Много нежелани, Сеславци или... тези, които имаха късмета да се измъкнат
Публикувано: 14 May 2010 - 11:39 PM
Преди близо година го взехме от Сеславци и от тогава той ни радва с присъствието си. Гледаме си се с него, не ни е лесно, защото е от ония кучета, на които са им се случили 10 години ужасии, но най-важното е, че той сега е щастлив и спокоен. И най-вече жив

Пак извинете за ужасната снимка,ама на тази със сигурност е щастлив, обещавам скоро по-хубава.
Публикувано: 17 May 2010 - 03:09 PM

Публикувано: 17 May 2010 - 05:02 PM
Публикувано: 17 May 2010 - 09:16 PM
Преди беше така:
Anuk, в Jun 8 2009, 11:10 AM, написа:
нямаше грам вода

А сега:
Gutzi, в 14 May 2010 - 11:44 PM, написа:
Преди близо година го взехме от Сеславци и от тогава той ни радва с присъствието си. Гледаме си се с него, не ни е лесно, защото е от ония кучета, на които са им се случили 10 години ужасии, но най-важното е, че той сега е щастлив и спокоен. И най-вече жив

Пак извинете за ужасната снимка,ама на тази със сигурност е щастлив, обещавам скоро по-хубава.
Много, наистина много се радвам, че Арни е при теб и си живее щастливо.

Честит ден на Арни! Сега живее втори живот благодарение теб, защото никой не искаше "хапещо" старче, а в Сеславци бавно си отиваше.
Gutzi, бъди жива и здрава и дано още много пъти да отбелязваш рождения ден на Арни тук.
Благодаря ти, че не остана безразлична.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 18 May 2010 - 11:20 AM
Много здраве и послушание ви пожелавам, да се обичате и да сте много щастливи!

Публикувано: 01 June 2010 - 12:13 PM
И аз отдалече, въпреки, че няма и да разбере колко много я мисля, искам да й пожелая да е жива и здрава и най-важното - да намери своите хора, които да я обичат толкова, колкото и аз!
Стискам й силно палци, защото от заминалата група Блеки остана последното куче , което още стои на страницата на приюта...

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 08 June 2010 - 04:43 PM
GAG, в 08 June 2010 - 03:39 PM, написа:

АРС - благодаря!...
Тихичко ще си порева в офиса... Добре че съм сама....
Ех, супер! Блекинката

Публикувано: 24 June 2010 - 02:19 PM
на добър път

Жорко - един от Бнековската банд
Яна - едно от многото бебета свършващи своя живот в Сеславци
Ди Джей - набеден за агресивен, а имащ нужда от малко внимание
Благодаря на приемните стопани които месеци наред се грижеха за тези нежелани от никого души

Благодаря ви, че им дадохте шанс и нов живот
Публикувано: 24 June 2010 - 04:26 PM

Публикувано: 29 June 2010 - 01:35 PM

Няма да ви мъча:
Илит, в 20 November 2009 - 07:59 PM, написа:
Като видях отрязаното връхче на ушето веднага го заподозрях,че е нашенец и стопанина му потвърди.Томи е станал доста голям за изненада на осиновителите му,но те си го обичат и за тях размера няма значение

п.п. Извинявам се за качеството на снимките,но са правени с телефон,а и кучо не спря да беснее та трудно можеше да бъде уловен в кадър!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди