Dog.bg Форуми : Аляски маламут

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (178 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Аляски маламут

#821 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 February 2008 - 07:18 PM

Здравейте, имате прекрасни кучета! :yahoo:Да са Ви живи и здрави! И много да ви радват! :wub:
User's Signature

Качена снимка[url=http://www.glitterfy.com/]

#822 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 08:34 AM

Цитат

Здравейте най-после и от нас с Бриан. Благодаря сърдечно на Горан за топлия прием в Банско, наистина се чувствахме като у дома си   :drugarche:. Изобщо преживяхме един много вълнуващ уикенд, защото това беше първото скиорско упражнение за младежа. В началото, опиянен от свободата опита да се движи по пистата като скиор на големи завои, но бързо схвана, че това не е най-безопасната траектория. Невероятно преживяване беше, изключително красиво... това ми беше мечтата.
Ето една снимка от нас

Brian
Най-после - добре дошли и тук. Много се радвам, че се регистрирахте. :Танц:
Сигурно тук ще има какво да споделяте от вашите скиорски и планинарски занимания, още повече, че и Бриян ще бъде вече въвлечен в това начинание  ;D. Снимката е просто великолепна и много показателна. Нооо, няма да ви се размине само с една снимка, искаме още и то много  ;)
User's Signature

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]

Величието и моралният напредък на една нация    могат да се оценят по отношението й към животните"  Махатма Ганди

#823 Потребителят е офлайн   leamalamut Икона

Публикувано: 16 February 2008 - 12:03 AM

Veliki pozdrav iz Srbije .Ja imam malamuta Maxin of Kurjak Ona je sestra od Manik of Kurjak(GORAN) .Veoma mi je drago da mogu videti kako je lep njen brat kao i ostali malamuti koji su ovde prikazani .Sad cu vam pokazati moju Maxin kroz slike

Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимкаКачена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#824 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2008 - 07:41 AM

Прекрасна е  :wub:,добре дошла при нас,сигурна съм,че тук ще получиш топло посрещане :yahoo:
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#825 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2008 - 12:16 PM

Цитат

Veliki pozdrav iz Srbije .Ja imam malamuta Maxin of Kurjak Ona je sestra od Manik of Kurjak(GORAN) .Veoma mi je drago da mogu videti kako je lep njen brat kao i ostali malamuti koji su ovde prikazani .Sad cu vam pokazati moju Maxin kroz slike

Добре дошли на нашия форум! Maxin е много красива, има същите черти като брат си Горан - дори и да не знаех, че са брат и сестра, то си личи колко си приличат двамата. Разкажете ни повече за нея
Поздрав от вашите първи братовчеди - Финве и Фрея :wub:.
User's Signature

Величието и моралният напредък на една нация    могат да се оценят по отношението й към животните"  Махатма Ганди

#826 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2008 - 07:16 PM

Цитат

Dobre doshli!Prekrasni snimki,mnogo e krasiva Maxin  :wub: :wub:!
Prilicha na Goran.
Chetete li kirilica? 

МОД,моля за извинение за латиницата!
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#827 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:15 AM

Имаше ли маламути на изложбата на 16 и 17.02.?Ако някой е участвал,чакаме снимки :blink:.
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#828 Потребителят е офлайн   CUKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 10:58 AM

вече сериозно се замислям и аз да се сдобия с такъв сладър,но имам още две кучета и ще ми е  малко трудничко...можете ли да ми препоръчате място от където мога да си взема бебе?има ли близо до в.търново?
User's Signature

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !

#829 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 01:54 PM

Ехооо,
привет и от мен. Най-после съм пак на линия след дълго отсъствие от живота на форума.

При нас както винаги новини има.

Започвам с най-вълнуващата  :blink:

Миналата неделя бях на гости на Бриян в София и с него и братовчедка му Алана ходихме на гости на Киара (тя е сестра на Алана). Кучетата бесняха в един огромен двор, бягаха, каляха се, бориха се, караха се, въобще емоциите бяха на най-висока степен. Имаше и деца, викове, игри - всичко, което може да радва окото  :yahoo:

Може да видите част от лудориите им. Аз лично съм много удовлетворена от тази среща. Много хубаво беше да видиш три маламута как се носят като хала из двора - красота!!! А Киара беше повече от добра домакиня, позволи другите два маламута да й се качат на главата. Това е невероятно, тя се държа изключително "джентълменски".

