- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Да стискаме палци за Бенджо :(
Публикувано: 23 May 2009 - 04:56 PM
Скъпи приятели, искам да ви помоля всички заедно да подкрепим макар и само духовно Славчето и Бенджи. днес разбрах, че наистина малкият пухчо е доста зле, подробности не знам много. нека им изпратим цялата положителна енергия, да стискаме много палци за тях и да се молим всичко да мине добре. нека знаят, че ние сме тях и ги подкрепяме, стискаме много палци и двойно повече лапи!
Славче, не се предавайте, всичко ще мине и Бенджи ще е добре! ние сме с вас!!!!!!!!!
Славче, не се предавайте, всичко ще мине и Бенджи ще е добре! ние сме с вас!!!!!!!!!
Публикувано: 23 May 2009 - 06:42 PM
Благодаря ви много приятели за хубавите пожелания.Мислех да разкажа в другата тема,но тук е най-подходящото място.
Започвам от началото,като ви моля да не обръщате внимание на хаотичните ми мисли-не мога да ги подредя.
Вчера сутринта всичко си беше ОК,но около обяд повърна и започва да ходи на една страна-не си координираше движенията.Отидохме при вет-а и като начало направих ме изследвания за болестите предавани от кърлежите.Теста покриваше три от най-тежките болести(Лаймска и още две,но вече не ги помня)-излезе категорично отрицателен.Имаше съмнение за бабиоза(пак от кърлежите се предава),но пък преди 3-4дни сложихме такава инжекция.Изпратихме кръвна проба за анализ,но тя излезе едва днес.Междувременно той се влоши драстично за няколко часа-до вечерта беше на системи.Снощи късно вечерта тотално се парализира,не можеше даже и галвата да си вдига,а това го паникйоса страшно много.Отидохме до вета и му сложи Диазепан(венозно).Никога не сме имали толко кошмарна нощ.Вет-а се силно започна да се съмнява за енцефалит-всички признаци бяха на лице.Все пак сутринта излязоха резултаттите и едните му показатели(не си спомням вече кои) са с 150% над нормата,има проблем с черния дроб и с мозъка(частично).Започнахме антибиотик и продължаваме системите,че той не иска да се храни.На моменти днес изпадаше в някакво неадекватно състояние за кратък период и после се осъзнава.Сега се движи малко.Близките няколко часа не е изпадал в такова неадекватно състояние-движи си главата нормално,следи всички движения,погледа му е ясен и адекватен.Сега ще го мъча да му дам малко консерва.Взехме му от тези на Рояла за захранване по време на възстановителен период-дано да хапне.Общо взето все още почти нищо не се знае независимо от моментното му по-добро състояние.Продължаваме си по схемата и само се моля всичко да се оправи.Знам,че нищо конкретно не казвам,но едно че е хаос в главата ми,друго че все още нищо не се знае.Всичко което зависи от нас ще го направим,а съм сигурна че и д-ра ще направи всичко по силите си(в това не се съмнявам).Остава за момента ние да стискаме палци лечението да си свърши работата.
Започвам от началото,като ви моля да не обръщате внимание на хаотичните ми мисли-не мога да ги подредя.
Вчера сутринта всичко си беше ОК,но около обяд повърна и започва да ходи на една страна-не си координираше движенията.Отидохме при вет-а и като начало направих ме изследвания за болестите предавани от кърлежите.Теста покриваше три от най-тежките болести(Лаймска и още две,но вече не ги помня)-излезе категорично отрицателен.Имаше съмнение за бабиоза(пак от кърлежите се предава),но пък преди 3-4дни сложихме такава инжекция.Изпратихме кръвна проба за анализ,но тя излезе едва днес.Междувременно той се влоши драстично за няколко часа-до вечерта беше на системи.Снощи късно вечерта тотално се парализира,не можеше даже и галвата да си вдига,а това го паникйоса страшно много.Отидохме до вета и му сложи Диазепан(венозно).Никога не сме имали толко кошмарна нощ.Вет-а се силно започна да се съмнява за енцефалит-всички признаци бяха на лице.Все пак сутринта излязоха резултаттите и едните му показатели(не си спомням вече кои) са с 150% над нормата,има проблем с черния дроб и с мозъка(частично).Започнахме антибиотик и продължаваме системите,че той не иска да се храни.На моменти днес изпадаше в някакво неадекватно състояние за кратък период и после се осъзнава.Сега се движи малко.Близките няколко часа не е изпадал в такова неадекватно състояние-движи си главата нормално,следи всички движения,погледа му е ясен и адекватен.Сега ще го мъча да му дам малко консерва.Взехме му от тези на Рояла за захранване по време на възстановителен период-дано да хапне.Общо взето все още почти нищо не се знае независимо от моментното му по-добро състояние.Продължаваме си по схемата и само се моля всичко да се оправи.Знам,че нищо конкретно не казвам,но едно че е хаос в главата ми,друго че все още нищо не се знае.Всичко което зависи от нас ще го направим,а съм сигурна че и д-ра ще направи всичко по силите си(в това не се съмнявам).Остава за момента ние да стискаме палци лечението да си свърши работата.
Публикувано: 23 May 2009 - 07:30 PM
Добре ще е да се разбере от какво е станало така. И да се надяваме, че повече няма да се повтарят такива ужасни моменти. Напълно разбирам как се чувстваш, от сърце ти желая адашът по-бързо да се възстанови и отново да подскача весело. И лошото вече да е минало.

Публикувано: 23 May 2009 - 09:21 PM
Най-важно на този етап да се знае диагнозата, дано по-бързо да се установи какво е точно. Стискам ви палци и на него и на вас, дано да се разбере по-бързо и да почне лечение на проблема. Много ми е жал за момчето, много ще ви мисля, дано този кошмар свърши по-бързо...

Публикувано: 24 May 2009 - 10:26 AM
Олеле какво е преживял горкия.
Пожелавам му мноого бързо оздравяване и скоро пак да тича по поляните.
П.П.Как е той?Има ли подобрение?

П.П.Как е той?Има ли подобрение?
Публикувано: 24 May 2009 - 11:11 AM
Sesili, в May 23 2009, 07:42 PM, написа:
Имаше съмнение за бабиоза....но пък преди 3-4дни сложихме такава инжекция.
Коментирали ли сте възможността да е странично действие от това?
Пожелавам ви бързо оправяне и да забравите скоро.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 May 2009 - 01:11 PM
Стискаме палци и лапи Бенджи да се оправи.Изпращам цялата си положителна енергия и мисли да се възстанови по-бързо. Всичко ще е ок. Вярвам в това....наистина дълбоко вярвам и знам,че ще стане.
В момента освен за него мисля ,и за кучето на едни мои приятели което оперираха наскоро. Вярвам ,че наистина Бенджи и Белинда скоро ще тичат отново и ще ни радват със сладките си муцунки.

- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »