Цитат
Чувствата са взаимни :yahoo: :yahoo: :yahoo:!За нас лично наградите не са от толкова голямо значение :blink:,не че не ги искаме ;D ;D ;D,но единственото нещо което няма нужда от награда е приятелството ,хуманноста и вярата,че колкото повече хора обичат животните ,толкова светът ще стане по-добър!Мислех си,че хора които обичат животните са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО добри.Е,за съжаление се оказа ,че има хора които отглеждат домашни любимци за да се чувстват господари(а всъщност са жалки комплексари) :-,ходят на изложби за да задоволят собственото си ЕГО ,клики ,интриги .......Не мога да повярвам,че е вярно..... :rolleyes:И все пак продължавам да вярвам ,че НИЕ КОИТО ИМАМЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ........ :blink: :blink: :blink:,СМЕ ДОБРИ ХОРА :wub: :wub: :yahoo: :yahoo:!!!БЕЗКРАЙНО УВАЖАВАМ FINVE :yahoo:,BONBONI :yahoo:,ЗАЩОТО СА ИСТИНСКИ!Пожелавам на кинологията,повече хора като тях!
Горан,
Дълго мислех как да отговоря на този твой пост - писах, после трих... защото все излизаше доста дълъг пост. Затова накратко ще кажа, че участието в изложби не е само за получаване на награди - ние участваме, за да ни виждат от време на време, за да видим на какво ниво сме спрямо другите, а и кучетата да придобиват опит и да се социализират. Освен това за да се развъжда нашата порода и да бъде допуснато до разплод дадено куче, то трябва да има известен брой отлични оценки от изложби. Това е извода, до който сама съм стигнала, ровейки се из Интернет, защото не е имало на мен някой да ми обяснява какво да правя, как да го правя и т.н.
Колкото до хората - ами то навсякъде в България е така - има повече злоба и завист, отколкото добро отношение към другия, уважение, толерантност, разбиране... За съжаление нашата нация притежава тези отрицателни качества, затова живота ни не е добър, затова ни се случват лоши неща... А и като разбереш от собствен опит кой какъв е - сам избираш дали по-нататък да общуваш с този човек, или не...
За съжаление сега нямам много време, и ще прекъсна размишленията си