Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#521 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 October 2008 - 05:27 PM

Качена снимка

Сравнение  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#522 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:28 PM

Цитат

Не, макар снимките да са красноречиви, и ние го правим и още много други мечета го правят със или без позволение. То ако са затворени цял ден къде да си хвърлят "енергията". Това пак е добре, има мечета свалят тапетите като останат сами... ;D
От декоративното ми зайче вече не останаха тапети за сваляне от кучетата  :rolleyes: той изяде всичко  ;D
User's Signature

Качена снимка

#523 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:41 PM

Така поставени снимките са приблизителни, има сходства има и разлики, по снимка е трудно да се даде пълна характеристика, това малко ще се променя с часове след третия месец ще проличи. Бих попитала от къде е взето с риск да обидя стопаните?

#524 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:51 PM

Малко снимки за сверяване на часовника.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#525 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 06:11 PM

Повече, би ми било интересно поколението между смуф и чау-дълъг косъм както е при Торнадо.Изглежда нещата са били благополучни и там ще има поколение. На всички ще е интересно как ще се получат малките и цветовете. Всичко да мине леко, ние сме в очакване! :blink:

#526 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:25 PM

ето малкия Ричи и малката Айра на 70-71дни.
наистина снимките на sashe не са много добри,а и малкото ще се променя много бързо.пускам тези снимки само ако мога да помогна със сравнение.
тези бебета,на последните снимки са по-малки според мен,но това няма значение.страхотни представители на породата без спор.
но за килограмите -наистина са малко за чау-чау.едно балансирано захранване ще даде добър резултат,като увеличавате дажбата полека,не отведнъж.
да ви е живо и здраво бебчето и да ви радва.
п.п.на мен би ми било интересно да разкажете откъде го купихте и как решихте да имате точно чау за домашен любимец.

#527 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:27 PM

БИЖУ мислех си 4е разбираш от 4ау 4ау-та но изглежда сам се залъгал.1-во кучето е взето от Ямбол от частно лице видях на място маиката бащата е бил чисто бял.2 твоите кучета на снимките мязат муцуните им на булдог.Моля ти се мисли преди да говориш щото къто гледам целия форум е оцвъкан от теб ето ти още малко снимки да видиш по добре http://www.album.bg/...?upload_done=3

#528 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:33 PM

Цитат

БИЖУ мислех си 4е разбираш от 4ау 4ау-та но изглежда сам се залъгал.1-во кучето е взето от Ямбол от частно лице видях на място маиката бащата е бил чисто бял.2 твоите кучета на снимките мязат муцуните им на булдог.Моля ти се мисли преди да говориш щото къто гледам целия форум е оцвъкан от теб ето ти още малко снимки да видиш по добре http://www.album.bg/.../?upload_done=3
;D Бих те посъветвала да разгледаш подробно какво представлява породата ЧАУ-ЧАУ,защото явно не знаеш какво си си купил.
Линка които си ми пратил затвърди мнението ми само нищо повече.Живо и здраво малкото топче.
Аз преди да говоря мисля,но ти чети преди да пишеш каквото и да било.

смях и сълзи
User's Signature

Качена снимка

#529 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:33 PM

Цитат

ето малкия Ричи и малката Айра на 70-71дни.
наистина снимките на sashe не са много добри,а и малкото ще се променя много бързо.пускам тези снимки само ако мога да помогна със сравнение.
тези бебета,на последните снимки са по-малки според мен,но това няма значение.страхотни представители на породата без спор.
но за килограмите -наистина са малко за чау-чау.едно балансирано захранване ще даде добър резултат,като увеличавате дажбата полека,не отведнъж.
да ви е живо и здраво бебчето и да ви радва.
п.п.на мен би ми било интересно да разкажете откъде го купихте и как решихте да имате точно чау за домашен любимец.
За мен Ричи е истински представител на породата и най-хубавото кученце от вашето кучило.
User's Signature

Качена снимка

#530 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:37 PM

това че ти си купил РУМЪНСКИ вълкодав не значи че сички трябва да приличат на него.В квартала има 5 4ау 4ау-та сички казват че си е чисто чау чау но щом някои от вас така мислят :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:  А и също горе споменах че сам видял маиката и бащата а не кат тебе бял лист които еи сега мога да си го порачам които доказва че има родословие струва 20лв с докарването :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
User's Signature

Качена снимка

#531 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:46 PM

Цитат

това че ти си купил РУМЪНСКИ вълкодав не значи че сички трябва да приличат на него.В квартала има 5 4ау 4ау-та сички казват че си е чисто чау чау но щом някои от вас така мислят :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:  А и също горе споменах че сам видял маиката и бащата а не кат тебе бял лист които еи сега мога да си го порачам които доказва че има родословие струва 20лв с докарването :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Извинявай ако съм била груба  ;)
На мен също не би ми било приятно някой да ми каже,че кучето ми не прилича на дадена порода(тоест казвали са ми го дори).Истината боли,но колкото по-рано я осъзнаеш толкова по-добре.
Част от това да си "истински кучкар" е да виждаш недостатъците на кучето си.
Често в нашите очи любимците ни са перфектни и това наистина трябва да бъде така.Те са най-милите,най-добрите и най-красивите.
Аз наистина притежавам едни страхотни румънски вълкодави,за жалост макар и да се отклоняват от стандарта аз си ги обичам,но това няма нищо общо.
Любовта към кучето не трябва да бъде сравнявана с това дали то има или няма родословие.
Казвам ти всичко това приятелски,защото ти нямаш вина.
User's Signature

Качена снимка

#532 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:54 PM

Ако ти за първи път имаш куче това на мен не ми е първото имал съм и имам(американски старфоршерски териер,мусковска старжева,як териер,френски булдог,боксер,немска овчарка,лабрадор) и на всички кучета им знам цветовете и размерите,особено в холката по международни стандарти  :huh: :huh:  Да не би да имаш кученца за продаване че така ги хвалиш щото аз купувам следкато видя маика и баща
User's Signature

Качена снимка

#533 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 08:34 PM

Цитат

Ако ти за първи път имаш куче това на мен не ми е първото имал съм и имам(американски старфоршерски териер,мусковска старжева,як териер,френски булдог,боксер,немска овчарка,лабрадор) и на всички кучета им знам цветовете и размерите,особено в холката по международни стандарти  :huh: :huh:  Да не би да имаш кученца за продаване че така ги хвалиш щото аз купувам следкато видя маика и баща
Не,но имам прасета за продаване интересува ли те?
Тези кученца не са мои.
User's Signature

Качена снимка

#534 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 08:42 PM

Аз пък имам мъжки телета за продаване
User's Signature

Качена снимка

#535 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 08:54 PM

Мисля, че темата тръгна в неправилната посока.

sashe, добре дошли  :blink: Да Ви е жива и здрава малката и много хубави моменти с нея.

**БИЖУ**, нужно ли е всичко това? Не мисля, че по този начин помагаме " да пазим и развиваме породите". По-скоро действа отблъскващо. Лично мнение.

#536 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 08:57 PM

утре ще направя хубави снимки от 73 ден онези снимки бяха от 60 да видим разликата
User's Signature

Качена снимка

#537 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 09:29 PM

Цитат

[Тези кученца не са мои.

кои кученца?

#538 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 09:40 PM

Цитат

Цитат

[Тези кученца не са мои.

кои кученца?
Тези които съм пуснала,кои може други?!
User's Signature

Качена снимка

#539 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 12:07 AM

gerry_22, горе малките след коя ваксина са да не връщам назад? В момента с какво храниш Симба и Айра?
sashe,за храната се извинявам, явно си съвсем в час и даваш необходимото. Не се  касае до повторно пускане на снимки, тук е като в "къщата на Big Brother" не всички са на едно мнение и всеки има позиция спрямо породата. Не всички са внесени от външни развъдници и не всички струват по 800-1000 евро. Малкото ще се променя тепърва, щом сте видели майката и бащата, а и сте с опит от други кучета трябва преценката да е обективна. А и избора си е ваш!!! :kuchence:

#540 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 12:33 AM

Aaaayyy YES  :rolleyes: няма такава простотия? :-
На кой да ли му е нужно това?ХАх,как според теб се развива породата,като влизат някои хора купили си ''чау-чау'' и се опитват да обедят всички други,че те не гледат чау-чау а вълкодави,а само той гледа чау-чау.....извинявай,а аз гледам моите кучета и ги храня с такива като тебе и те са много щастливи,защото никога няма да си останат гладни ;D :huh: ;D Това на снимката по нищо не мяза на чау-чау,а може би аз граша и не разбирам.Ние ти казваме,кучето е сладко,но немога да го нарека чау-чау.А можве и да мога...."Българско чау-чау" как бе ние не разбираме,не за какво казваме,той е видял родителите иначе как ще го купи ;D

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни