Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 26 April 2011 - 09:35 PM
Имаме мечка вкъщи, в 26 April 2011 - 06:40 PM, написа:
Ееее, ще има и други изложби, ще се радвам да видя и вашето съкровище на живо, днес имаше 4 чау-та, като ми хвана окото един юниор 9-месечен, мъжки, черен от развъдника Бон Триумф. Много хубава глава и като цяло бе много приятен, просто се надявам и утре да го видя да го снимам.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 27 April 2011 - 08:38 PM
Днес минах покрай залата с колата, ама не мернах никакви кучовци...сигурно заради времето.
Мисля с Аури да се врътнем в петъка ако позволява времето...дано видим някой от форума :))
Публикувано: 28 April 2011 - 04:19 AM
Публикувано: 29 April 2011 - 05:03 PM
Имаме мечка вкъщи, в 29 April 2011 - 01:27 PM, написа:
Ама хайде следващия път и вие, то не боли де:-))))

Публикувано: 29 April 2011 - 06:30 PM
Моля ,ако някои има още снимки,да ми ги прати.
Публикувано: 29 April 2011 - 08:32 PM

Днес имах удоволствието да се запозная с някои от вас лично и дори да видя пухчовците. IA, твоето мече ме грабна, страхотна е...и стойка, и козина, и муцунка, супер е! Видях и Аурелия и за нея нямам думи, истинско черно съкровище е тя. Ще се радвам следващия път да я видя и в ринга. Сигурна съм, че ще се представи блестящо

Поздрави на всички от нас с Тициано!
Публикувано: 29 April 2011 - 08:41 PM
deliana85, в 29 April 2011 - 06:32 PM, написа:

Днес имах удоволствието да се запозная с някои от вас лично и дори да видя пухчовците. IA, твоето мече ме грабна, страхотна е...и стойка, и козина, и муцунка, супер е! Видях и Аурелия и за нея нямам думи, истинско черно съкровище е тя. Ще се радвам следващия път да я видя и в ринга. Сигурна съм, че ще се представи блестящо

Поздрави на всички от нас с Тициано!
АААА, да не беше ти с онова съкровище померан дето дъщеря ми искаше да го отнесе вкъщи?

Публикувано: 29 April 2011 - 09:36 PM
deliana85, в 29 April 2011 - 07:08 PM, написа:
Твоя дивак обикаляше около Аури като патрулка, нали така го забелязахме, иначе нямаше да се запознаем.
Момичета, хайде следващия път пак. Аури да се включи, моля:-)

Публикувано: 30 April 2011 - 02:54 AM
Просто много ми се искаше да не пропускам първите изложби на децата.
Фурия, 4 поредни дни i за двамата са биле трудни. Синът ми като се върне 6 часа,направо е лягал изтощен.
Айде дайте снимки, де.
.
Публикувано: 04 May 2011 - 01:38 PM
Като се върнах снощи, не бях виждала такова посрещане.

Публикувано: 04 May 2011 - 03:17 PM
Добре дошла, радостта ще е взаимна, знам какво е като ни е нямало по-дълго. Става голяма еуфория,....много разходки, лакомства...сега ще се полигавите няма как.

Публикувано: 23 May 2011 - 04:27 PM
Brocéliande
Той е французин , по френски му наперен , но също така и много културен.Веднага свикна с нас, все едно сме заедно от как се е пръкнал :)))
Взехме го от френската провинция Йоне на 130км от Париж....хора трябва да ви кажа, че там е уникално...зеленина, цветя, рекички мостчета...абе приказка, страхотни малки къщички и фермички с готини рунтави ЧИСТИ овчици :)) Хората от развъдника бяха много мили, а всички малчугани от кучилото така ни се радваха...не можахме да им направим снимки, за което съжалявам, но прости бързахме да вземем Диего и да тръгваме към София.Не можахме да ги държим изолирани двамата с Аури за дълго, просто апартамента ни е много малък и със странна архитектура, дано нямаме проблеми...Аури е обезпаразитена и всичко, но тя все пак излиза навън , пък и ужасната случка, кой знае къде е била и с какви кучета...но дано нямаме почече проблеми с кучовците...Иначе Диего веднага почна да и досажда. Малкия се катери по нея, захапва и ухото, взима и от храната...тя много любопитства , но и на няколко пъти му изръмжа жестоко, но той е адски игрив и досаден...викаме му Малката Пираня...хапе всичко наред.Мисля , че доста я ободри, дано скоро свикнат един с друг и всички сме заедно и щастливи, какъвто беше и плана.