Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#1281 Потребителят е офлайн   tanito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени
Публикувано: 03 December 2009 - 07:21 AM

аз него бяхтеглила отдавна последния път беше някъде към 40 преди 2 месеца мисля че е във нормата
щом досега не са ни направили забележка на изложба като сме ходили

#1282 Потребителят е офлайн   *LEA* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 December 2009 - 02:04 AM

Тези кокали...., какви ли не сме взимали и само ги подритваме вкъщи.Не ги харесва и това си е незнам вече какво да взимаме wf_039.gif
User's Signature

Качена снимка

#1283 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:discussion
Публикувано: 04 December 2009 - 04:38 PM

ОООО *LEA* я не се оплаквай от най доброто куче на света ab_041.gif Ние правим на нищо пуделчето дето ни го подарихте и даже опашката му няма вече та трябва да я шия ab_041.gif Много да я нацелуваш от мен, а явно ти отмъщава дето си я оставила на друг.Ако беше умърлушена пак щеше да се притесняваш какво и е .Те са като децата по добре палави и здрави отколкото умърлушени и кротки.Скоро ще видиш май ааааа..... gl_165.gif

#1284 Потребителят е офлайн   *LEA* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 December 2009 - 10:59 AM

Хаха най доброто беше доскоро ама вече не ea_103.gif .А за това дали ще видя скоро как е с децата аз ти казах с твоето второ ще е моето първо така че действай и ти по въпроса ab_041.gif .Много целувки на палавата Ия va_010.gif
User's Signature

Качена снимка

#1285 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 01:06 PM

Извинявам се предварително за офтопика!
Furia,
Страшно се раздвам, че виждам твой пост! Чудех се къде ли пишеш, защото хем имаш какво да кажеш, хем умееш да го правиш. Което не се среща често... Ще бъда безкрайно благодарна, ако в профила си (или на лични) оставиш линк към друг форум, където човек може да прочете твои мнения, в случай, че зачезнеш отново задълго. Обещавам да не се натрапвам. Само ще си чета.
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#1286 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 December 2009 - 01:12 PM

Цитат(danny @ Dec 8 2009, 12:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявам се предварително за офтопика!
Furia,
Страшно се раздвам, че виждам твой пост! Чудех се къде ли пишеш, защото хем имаш какво да кажеш, хем умееш да го правиш. Което не се среща често... Ще бъда безкрайно благодарна, ако в профила си (или на лични) оставиш линк към друг форум, където човек може да прочете твои мнения, в случай, че зачезнеш отново задълго. Обещавам да не се натрапвам. Само ще си чета.

Не пиша на български, това е причината. Пиша на руски и водя подробен дневник, но не е на български. Дневникът ми е основно с кучешка тематика - възпитание, отглеждане, снимки, опит от отглеждането с лабрадорката като приемно семейство на куче-водач от фондацията "Очи на 4 лапи". Ако има нещо за питане около кучето лео или лабрадорката - питайте. Ако сте в Сф, елате на 12-ти на ЦАЦИБа, ще нося списания, книги и снимки на чау и ще говморим за породата, обучение и отглеждане на чау:-)))

Благодаря за топлото посрещане. Изненадана съм.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#1287 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 08 December 2009 - 01:19 PM

Цитат(Furia_S @ Dec 8 2009, 01:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря за топлото посрещане. Изненадана съм.

А не трябва да сте изненада. Добре дошли, отново! Винаги е хубаво, когато старите членове от форума, се завръщат.
rc_036.gif за всяко мнение, много е интересно!
Поздрави

#1288 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:discussion
Публикувано: 08 December 2009 - 01:54 PM

Това Норка напрово ме убива ea_103.gif .И Танито я нарича така заедо с Ивелина.А бе хора разберете това е мечка и се казва Норита или на галено Нори wub.gif какво е това Норка да не е котка,мишка или плъх dry.gif .

