Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 21 June 2013 - 12:06 PM

Публикувано: 21 June 2013 - 08:04 PM

Фурия, как са нещата при теб?
Публикувано: 21 June 2013 - 09:47 PM
Фурия, нищо чудно да се засечем утре...не можеш ни сбърка - друг такъв цирк няма :-)
Стискам палци и не позволявай като при мен да те обземат съмнения!
Публикувано: 22 June 2013 - 09:04 AM
IA---
Тръгваме след малко, те ортопедите им са от 10 на работа.
Стърчи от коляното му едно като връзка от обувка - не изглежда да е шев, те го шиеха с разобсорбиращите шевове преди 5 години, стои едно такова като рингов повод леко изваден напред от коляното. Като във филмите на ужас, аз го фиксирах на операционната маса и като го видях щях да припадна буквално, ветеринара ми носеше студена кокакола с лед да не падне окончателно кръвната захар.
Направо не мога да повярвам - присътствала съм на операции, промивала съм шевове, рани, сменяла съм му кървящи превръзки, слагала съм му инжекции - никога не съм имала такава паникьосана реакция. Слънчасах явно:-))))
kkk
Да са ни живи и здрави опашатите приятели, че е мъка да ги гледаме как се мъчат...

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 22 June 2013 - 02:01 PM
Публикувано: 22 June 2013 - 06:03 PM
За сега имаме надежда да ни се размине само с хапове. Че с анестезия не ми се иска да го моря моя старчок, и без това сърцето му не е добре. Но тая зелена жица в коляното на Лео и ветеринаря в Синия Кръст го хвърли в шах.

Публикувано: 22 June 2013 - 08:34 PM

KKK, дано сте прескочили трапа окончателто, повече течности и да го пазите.

Публикувано: 22 June 2013 - 08:47 PM
На мен ми е адски странно, ако е изкуствената връзка, имплантирана в коляното му преди пет години - то защо е отхвърлена от организма сега? Макар че, това се случва с други инородни тела и при хората - за това препоръчват при хората след години да се изваждат пирони от кост, ако имало такива или зъбни винтове да се сменят веднъж на определен брой години. Меките му тъкани с възрастта да са се отпуснали и с годините изкуствената връзка да се е разлопала и да се е смъкнала?
Имаме старческа артроза - след случката зимата с ревматизъм не се изненадвам. Дядо Лео иска да яде ортопеди и невролози, едвам го фиксирахме с мъжът ми при рентгена, ако не знаех как да му озаптя главата с намордника щяхме да го отнесем в рентген кабинета там всичките барабар с лекарите.
Не куцаше и преди, ветеринаря каза че той самия е преживял скъсване на връзка и за куче с подобна случка нашето старче се държи изключително геройски - стъпва си, не куца, ходи си, само единствено я ближеше тая дупка от която изби инородното тяло.
Инак, умуваме че е възможно имплантанта така да е съеденил вече нужните тъкани, че сега като се е смъкнал и се е подал няма да е фатално онова леко изрязване на подалото се парче извън организма. След 12 дена сме на контролен

Публикувано: 26 June 2013 - 03:46 PM
Аз като тръгвам някъде се зареждам със всичко, Преднизолон, два вида лекарства за силно и леко разтройство , прахчета против обезводняване и ампули за повръщане, освен това и всякакви хомеопатични, както и 4-5 мазила пудри и лосиони за рани и екземи и кучешки бинт, дето се самозалепва, ама пусто не е евтин. Имам си специална чанта за това и да не ме чуе дявола никога не ги използвам но пък забравила ли съм нещо ,точно това ще ми се случи. За това вземам и сешоари за изсушаване, кърпи , гребени четки, и шампоани, ако няма вода имам и шампоан без измиване ,само пръскаш и подсушаваш. както и спреове които като напръскаш и пада всяка гадост залепнала и предпазва козината и кожата.
Абеееееееееееее голям цирк съм ,но пък се чувствам спокойна защото мога да реагирам веднага, а не после да ми излезе през носа някоя почивка с тези четири дяволчета.
Весело изкарване и крайно време е да качиш някоя снимчица на двете слънца у вас

Публикувано: 27 June 2013 - 10:02 AM

Публикувано: 27 June 2013 - 06:58 PM

Гушо в момента е пак на изследвания, бяхме във вторник и днес пак, че не падат колкото трябва тези левкоцити.
Веси, при вас жега, а тук ни удави от дъжд. Днес беше 12 градуса...направо зима.