развъдчици не дават на всеки желаещ своето производство.Ето така стоят нещата ,просто не съм ги коментирала до сега .Това не значи ,че не обичам Сиана и не ми трепка сърцето от удоволствие когато гледам съдията как им се кефи.Но целта ми е друга и ще чакам колкото трябва ,кото се надявам и на късмет за да нямам ето такива чау дето хората представят за перфектни а те ще им изпаднат ушите толкова са на странично поставени.
Просто това съм го коментирала само с
Furia_S до сега и за това тя добре ме разбра.Надявам се, че и ти ще направиш същото.Целувки на сладурите у вас и много здраве.
Много благодаря на всички за поздравленията и целувки от нас .
Ето какво представиха като чау в НИШ.
http://vbox7.com/play:2de1a3a2