Нори, и на мен ми звъняха по онази стара обява, дали още подарявам Принц-Рики.А като гледам и девойката тя няма порода от която да не иска малки.Какво ли ще ги прави толкова.Може за продажба ,разплод или там каквото се сетиш.Но не е намерила майстора тук.

sara92, при нас времето е хубаво преди малко преваля ,но пак става .Пък нали повечето си имаме дъждобрани не пречи.Стига да имаме време за разходки всичко е супер ab_041.gif

#1289 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 01:57 PM

Furia,
щом е на руски - на руски да е! Нямам претенции... Ще чета с огромен интерес. :)
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#1290 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 December 2009 - 02:35 PM

danny

Waikikii

Благодаря ви.
Малко ме притеснява че съм прекалено многословна, то толкова букви кой ще ти ги чете, но щом смятате че съм ги подредила буквите правилно, ще съм спокойна.

Опитвам се да съм подробна за да съм сигурна че ще бъда разбрана правилно и хората отсреща ще схванат точно това, което имам впредвид.

В крайна сметка ако ние, хората, не се разбираме, то как ще възпитаваме и обучаваме кучетата си?
User's Signature

#1291 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 03:02 PM

Цитат(IA--- @ Dec 8 2009, 12:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ЯЯЯЯ какво четене настана каква посещаемост много се кефя ab_041.gif

това е пълен офф-топ! Няма нищо общо с темата! модератора веднага да го изтрие.

ХЪхЪЪЪЪ.

Но ако се замислим - аз описвам абсолютно елементарни неща, не виждам защо те да предизвикват интерес - това, което описвам всеки кучкар го знае.
User's Signature

#1292 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 December 2009 - 06:41 PM

"Но ако се замислим - аз описвам абсолютно елементарни неща, не виждам защо те да предизвикват интерес - това, което описвам всеки кучкар го знае.
[/quote]

О, като се замислим, някой обичат лекциите! Някой са любители, други професионалисти, мирогледите може да не са еднакви, но самата практика и споделянето помагат всеки да извлече това което му е нужно. Много го правят, дори без да коментират!
IA, радвам се, че сте добре за разходки, много се радвам. При нас е кално и мъгливо, но също още става....Целувки на черната топка! re_037.gif

#1293 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 07:39 PM

sara92
разбирам сарказъма ви относно това
Цитат
О, като се замислим, някой обичат лекциите! Някой са любители, други професионалисти, мирогледите може да не са еднакви, но самата практика и споделянето помагат всеки да извлече това което му е нужно. Много го правят, дори без да коментират!

Аз не изнасям лекции. Аз пиша тук само и единствено защото Люси IA ме помоли. Харесах Люси, и видях че има същите схващания които имам аз относно породата - може и да бъркам, то времето ще покаже. Влизам и пиша тук единствено поради нейната молба. Вие да не си мислите че точно този ресурс ми е нужен НА МЕН? Мче на мен за какво ми е? Нямам нужда от трибуна, един приятел и фен на любимата порода ме помоли - правя му лична услуга.
Разбирам че е по-привлекателно да се разменят мненията относно "каква каишка да купя" или "на кой ден да си търся мъжкар че нашето кученце ще се разгони", разбирам.
:-)))
User's Signature

#1294 Потребителят е офлайн   tanito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2009 - 09:53 PM

ще ти кажа кои са му родителите баща му на Гордан се казва Бруно и е от град Велико Търново -
прародители - баща Фалко - прапрародители - баща Удар
- майка Елза
прародители - майка Фльор - прапрародители - баща Ханибал
- майка Дорис
това е за бащата на Гордан
сега за майка му тя се казва Кети и е от Русе -
прародители - баща Распар - прапрародители - баща Хън Банг
- майка Лин Сиан
прародители - майка Синди - прапрародители - баща Грег
- прапрародители - майка Сали
това е за майката на Гордан
майка му е внесена от Йоханесбург
а баща му е внесен от Русия
дано останете доволни и да престанете да мърморите
и тези снимки където съм ги качила не са от скоро само да ви предопредя

#1295 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 December 2009 - 11:09 PM

