Аляски маламут
Публикувано: 14 February 2008 - 08:34 AM
Цитат
Ето една снимка от нас
Brian
Най-после - добре дошли и тук. Много се радвам, че се регистрирахте. :Танц:
Сигурно тук ще има какво да споделяте от вашите скиорски и планинарски занимания, още повече, че и Бриян ще бъде вече въвлечен в това начинание ;D. Снимката е просто великолепна и много показателна. Нооо, няма да ви се размине само с една снимка, искаме още и то много ;)

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 16 February 2008 - 12:03 AM

Публикувано: 16 February 2008 - 07:41 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 16 February 2008 - 12:16 PM
Цитат
Добре дошли на нашия форум! Maxin е много красива, има същите черти като брат си Горан - дори и да не знаех, че са брат и сестра, то си личи колко си приличат двамата. Разкажете ни повече за нея
Поздрав от вашите първи братовчеди - Финве и Фрея :wub:.

Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 16 February 2008 - 07:16 PM
Цитат
Dobre doshli!Prekrasni snimki,mnogo e krasiva Maxin :wub: :wub:!
Prilicha na Goran.
Chetete li kirilica?
МОД,моля за извинение за латиницата!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 21 February 2008 - 10:58 AM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 21 February 2008 - 01:54 PM
привет и от мен. Най-после съм пак на линия след дълго отсъствие от живота на форума.
При нас както винаги новини има.
Започвам с най-вълнуващата :blink:
Миналата неделя бях на гости на Бриян в София и с него и братовчедка му Алана ходихме на гости на Киара (тя е сестра на Алана). Кучетата бесняха в един огромен двор, бягаха, каляха се, бориха се, караха се, въобще емоциите бяха на най-висока степен. Имаше и деца, викове, игри - всичко, което може да радва окото :yahoo:
Може да видите част от лудориите им. Аз лично съм много удовлетворена от тази среща. Много хубаво беше да видиш три маламута как се носят като хала из двора - красота!!! А Киара беше повече от добра домакиня, позволи другите два маламута да й се качат на главата. Това е невероятно, тя се държа изключително "джентълменски".
Разбира се в началото тя се държа резервирано към кавалера Бриян, даже му показваше зъбите си и колко е лоша, но предполагаме, че е била респектирана от ръста на момчето ;D

Алана и Бриян се възползваха от всички кокали и играчки на Киара и се обслужваха без никакво притеснение, от което Киара беше доста потисната в началото :(

После, както се предполага точно преди нашето тръгване на всички им стана най-интересно и играта беше в разгара си, Бриян като единственото момче беше превъзбуден от компанията и се луташе ту при едната дама, ту при другата ;D :klati:

Публикувано: 21 February 2008 - 01:59 PM

Публикувано: 21 February 2008 - 02:03 PM
Ето го Фини: :Танц:

Публикувано: 21 February 2008 - 02:05 PM
Цитат
Горан,Явно никой няма да ти отговори на въпроса :(. По мълчанието само можем да предполагаме, че е нямало маламути на изложбата B)

Публикувано: 21 February 2008 - 02:09 PM
Цитат
CUKI
Добре дошли. Да, наистина ако имате две кучета няма да ви бъде лесно и с още едно и то маламут... вие прочетохте ли всичко написано дотук, за да знаете какво да очаквате от евентуално съжителство с него, в темата имаше въпроси относно характера и отглеждането на маламута.
А за място откъдето да вземете - зависи от това какво искате вие точно, какви са вашите очаквания и възможности, ако желаете - напишете ми на лични, а иначе за най-близък развъдник до Велико Търново се сещам единствено за този от Варна - Ивановс Кинг, на предишната страница пуснах снимки на останалите две момиченца в развъдника, мисля че вече станаха на 3 месеца или поне са около тази възраст. :blink:

Публикувано: 21 February 2008 - 11:08 PM
Цитат
Цитат
Горан,Явно никой няма да ти отговори на въпроса :(. По мълчанието само можем да предполагаме, че е нямало маламути на изложбата B)
Имаше записани от Румъния, но не дойдоха.

JulyVell Siberians
Публикувано: 22 February 2008 - 02:19 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Имаше записани от Румъния, но не дойдоха.
Huskypower,Благодаря за отзивчивостта. :blink:

Публикувано: 22 February 2008 - 02:27 PM
Цитат
Ето още снимки от срещата на Алана, Киара и Бриян ;D

Публикувано: 22 February 2008 - 11:02 PM
За любимата ми банда от Сливен,за голямото момче(страхотен бъдещ мъжкар) Бриян,прекрасните Киара :wub: и Алана,Финви - младши :yahoo:,Бък(много красив) и Ния(любимото ми име) :wub: от Горна Оряховица(чакаме включване),Съни естествено :yahoo: :wub: :->) и всички,които пропускам :->) :wub: :P :yahoo: :wub: :blink: :P :->) :yahoo:!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 24 February 2008 - 12:06 PM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 24 February 2008 - 02:36 PM
Иначе бебето на снимката е едно много красиво хъски(бебе).