Много се нервя на подобни коментари по форумите

, за мен всяко не чистокръвно куче независимо каде се гледа си е помияр !!!
И да ви попитам защо като сте толкова загрижени за уличните кучета бройхте пари за маламут , а не си прибрахте някое отвън.
Тъй като незнаете нищо за мен ще ви кажа , тези въпросните помияри 2 бр., който расейват Алек съм ги изгледал от 40 дневни кученца след , като един си хареса майка им и я зе. В това число ги храня всеки ден , заедно с хъскито ми им давам на 3 месеца хапчета против паразити . Педи месец ги закара да ги кастрирт за моя сметка , а имат и направена колиба отвън .
Отделно съм прибирал 3 малки котета досега и съм им намирал нов дом.
Та ми е писнало от подобни мнения на големи защитници по форумите ,любопитен съм вие колко пумияра ( улични кучета) гледате заедно с вашите маламути.

На въпроса "защо броим пари за маламут" ще отговоря, че просто ми хареса породата, проучих и реших, че това ще е домашния ми любимец и не съжалявам. Аз лично съм имала кученце, за което съм с грижила и гледала, живяла с него 12 години и съм го взела от "улицата" и съм горда, че съм имала точно това куче!!!! Пак бих взела кученце от улицата не страдам от синдром "расово куче".... и никакви предрасъдъци.
Единствената разлика между бездомното куче и тези от развъдниците, е че едното е имало късмета и шанса да се роди в развъдник, а другото не, или греша....???
Не смятам, че сега трябда да изтъкваме за колко бездомни животни сме се грижили по някакъв начин, а в същото време направо да изпитване отвръщение към тези "помиари"...
Относно нервите, форума не може да Ви помогне.....