Аляски маламут
Публикувано: 05 August 2008 - 08:04 PM

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 06 August 2008 - 09:01 PM
Цитат
много благодарим :izcherven: гледаме на разходките да не ни е скучно :blink: с удоволствие приемаме компания за разходките, че става по-весело ;) не сме се срещали до сега с други маламути
Публикувано: 26 August 2008 - 12:26 PM
как живеят в тази жега вашите маламути? Арес само се крие в една стара каменна плевня и седи там до вечерта ;D милия иска ми се да не му е така топло ама няма начин. Поне вечер става много студено и се разиграва и му е добре :) снощи ходих да си играем и той беше се излегнал на плочите на патеката до него и така го мързеше, че само си мръдна главата като ме видя че съм се запътила към него и си вирна краката нагоре и почна мноооооогоо да се глези ;D
Публикувано: 27 August 2008 - 11:14 PM
Цитат
как живеят в тази жега вашите маламути? Арес само се крие в една стара каменна плевня и седи там до вечерта ;D милия иска ми се да не му е така топло ама няма начин. Поне вечер става много студено и се разиграва и му е добре :) снощи ходих да си играем и той беше се излегнал на плочите на патеката до него и така го мързеше, че само си мръдна главата като ме видя че съм се запътила към него и си вирна краката нагоре и почна мноооооогоо да се глези ;D
Лятото тази година в Банско е по-хладно и това е супер за Горан. :wub: :wub:Когато обаче стане жега се крие в гаража под джипа ;D и стои там часове ;D.

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 02 September 2008 - 08:31 AM
30.08.2008г.-CACIB"Банско" -CAC,CAСIB,BOB :->)
-ШОУ НА ШАМПИОНИТЕ - ТРЕТО МЯСТО :yahoo:
Благодаря на Юлия Велкова за снимката!

Публикувано: 02 September 2008 - 03:20 PM
от тези северни породи, може ли някой да ме насочи от къде мога да си взема аляски маламути на каква цена / ако може да ме ориентирате за цената с родословие и без също/ знам, че по - добрият вариант е родословно куче, но това го питам чисто информативно, и по възможност информацията да бъде за кутрета от българия! :wub:
благодаря предварително за отговорите които ще получа/ надявам се/!
п.с. всички снимки и кучета от форума са прекрасни :yahoo:
Публикувано: 02 September 2008 - 08:37 PM
Публикувано: 02 September 2008 - 10:05 PM
Цитат
Честито на Горан! Наистина го заслужава - невероятен е! :wub: :wub: :wub: На живо е сто пъти по-красив отколкото на снимка! Много да го нацелувате от мен! :wub:
Публикувано: 03 September 2008 - 09:47 AM
и само още нещо да попитам, хъскито ми е на 5 месеца , женско, как според вас ще приеме новият член в семейството, аз се надявам - добре, понеже тя ми е много добричка, не е злобна!
Публикувано: 03 September 2008 - 10:03 AM
Публикувано: 03 September 2008 - 10:08 AM
Цитат
Горан,
Поздравяваме ви за успеха! :->)
Ние за съжаление не можахме да уважим изложбата - поради здравословни причини :(
Разбрах, че е била много добре организирана изложба, с много кучета, награди, доволни участници
Затова не си мислете, че ще ви се размине без да разкажете подробно за трите дни на изложбите, Имаше ли конкуренция на Горан - колко маламути участваха?,
И дайте още снимки да се порадваме!
Поздрави

Публикувано: 03 September 2008 - 11:18 AM
Представям ви Vigour of Victory Shamanrock, който у дома го наричат Нанук - той е момченце на почти три месеца и ще живее в София при нашата дъщеря Arnia from Finwe-Land - Киара. Ето го полярното мече, което бързо свиква с новия си дом и семейство:

Публикувано: 03 September 2008 - 01:58 PM
Цитат
Представям ви Vigour of Victory Shamanrock, който у дома го наричат Нанук - той е момченце на почти три месеца и ще живее в София при нашата дъщеря Arnia from Finwe-Land - Киара. Ето го полярното мече, което бързо свиква с новия си дом и семейство:
Добре дошъл в маламутското семейство Нанук :yahoo: :wub: :wub: :wub:!Страхотен е и ни кара да си спомняме с умиление когато нашият вече голям Горан ,беше толкова малък и пухкав :wub: като Нанук.Толкова са сладки малките маламути.Киара също изглежда страхотно и много красива :wub:,тя е си е фотогенична по принцип :blink:.Явно добре се разбират с малкия пухчо.От сърце пожелавам на Нанук и Киара да са живи и здрави,много да радват прекрасните си собственици и много весели игри :yahoo:.

Публикувано: 03 September 2008 - 02:03 PM
Цитат
Цитат
Горан,
Поздравяваме ви за успеха! :->)
Ние за съжаление не можахме да уважим изложбата - поради здравословни причини :(
Разбрах, че е била много добре организирана изложба, с много кучета, награди, доволни участници
Затова не си мислете, че ще ви се размине без да разкажете подробно за трите дни на изложбите, Имаше ли конкуренция на Горан - колко маламути участваха?,
И дайте още снимки да се порадваме!
Поздрави
Finve,благодаря за поздравленията!Съжалявам ,че не успяхте да участвате :(.Имам проблеми с комютъра, в който са снимките,но щом го поравим ще кача снмки и ще разкажа за изложбата.Прегръдки на цялата "банда" :wub:!

Публикувано: 03 September 2008 - 02:31 PM

JulyVell Siberians