Кавказка овчарка
Публикувано: 14 February 2009 - 07:33 PM
Публикувано: 14 February 2009 - 10:23 PM
Цитат
Аааа не, тук не мога да кажа нищо защото ще се породят само спорове ,а и да си призная не съм специалист в областта, те хората имат сумати дискусии и форуми по темата та камо ли аз да им оправя спора, кое какво е и от какво е, и аз като теб си имам мое мнение по въпроса но то си остава за мен :blink:
А и да си призная БОК като порода въобще не ми харесва за КК ми съвсем друго мнението но днес вече е малко трудно ............. А и все пак сме във форум за КО
Публикувано: 14 February 2009 - 10:34 PM
Цитат
Цитат
Аааа не, тук не мога да кажа нищо защото ще се породят само спорове ,а и да си призная не съм специалист в областта, те хората имат сумати дискусии и форуми по темата та камо ли аз да им оправя спора, кое какво е и от какво е, и аз като теб си имам мое мнение по въпроса но то си остава за мен :blink:
А и да си призная БОК като порода въобще не ми харесва за КК ми съвсем друго мнението но днес вече е малко трудно ............. А и все пак сме във форум за КО
Публикувано: 15 February 2009 - 09:27 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Ако имаш снимки качи да го видим :blink:
Малка грешка :blink:кавказка + сан бернар= сторожевая
Така е приемам забелешката :blink: ,но като цяло не съм съгласен със смесването на породите (Какво се цели не мога да си обясня ако сте наясно просветлете ме)
Руска му работа-така са си решили.....Великите сили все се борят да са най-най :blink:
Публикувано: 15 February 2009 - 09:31 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Там въпроса опира до пари-субсидии за развиване на породата,износ в Америка и др.,абе мътна и кървава....А нали знаеш,там където играят парите всичко се изражда и опорочава ;D
Публикувано: 23 February 2009 - 01:28 PM
Снимките са от тази сутрин, вече сме почти на годинка и три месеца :P

Публикувано: 25 February 2009 - 11:02 PM
megan67, в Feb 23 2009, 08:43 PM, написа:
ааа случайно се получи, но за съжаление снимката я направих от бая далечно разстояние и за това е с толкова лошо качество <_<
Reksy, в Feb 25 2009, 08:54 PM, написа:

Мерси мерси :)
Хайде и само още една със сестричка, прясна-прясна от днес ;)

Публикувано: 03 March 2009 - 12:49 AM
Намачках го специално от теб

П.П. Така като гледам напоследък е позамрял този раздел и само аз май си качвам снимчици. Ама що пък не :lol: За това продължавам да ви тормозя с Декстър ;)