Въпроси
Публикувано: 04 March 2010 - 12:44 PM

Публикувано: 04 March 2010 - 12:50 PM
Няма "лекарство" за предотвратяване на линеенето.
Публикувано: 05 March 2010 - 11:38 AM
вчера имаше и образователно обучение на приятеля ми относно разгонването и кървенето, голям смях. милия толкова се беше притеснил сутринта като намерил две капки кръв по дивана

имаме гащи от точно 12 минути, засега не им обръща много внимание
Публикувано: 06 March 2010 - 10:19 AM
защото лала имаше безупречни хигиенни навици последните две месеца а само вчера се напикадва пъти, единия път в гащите, а днес се беше наакала пак в гащите. Беше кошмарно...много се учудвам, че не се е стискала...
Публикувано: 06 March 2010 - 10:55 AM

Аз също не слагам гащи,защото няма да оцелеят повече от 10 мин.
Публикувано: 07 March 2010 - 05:56 PM

От няколко дена се мъча да разбера поведението на моето куче

Публикувано: 08 March 2010 - 12:48 PM

Защо незнам, но Лора го прави от малка. Налапва една шепа гранули и си ги оставя в различни стаи. Запасява се за по късно. Да не се разкарва чак до хола, ако примерно е в спалнята. Ние поне така си мислим. А като малка беше много смешна, защото ги "заравяше" на килима. Остави една купчинка с гранулки и почва с муцуната от близки да ги заравя. После се поотдалечава малко по малко. Накрая се обърне, ритне два три пъти с крака и готово. Заровени са

Сега само ги зарязва. И Спарки е много доволен като ходим. Като прахосмукачка е. Вече и е научил къде си държи запасите и ходи да и ги яде

Публикувано: 09 March 2010 - 05:38 PM
беше ми дадена препоръка за кислородна вода и мазен бебешки крем
не ми се иска да си копувам някакви спрейчета, защото нещо н еми вдъхват доверие
бях си купила преди време кърпички ама никаква файда от тях
Аз ползвам един лосион на канина,но не знам дали ще премахне петната,
на мойте не им личат,ако имат такива

Публикувано: 10 March 2010 - 09:06 AM
беше ми дадена препоръка за кислородна вода и мазен бебешки крем
не ми се иска да си копувам някакви спрейчета, защото нещо н еми вдъхват доверие
бях си купила преди време кърпички ама никаква файда от тях
Аз ползвам един лосион на канина,но не знам дали ще премахне петната,
на мойте не им личат,ако имат такива

Една приятелка има светло персийче и и ги почиства с борова вода доста успешно. Много изчезват. Слагам по една снимка на преди и след

Обаче аз неможах да си намеря да си купя

Ако някой предложи нещо и на мен ще ми е интересно да науча, че много ме дразнят тези каналчета.
Публикувано: 10 March 2010 - 11:41 AM
дано ви е от полза,но поровете се из темите на шпицовете, персийките и др., сигурно има полезна информация.
Публикувано: 16 March 2010 - 09:51 PM

Публикувано: 16 March 2010 - 11:26 PM

булдог е порода,която не мирише,няма я онази миризма на куче като при повечето породи.Аз като човек,
който гледа три кучета от тази порода смея да твърдя,че тези кучета НЕ миришат.Всъщност всичко е въпрос
на хигиена,или ако кучето се е въргаляло в нещо миризливо на вънка да тогава може,но не е собствена миризма