Furia_S, съжалявам, че Ви е прозвучало като сарказъм. Аз лично чета и извличам, всеки търси нещо което му е необходимо, никой не се е родил научен или всезнаещ. Няма значение по чия молба пишете или лично сте заинтригувана, мястото ви е сред нас. Вие сте стопанин с насочен мироглед, позиция относно проблемите на чау и това е подплатено от рутината и опита покрай Лео. Многословието е ясно, не сте писали доста време и ми е кошмар да чета дълги постове ab_041.gif , но това ти е липсвало и сега докато наваксаш май вместо по 15мин ще влизам за повече wb_052.gif А е нормално ако по някой въпроси мненията ни се разминават, аз също се уча от грешките си, не е лесно да ги изтъква човек, но не трябва да отхвърля или налага дадено мнение. Няма никакви проблеми..... ba_025.gif

#1296 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 11:27 PM

Цитат
Няма значение по чия молба пишете или лично сте заинтригувана, мястото ви е сред нас.

Още не съм сигурна.
Може и просто да не се разберем, и това се случва, нали?:-)))))) то времето ще покаже:-) за сега съм тук, пък после ще видим.

Писала съм за чау винаги, но не на български. Така че появата ми тук не е липса на контакт и неписане - интернет голям, форуми бол, а пък за чау и за обучение на кучето да не говорим. Ресурси за развъдническата дейност извън България са много любопитни, така че нямам друга причина да съм тук освен молбата на Люси.
това е:-)))
User's Signature

#1297 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 09 December 2009 - 12:05 AM

Цитат(Furia_S @ Dec 8 2009, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"В крайна сметка ако ние, хората, не се разбираме, то как ще възпитаваме и обучаваме кучетата си?"

Това твое определение мисля, че е достатъчно, повече няма нужда от коментар! wb_052.gif

#1298 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 12:10 AM

Цитат(sara92 @ Dec 8 2009, 10:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Furia_S @ Dec 8 2009, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"В крайна сметка ако ние, хората, не се разбираме, то как ще възпитаваме и обучаваме кучетата си?"

Това твое определение мисля, че е достатъчно, повече няма нужда от коментар! wb_052.gif

Ще го видим това))) Оставете го да отлежи)
User's Signature

#1299 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 08:33 AM

Цитат(Breas @ Dec 9 2009, 07:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Имам чау-чау и искам да попитам как можем да влезем в клуба (родословен е)

Обърнете се към клуб "Северни кучета", където има секция "чау-чау"
http://www.ndbkc.com/Porodi.html

Вижте в "Контакти" как да се свържете с тях, ще ви обяснят относно родословието.
В клуба може да членуват хората които могат да нямат куче.
User's Signature

#1300 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2009 - 06:03 PM

Днес на изложбата и след нея си изкарах страхотно:-)))
Отидохме с Люси, взехме по един каталог, веднага прегледах заявените за V-та група и се убедих че няма заявен нито един чау. Което отново подтвърждаваше лъжите около местириозния Гордан от Русе, изложбен, и то с първи места, тегло 40 кг, 6 годишен, черен. Дори не е бил записан. Както и да е. Съжалих и че няма никой от руските развъдници.
Е, нищо, си казах аз, знам какво представлява една изложба - пак ще ни е интересно. До ринга на петата група почнах да срещам старите приятели - Дог.Бг, ВаБанк и т.н. Запознахме се със страхотна дама - с прекрасни померани, тя бе много любезна да отговаря търпеливо и грамотно на всичките ни въпроси около породата, груминга и развъждането, нарадвахме се на чудесните кученца, аз превеждах в ефир, докато Люси не ме смушка с лакът че превеждам на руски на една наша българка та голям смях падна:-))

На края с Люси се заковахме в едно заведение, извадих лаптопа със снимките на чау, книгите и списанията относно породата иииииииииииии... така и не разбрахме как са минали над 3 часа.
Извънредно доволна съм от днешния ден - изкарах си страхотно, видях се с приятели, съмишленици и завързах нови запознанства. А пък удоволствието от това да говориш за любимата си порода с някой, който я обича също толкова колкото ти самия, и то на един език - не мога да ви опиша.
Люсиииииииии, книгата ми я пазиииииииии!
Шегувам се. В добро настроение съм - днес си изкарах страхотно, нали ви казах:-)))
User's Signature

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема