Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 29 December 2008 - 04:45 PM
Весели празници на всички!Да сте здрави и много щастливи през новата 2009г. :blink:
Публикувано: 10 January 2009 - 08:01 AM
Цитат
Здравейте и Честита Нова Година от мен и моето мече :blink: Искам да попитам на 2месеца и малко,колко трябва да тежи горе-долу едно бебе чау? ;)
Лола на 2,5 месеца тежеше 6,7 кг :blink:
А иначе преди време сесе беше постнала тази табличка:
2 месяца - 4-6 кг.
3 месяца - 7-9 кг.
4 месяца - 12-14 кг.
5 месяцев - 17-19 кг
6 месяцев - 22-24 кг.
sashe По принцип се разгонват от 6-9 месец,според мене няма за какво толкова да се притесняваш.Нека все пак и по-опитните да си кажат ;)
Публикувано: 11 January 2009 - 12:25 AM
какви нагръдници ползвате за вашите мечоци...ние до сега бяхме с кайшка по простата причина, че във ветеринарните ни аптеки няма нагръдници за ку4ета над 20 кг.. ама днес и поръчах ето този : http://www.zoomagazi...ories/00025.jpg .. какво ще кажете..дали е хубав :? :-
Публикувано: 11 January 2009 - 11:07 AM
Нагръдника ни беше удобен в малката възраст, после от силното дърпане се изхлузваше и качваше чак на главата. Като разберат как се сваля, няма спасение, много са хитри ;D При всеки е различно дано на Вас ви върши работа по-дълго време. :blink:
Публикувано: 11 January 2009 - 08:36 PM
sara92, благодаря ! Ира наистина обича да си подремва при децата в тяхната стая. ;D Особено, ако е болна някоя от тях, като е в случая. :( Седи и ги пази, докато не оздравеят.
Ще чакам с нетърпение да качиш снимки на моят любимец Лъки и неговата прекрасна мама Сара! :wub:
Ще чакам с нетърпение да качиш снимки на моят любимец Лъки и неговата прекрасна мама Сара! :wub:
Публикувано: 11 January 2009 - 10:43 PM
Здравейте.Искам да попитам има ли някаква добавка за козина или за нещо друго,която да е желателно да се дава на мечовците на 70дена.Извинявам се,че питам за неща,които на пръв поглед изглеждат елементарни,но за пръв път гледам такова куче и искам да съм сигурна,че полагам всички необходими грижи.Ще чакаме отговори и много целувки от нас на всички мечета :wub:
Публикувано: 13 January 2009 - 09:58 AM
Здравейте и за много години на всички!
Живи и здрави и стопани и кучета, много радост, весели игри и успехи!
При нас всичко е наред, Лаура и Торнадо са добре, радват се на снега :blink:
Поздрави на всички и успешна 2009 година!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 13 January 2009 - 09:11 PM
Цитат
Здравейте и за много години на всички!
За много години и на вас, много здраве и успехи на най-красивите мечета :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 14 January 2009 - 10:30 PM
Привет на всички пак! :blink:
Искам да напомня на всички които имат родословни чау-чау, ако желаят да ми изпратят снимка, пълното име и евентуално спечелени титли и награди.
Всички ще бъдат публикувани в годишника "The world of chows" 2009 напълно безплатно!!
Ще има страничка за България и кратка статия за включените кучета, която аз като представител на годишника ще напиша.Годишника се разпространява в над 50 страни и е хубаво да покажем, че и в България нашата любима порода се развива.
Крайният срок за предаване на материалите е средата на февруари.
Поздрави на всички!:)
Искам да напомня на всички които имат родословни чау-чау, ако желаят да ми изпратят снимка, пълното име и евентуално спечелени титли и награди.
Всички ще бъдат публикувани в годишника "The world of chows" 2009 напълно безплатно!!
Ще има страничка за България и кратка статия за включените кучета, която аз като представител на годишника ще напиша.Годишника се разпространява в над 50 страни и е хубаво да покажем, че и в България нашата любима порода се развива.
Крайният срок за предаване на материалите е средата на февруари.
Поздрави на всички!:)

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07