при него това е целогодишно. Този път дори не подуши кучето, направо му се нахвърли. Най-лошото е, че мисля, че ако не бъде разтърван, ще го убие

, а дори не знам дали не е женско
Въпросът е на какво ще попадне, а той трудно ще намери някой от своята класа и размери
Напоследък го водим в един двор на една жена, която направо е пристрастена към него. Та в др. двор има мъжки боксер. Само 1 път ми беше нужно да му скарам, че отиде до оградата и започнаха да се ръмжат и повече не припарава, а знае, че онова е там, дори ни лае, когато ние сме там.
Цял ден вчера е тичал, обръщало му се е внимание, дори едно дете си игра с него през деня. Няма от какво да е недоволен!!! Това е природа, за съжаление

и аз каквото и да се опитвам да правя, просто няма ефект, понеже той не чува никой, когато е в такова състояние.
Хубавото е, че не изпада в такива състояния, когато е на повод. Тогава имам 100% контрол и до такива ситуации няма ка да се стигне, дори не обръща внимание на кучетата , които го лаят.
Ох мнг е трудна тая порода........И понеже стана 1 година как го гледаме имам чувството, че с държанието си мнг напомня на миналата година........
Явно в последно време започнахме мнг да разхлабваме въжето около шията и той усеща, че някак сме спокойни и му се доверяваме

Мнг е неприятно, защото виждам как хората се дръпват от него и се разочароват, а на мен ми се къса сърцето, че е такъв и че причинява болка на други кучета