Dog.bg Форуми : Аляски маламут

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (178 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Аляски маламут

#1141 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 August 2008 - 08:04 PM

cucka_,много хубави снимки с много настроение :yahoo:...да му се прииска на човек да дойде с вас на разходка :blink:.Арес изглежда чудесно :P :yahoo:.
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#1142 Потребителят е офлайн   cucka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2008 - 09:01 PM

Цитат

cucka_,много хубави снимки с много настроение :yahoo:...да му се прииска на човек да дойде с вас на разходка :blink:.Арес изглежда чудесно :P :yahoo:.

много благодарим  :izcherven: гледаме на разходките да не ни е скучно  :blink: с удоволствие приемаме компания за разходките, че става по-весело  ;) не сме се срещали до сега с други маламути

#1143 Потребителят е офлайн   cucka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 12:26 PM

хей :)
как живеят в тази жега вашите маламути? Арес само се крие в една стара каменна плевня и седи там до вечерта  ;D милия иска ми се да не му е така топло ама няма начин. Поне вечер става много студено и се разиграва и му е добре :) снощи ходих да си играем и той беше се излегнал на плочите на патеката до него и така го мързеше, че само си мръдна главата като ме видя че съм се запътила към него и си вирна краката нагоре и почна мноооооогоо да се глези  ;D

#1144 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 11:14 PM

Цитат

хей :)
как живеят в тази жега вашите маламути? Арес само се крие в една стара каменна плевня и седи там до вечерта  ;D милия иска ми се да не му е така топло ама няма начин. Поне вечер става много студено и се разиграва и му е добре :) снощи ходих да си играем и той беше се излегнал на плочите на патеката до него и така го мързеше, че само си мръдна главата като ме видя че съм се запътила към него и си вирна краката нагоре и почна мноооооогоо да се глези  ;D

Лятото тази година в Банско е по-хладно и това е супер за Горан. :wub: :wub:Когато обаче стане жега се крие в гаража под джипа ;D и стои там часове ;D.
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#1145 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 11:19 PM

Всъщност снимките са от минало време ,но ще се опитам да кача още :blink: :blink:.Любимо място за маламутите през лятото....сянката ;D ;D.
User's Signature

#1146 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 11:22 PM

И когато  им писне от жегата ;D ;D си го изкарват на дрехите ;D :yahoo: :yahoo:.
User's Signature

#1147 Потребителят е офлайн   tigcskaaa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 August 2008 - 09:01 PM

Здравейте,имам аляски маламут на 9-месеца и 5-дни,около32-33килограма е, за височина не знам , интересува ме дали е добре като размер.

#1148 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 08:31 AM

МАNIK OF KURIAK-ГОРАН:yahoo:

30.08.2008г.-CACIB"Банско" -CAC,CAСIB,BOB :->)
                -ШОУ НА ШАМПИОНИТЕ - ТРЕТО МЯСТО :yahoo:

Благодаря на Юлия Велкова за снимката!
User's Signature

#1149 Потребителят е офлайн   karol5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2008 - 03:20 PM

здравейте на всички ! аз имам сибирско хъски , но сега си търся още едно мъниче
от тези северни породи, може ли някой да ме насочи от къде мога да си взема аляски маламути на каква цена / ако може да ме ориентирате за цената  с родословие и без също/ знам, че по - добрият вариант е родословно куче, но това го питам чисто информативно, и по възможност информацията да бъде за кутрета от българия! :wub:

благодаря предварително за отговорите които ще получа/ надявам се/!

п.с. всички снимки и кучета от форума са прекрасни :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1150 Потребителят е офлайн   tigcskaaa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 08:37 PM

Здравей karol5 аз си взех аляски маламут от развъдник в варна ,по-точно от иван , той ги развъжда там знам за един в ямбол,и един в благоевград, ако питаш мен е сто-пъти по-добре да си вземеш кученце с родословие, можеш спокойно да си го водиш по изложби и тнт, а по отношение на цената варират от 400лв до 1000лв, аз моя го взех за 800лв, но мога да ти кажа че, като дойде да живее при теб ти ще си най-щастливата на света.

#1151 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 September 2008 - 10:05 PM

Цитат

Честито на Горан! Наистина го заслужава - невероятен е! :wub: :wub: :wub: На живо е сто пъти по-красив отколкото на снимка! Много да го нацелувате от мен!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1152 Потребителят е офлайн   karol5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2008 - 09:47 AM

tigcskaaa , много ти благодаря, наистина не знаех че и във врана има развъдник,можеш ли да ме ориентираш къде точно се намира, аз съм доста близко до там, така ,че няма да ми е проблем да отида и да поразгледам :blink:, а това за родословието , знам ,че е за предпочитане да има родословие, така се доказва произхода на кученцето, попрочетох това онова преди да се реша да питам, пък и мисля че те са доста сходни с хъскитата, а за сега с моетно се справяме доста добре :blink:.
и само още нещо да попитам, хъскито ми е на 5 месеца , женско, как според вас ще приеме новият член в семейството, аз се надявам - добре, понеже тя ми е много добричка, не е злобна!
User's Signature

Качена снимка

#1153 Потребителят е офлайн   tigcskaaa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 10:03 AM

Здрасти karol5,значи развъдника беше до златните, но не знам точно коя отбивка, но мога да ти дам gsm на иван-собственика 0889419719,а относно гледането да знаеш че, има голяма разлика между хъскито и маламута,маламута иска повече грижи и най-важното място-голямо заграждение или нещо друго, и много разходки,който никак не са лесни особено като порасне ,защото става два-пъти по силен от хъски и дърпа като звяр, а по въпроса дали ще се разбират всичко зависи как ги научиш, ако маламута от малък свикне с хъскито не ми се вярва да има проблем.

#1154 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 10:08 AM

Цитат

Горан,
Поздравяваме ви за успеха!  :->)
Ние за съжаление не можахме да уважим изложбата - поради здравословни причини  :(
Разбрах, че е била много добре организирана изложба, с много кучета, награди, доволни участници
Затова не си мислете, че ще ви се размине без да разкажете подробно за трите дни на изложбите, Имаше ли конкуренция на Горан - колко маламути участваха?,
И дайте още снимки да се порадваме!

Поздрави
User's Signature

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него

#1155 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 11:18 AM

Много съм щастлива да ви съобщя, че в България има ново попълнение на аляските маламути.
Представям ви Vigour of Victory Shamanrock, който у дома го наричат Нанук - той е момченце на почти три месеца и ще живее в София при нашата дъщеря Arnia from Finwe-Land - Киара. Ето го полярното мече, което бързо свиква с новия си дом и семейство:
User's Signature

#1156 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 11:22 AM

Нанук и Киара  :wub:
User's Signature

#1157 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 11:27 AM

И още снимки на Нанук и Киара  :P
User's Signature

#1158 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 01:58 PM

Цитат

Много съм щастлива да ви съобщя, че в България има ново попълнение на аляските маламути.
Представям ви Vigour of Victory Shamanrock, който у дома го наричат Нанук - той е момченце на почти три месеца и ще живее в София при нашата дъщеря Arnia from Finwe-Land - Киара. Ето го полярното мече, което бързо свиква с новия си дом и семейство:

Добре дошъл в маламутското семейство Нанук :yahoo: :wub: :wub: :wub:!Страхотен е и ни кара да си спомняме с умиление когато нашият вече голям Горан ,беше толкова малък и пухкав :wub: като Нанук.Толкова са сладки малките маламути.Киара също изглежда страхотно и много красива :wub:,тя е си е фотогенична по принцип :blink:.Явно добре се разбират с малкия пухчо.От сърце пожелавам на Нанук и Киара да са живи и здрави,много да радват прекрасните си собственици и много весели игри :yahoo:.
User's Signature

#1159 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 02:03 PM

Цитат

Цитат

Горан,
Поздравяваме ви за успеха!  :->)
Ние за съжаление не можахме да уважим изложбата - поради здравословни причини  :(
Разбрах, че е била много добре организирана изложба, с много кучета, награди, доволни участници
Затова не си мислете, че ще ви се размине без да разкажете подробно за трите дни на изложбите, Имаше ли конкуренция на Горан - колко маламути участваха?,
И дайте още снимки да се порадваме!

Поздрави

Finve,благодаря за поздравленията!Съжалявам ,че не успяхте да участвате :(.Имам проблеми с комютъра, в който са снимките,но щом го поравим ще кача снмки и ще разкажа за изложбата.Прегръдки на цялата "банда" :wub:!
User's Signature

#1160 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2008 - 02:31 PM

Честито ни Шаманрок-че в България! Чудесна изненада  ;) Да е живо и здраво и дано скоро го видим и на живо!
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

• (178 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема