Питбула Барт търси по-добри стопани
Публикувано: 24 July 2009 - 12:49 PM
Проекто-осиновителите са прекрасни хора, вчера се запознахме и Барти се запозна с тях, но стигнахме до съгласие, че на дребньото му трябва дом без други дребньовци, поне за момента. Така, че търсим си дом, знам, че този дом съществува и се надявам да се появи по-скоричко. Иначе Барт ще му се наложи от сряда да поработва в офис- пълен работен ден, за едната паница с храна

снимки от вчера сега малко, после пак

Публикувано: 24 July 2009 - 01:05 PM
Дайте да си говорим нещата както са а не както са във фантазиите на хората . Както и често се поднася темата че всяка битка е до смърт . До смърт има битки когато собственика не иска да загуби пари (ако е мач а не ролка) и отделно е малоумен . Ествствено аз не съм за такова нещо (ако някой реши да ме "захапе" :) )
На скоро гледах предаване по анимала дето намерили питбул с извадени зъби и според тях били извадени за да бъде "изнасилвано" кучето без то да захапе мъжкия . Е по-голяма простотия не бях чувал . Колко по-лесно е да му сложат наморник за малко . . . Ама и хората са се фантазирали толкова много вече . . .
Публикувано: 24 July 2009 - 01:14 PM

Боевете между животни са недопустими. Точка! Има си закон.
1. Да убива, измъчва, удря, прегазва, преуморява, дразни, плаши, стресира, малтретира, пренатоварва или извършва други насилствени действия по отношение на животните по какъвто и да е начин
2. Да подбужда по какъвто и да е начин към физическо унищожение или мъчение на животни
3. Да предизвиква или да участва /пряко или косвено/ в специално организирани боеве между животни или преследване на едно животно от друго, освен при ловуване, което се урежда със Закона за лова и опазване на дивеча
Публикувано: 24 July 2009 - 01:15 PM
Дайте да си говорим нещата както са а не както са във фантазиите на хората . Както и често се поднася темата че всяка битка е до смърт . До смърт има битки когато собственика не иска да загуби пари (ако е мач а не ролка) и отделно е малоумен . Ествствено аз не съм за такова нещо (ако някой реши да ме "захапе" :) )
На скоро гледах предаване по анимала дето намерили питбул с извадени зъби и според тях били извадени за да бъде "изнасилвано" кучето без то да захапе мъжкия . Е по-голяма простотия не бях чувал . Колко по-лесно е да му сложат наморник за малко . . . Ама и хората са се фантазирали толкова много вече . . .
аз малко не разбирам за какво иде реч ама нейсе....ще ви помоля да се придържате към темата, не я разводнявайте. прочетете я отначало и не по диагонал преди да пишете.
Публикувано: 24 July 2009 - 04:30 PM

Боевете между животни са недопустими. Точка! Има си закон.
1. Да убива, измъчва, удря, прегазва, преуморява, дразни, плаши, стресира, малтретира, пренатоварва или извършва други насилствени действия по отношение на животните по какъвто и да е начин
2. Да подбужда по какъвто и да е начин към физическо унищожение или мъчение на животни
3. Да предизвиква или да участва /пряко или косвено/ в специално организирани боеве между животни или преследване на едно животно от друго, освен при ловуване, което се урежда със Закона за лова и опазване на дивеча
Това ми е ясно . Само казвам до къде свършва истината и къде започва въображението . . .
Публикувано: 24 July 2009 - 05:33 PM
Всякакви постове извън темата ще бъдат трити.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 July 2009 - 09:05 AM

много се радвам за Бартунчо. изпрати ми моляте на скайпа и другите снимки и на бебенцето когато можеш разбира се
Публикувано: 30 July 2009 - 08:13 AM

Публикувано: 31 July 2009 - 08:05 AM

Публикувано: 31 July 2009 - 09:47 AM

вече оръмжахме шефът-от позиция дълбоко под масата, за по-сигурно и се скарахме с бебешки лай на колежката, че си позволява да чука и влиза, моля ви се