Кученца с различни очи и още кученца ...
Публикувано: 23 June 2009 - 04:20 PM

Публикувано: 23 June 2009 - 04:46 PM
Илит едва ли ще си напише
Знам, че и сега има заминаващи които имат нужда от пари, но
все пка трябва да възтановим парите на Илит
да не забравяме, че и тениските които помогнаха на доста кучове
пак сама тя си ги спонсорира.
Още една такава офанзива и сигурно няма да я чуем Илит до догодина
при мен все още има един хъски потник за 35лв и една хъски тениска за 50лв
потника е черен , тениската е бяла
ако някой иска да се обзаведе с ръчно бродирана мутра на хъски
да заповяда - парите ще отидат за чиповете
Публикувано: 23 June 2009 - 09:23 PM
Пърси ще ме бие за следващото, дето ще го напиша, ама нали съм си тъпо и упорито

Както е казал Бай Ганьо: "Имал си-дал си!". Изобщо не искам да ми се връща каквото и да било. И без това, ако някой прати пари за мен, те ще отидат за благополучното заминаване на двете благоевградчанки, та няма смисъл да си правим излишни врътки.
За дълга ми към д-р Станкова приемам дарения всякакви

Публикувано: 24 June 2009 - 11:48 AM
И една добра новина -Ескар и Елза имат сериозни кандидати, а върху снимката на Еми се появи така желаният надпис Бльокен-фльокен (или, както е там на фламандски "Осиновен").
С нетърпение чакам подробности за новия и дом

П.П. Само да вметна, че част от парите за ваксините и чиповете се покриха с две тениски, които д-р Станкова взе на бартер и за това останаха само по 22лв на животинка да се доплащат.
Че сигурно ви е странно, защо е толкова малко...
Публикувано: 24 June 2009 - 12:15 PM
Помислете и за коткарите!
Публикувано: 24 June 2009 - 01:15 PM
"Ескар, Еси и Елвин
Това са двама братя и сестричка от кучило от 7 кученца, които с помоща на наша приятелка дойдоха при нас от България. Намерени са в контейнер за боклук и са имали късмета нашата приятелка да ги намери и прибере в дома си."
По-нататък казват, че приятелката им е направила всичко възможно да ги спаси, като е дала немалка сума и призовават за дарения, което ме навежда на мисълта, че искат да ти върнат част от парите.
Да не си помислите, че знам холандски, просто е смесица от немски и английски и хващам към 60% от смисъла.
Да не пускам нов пост, ето го сайта: http://www.folyfoot....ondenpagina.htm
Мил, може и фламандски да е, не мога да ги различавам много.
Публикувано: 24 June 2009 - 01:17 PM
Francesca, в Jun 24 2009, 02:15 PM, написа:
По-скоро приюта се самоиздържа от тези дарения. Храна, ваксини и т.н.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 June 2009 - 01:21 PM
Гатофила, в Jun 24 2009, 10:15 AM, написа:
Помислете и за коткарите!
А така...
Аз ще взема тениската за подарък, на мен ще ми я голяма май, но мноого ми харесва...
Дала съм си заявка на Anuk за нещо по-мънечко, с коте също бих взела.
Така че - действайте

На бльокен-фльок- натата госпожица ЧЕСТИТО, бързо да се уредят и другите бебоци.
Публикувано: 24 June 2009 - 02:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 June 2009 - 02:20 PM
Нашата приятелка в България прави всичко възможно да задоми такива като тях, за да ги спаси от смърт. Това
струва много пари и тъй като нейният месечен доход е малък, ще се радваме да й помогнем.
Затова се надяваме на вашата подкрепа, за да можем да й изпратим дарение от нас.