Публикувано: 07 March 2011 - 02:02 AM
Сара,много се радвам ,че сте по добре.От 3 дни нещо нета ми правеше проблем, ремонт на трасето и не съм влизала във форума. Знаеш ли ,аз осъзнах ,че съм направила нещо добро за кучето си едва след като мина всичко.До тогава се чудих дали не съм сбъркала в решението си. При мен манипулацията беше доброволна, за да не стигнем до вашето състояние със сесе. Знаеш ,че го обсъждахме много .А и на мен ми трябваше време да се реша.И все пак не ми беше леко ,въпреки, че по бързо се възстановихме.
Доволна от френските лекарства които сложиха на Ия.Както и от упойката.Също и от шевовете.Ние не сме ходили да и махат шевове.Антибиотика също я водих да и го бият ,за да не дразним излишно стомаха с хапчета. Екстрите ги бях обмислила предварително, тъй като нашата кастрация беше планова.Всичко беше така обмислено ,че да щади животното, най вече.Не като при стандартна кастрация.При вас със сесе, се наложи по спешност и за няколко дни е трябвало да решите всичко.Аз имах месеци да се подготвя и за това ИЯ на следващият ден ми прояде и се изходи , а на третият гонеше гълъбите.
Не ме разбирай погрешно ,не казвам че сте използвали лоши медикаменти или докторите не са добри.Просто аз по промених нещата заради времето с което разполагах.Още не бяха свършили да я шият и аз бях до нея.После тя се събуди на масата а от двете и страни бяхме с мъжът ми и я галехме.Като ни усети не можеше да си контролира даже езичето ,което и висеше,но ми махаше с опашка.Не е влизала в реанимацията, изобщо.Ние си я взехме във вкъщи като излезе от упойката, до час.За да намалим стреса.Само с водата имах проблем, беше много жадна.Това обаче не значи ,че не умирах от страх.Не бях спала 5 дни. Синът ми като си дойдеше от училище подремвах по час и се стрясках питайки го, как е тя . Един ден преди кастрацията не бях мигнала и четири след нея. Докторката ми се скара ,че приличам на зомби.Било смешно аз да се притеснявам повече, тя да тича след гълъбите.Сега всичко от тогава ми изглежда, лош сън.Дори белег няма защото и направиха козметичен шев.
Пожелава ти Сарка бързо да влезе във форма и да забравиш всичко.Поне месец не и давай да скача.
На ИЯ джоба мислихме че се е затворил и само едни твърдини остават.Но в игра малката Фей и отвори джоба. Изтече голямо количество ранева течност останала по образувалите се кухини при заздравяването, пак започнаха промивките.и добре че стана за да не се възпали отново.Сега пак е отворен,благодарение на Фей,но вече нищо не излиза и не е твърд.Спряхме да промиваме, и ако не ме чуе дявола май се затваря.
Тя много се проскуба от лекарствата, но както казва Фурия.-Козината не е крак ще порасне.
Направих и снимки и за дисплазия.Защото след инцидента много куцаше.Няма дисплазия, а натъртване и сега сме на хапчета пък за него.Още не е минала и половината лечение и се чувства добре.Куцането изчезна.Надявам се и този проблем да ми се струва сън след време.