Ох, хора разплакахте ме с тази нова информация за Бебчето, и много благодаря на Cocoa__ за снимките, толкова много исках да я видя как е там... и на sheba благодаря за опората, която и е дала... На SMitreva също специялни благодарности , че видяхте кучето и искате да помогнете.
Въобще много съм развълнувана, радвам се ,че всичко е наред, и на снимките изглежда много добре, вече толкова добре я познавам, че веднага разбрах колко добре се чувства там .
Иначе да, тя е много подвижна , жизнена и ние като я изкарвахме не можем да я удържим и да я стигнем , все бяга сякаш е напълно здрава....

Относно другите кучета, струва ми се , че след инцидента стана малко по-нападателна, агресивна е много силна дума, но може би усеща, че е по-слаба и за това , сякаш винаги има едно на ум, когато до нея се приближи друго куче. Но до преди това да се случи винаги е живяла с приятели, никога не оставаше сама.
С храната също както сте разбрали , не е от най ящните, но и наистина е разглезена и сухата храна последно не я поглеждаше много много...
Чакам с огоромно нетърпение да дойде количката ,а и за да дойда и аз да я видя... Незнам , почвам да се притеснявам , мина повече от седмица, трябва да видя с точност , от както жената ми писа , че са я пратили...Толкова ли пък много ще се бави от тази Америка? Дано няма проблеми !