Anuk, в 04 May 2010 - 03:31 PM, написа:
да напомня, че все още имате възможност
да станете притежател на страхотна тениска
DOG PERSON - dog.bg
или да направите подарък на някой приятел
- цена25лв
ето тук може да прочетет на кого помогнахме с предишните тениски
Тениски
не знаех, че има такива тениски, и благодаря за напомнянето, ще се възползваме, когато имаме възможност
vilekula, в 06 May 2010 - 01:47 PM, написа:
Здравейте!Мечо вече е на 7 месеца!Но е същото любвеобилно бебе,само ръста му е голям-тежи 42,5 кг.Не само,че не му се изправи другото ухо,ами и първото клепна

,все още пишка без да си вдига крака.Продължава да си е добър и послушен,всичко разбира.В градината минава по пътечките и не тъпче насажденията на баща ми.Но ужасно много го мързи!Дали защото вече е топло и от козината му е още по-горещо,но е станал голям мързел!Пробяга няколко крачки и спре.Такова голямо куче,а спи по гръб с разтворени 4 крака!Засега не е потъмнял и козината не сменя,дори като че ли е станала повече.Прилича на огромна пухкава играчка.Какво правят другите маламутчета?Разкажете нещо за тях.
Къде се изгубихте толкова дълго? Радваме се, че Мечо е добре и слуша. Странно е, че ушите му не се изправят - аз го отдавам на това, че е едричък, но мисля, че има все още шансове да се изправят. Със сигурност вече му е много горещо, затова през деня да не иска да се движи - даже е желателно да се разхожда само по хладното: сутрин рано, или вечер късно. Много от маламутите спят по гръб с разтворени крака или когато им е горещо, или им е много хубаво и са щастливи.
vilekula - пусни снимки на Мечо във фотогалерия да го видим какъв е пораснал
dimy,
ако Алекс е свикнал да живее при вас, ще му бъде много тежко, да го отделите в клетка на двора - макар, че е възможно да я ползвате да стои там през деня или когато е необходимо.