Разбира се в началото тя се държа резервирано към кавалера Бриян, даже му показваше зъбите си и колко е лоша, но предполагаме, че е била респектирана от ръста на момчето  ;D
Качена снимка
Качена снимка

Алана и Бриян се възползваха от всички кокали и играчки на Киара и се обслужваха без никакво притеснение, от което Киара беше доста потисната в началото  :(
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

После, както се предполага точно преди нашето тръгване на всички им стана най-интересно и играта беше в разгара си, Бриян като единственото момче беше превъзбуден от компанията и се луташе ту при едната дама, ту при другата  ;D  :klati:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

#830 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 01:59 PM

В същото време на другия край на България, другите три маламута както винаги дивееха от щастие в този нечовешки студ  ;)
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

#831 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 02:03 PM

А това са дългочаканите снимки на Buggvirr Botolf from Finwe-Land (или известен още като Фини-младши защото много прилича на вуйчо си Финве  ;D :wub: :P) от Бургас, брат на Фрей, Бриян и Бео - разбира се вече пораснал и красив, и толкова много приличащ на Бриян и Бео  :yahoo:

Ето го Фини:  :Танц:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

#832 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 02:05 PM

Цитат

Имаше ли маламути на изложбата на 16 и 17.02.?Ако някой е участвал,чакаме снимки :blink:.

Горан,Явно никой няма да ти отговори на въпроса  :(. По мълчанието само можем да предполагаме, че е нямало маламути на изложбата  B)
User's Signature

#833 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 02:09 PM

Цитат

вече сериозно се замислям и аз да се сдобия с такъв сладър,но имам още две кучета и ще ми е  малко трудничко...можете ли да ми препоръчате място от където мога да си взема бебе?има ли близо до в.търново?

CUKI
Добре дошли. Да, наистина ако имате две кучета няма да ви бъде лесно и с още едно и то маламут... вие прочетохте ли всичко написано дотук, за да знаете какво да очаквате от евентуално съжителство с него, в темата имаше въпроси относно характера и отглеждането на маламута.
А за място откъдето да вземете - зависи от това какво искате вие точно, какви са вашите очаквания и възможности, ако желаете - напишете ми на лични, а иначе за най-близък развъдник до Велико Търново се сещам единствено за този от Варна - Ивановс Кинг, на предишната страница пуснах снимки на останалите две момиченца в развъдника, мисля че вече станаха на 3 месеца или поне са около тази възраст.  :blink:
User's Signature

#834 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2008 - 11:08 PM

Цитат

Цитат

Горан,Явно никой няма да ти отговори на въпроса  :(. По мълчанието само можем да предполагаме, че е нямало маламути на изложбата  B)

Имаше записани от Румъния, но не дойдоха.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#835 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 02:19 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Имаше записани от Румъния, но не дойдоха.

Huskypower,Благодаря за отзивчивостта.  :blink:
User's Signature

#836 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 02:27 PM

Цитат

Миналата неделя бях на гости на Бриян в София и с него и братовчедка му Алана ходихме на гости на Киара (тя е сестра на Алана). Кучетата бесняха в един огромен двор, бягаха, каляха се, бориха се, караха се, въобще емоциите бяха на най-висока степен. Имаше и деца, викове, игри - всичко, което може да радва окото  :yahoo:

Ето още снимки от срещата на Алана, Киара и Бриян  ;D
User's Signature

#837 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 02:29 PM

И още Бриян
User's Signature

#838 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 11:02 PM

Много сме щастливи,че маламутското ни семейство малко по малко се събира.Тази невероятно красива порода  беше почти  неизвестна и се надявам ,че с общи усилия ,обединени ще успеем да я популяризираме.Още не мога да повярвам как се промени живота ни откакто имаме Горан - толкова много събития ,познанства,приятели и всички изключително земни и добронамерени.Това е лично мое мнение,че всички собственици на маламути са изключително добри и земни. Така че,бъдещи собственици :"Трябва да имате голямо сърце и душа за да притежавате и отглеждате Аляски маламут!!!!!!!!"
За любимата ми банда от Сливен,за голямото  момче(страхотен бъдещ мъжкар) Бриян,прекрасните Киара :wub: и Алана,Финви - младши :yahoo:,Бък(много красив) и Ния(любимото ми име) :wub: от Горна Оряховица(чакаме включване),Съни естествено :yahoo: :wub: :->) и всички,които пропускам  :->) :wub: :P :yahoo: :wub: :blink: :P :->) :yahoo:!
User's Signature

#839 Потребителят е офлайн   CUKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2008 - 12:06 PM

дано не ви се стори тъп въпроса ми,но знам че маламутите не са с сини очи,а хъскитата не са с клепнали уши....дали това бебче е микс от двете породи :huh: :huh:
User's Signature

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !

#840 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2008 - 02:36 PM

Това си е хъски,според мен не е изобщо микс.Аляски маламут също не е с клепнали уши,нито хъскито,а това на снимката е бебе и нормално да са му клепнали ушите,към вторият-третият месец ги изправят.За маламута не епозволено да имат сини очи,само кафяви очи.
Иначе бебето на снимката е едно много красиво хъски(бебе).

• (178 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни