Ае и але ... малко присмял се хърбел на щърбел. Хората Ви отговарят компетентно, пък Вие...
Не разбирам с какво Ви засяга темата изобщо и как така се намесихте изведнъж и къде видяхте заяждане и нападане, освен във вашите собсвени отговори. Това е ФОРУМ. Ако не сте запознати с тематиката и целта на тази форма на общуване: хора питат, други отговарят и изказват мнение. И трети ( като вас) търсят си с какво да се заядат и да разводнят темите.
Ако ще казвате нещо, хайде казвайте. Ако ще питате, питайте. Ще ви се отговори. Темата в която се пише в момента е озаглавена "Въпроси". Нека не е поредната тема, предъвкваща борсите. Ако сте човек, койте се интересува ще прочетете и надявам се да разберете какво им е толкова лошото. Изписало се е доста. А пък който все пак иска, да си купува куче от където ще. Няма Развъдническа полиция, и никой няма да ви сложи катинар на портфейла като отидете в зоомагазина.
Редовен потребител съм и все си мълча, ама много станаха все новите заяждащи се и не ми се четат все едни и същи глупости. И ако си мислите, че пиша така, защото ще изкарам големите пари от развъдна дейност, Не, Не съм. Имам си кученце от зоомагазин. Изпатила и препатила. Да ти кажа хич не спестих пари от борсата, даже се набутах. И не само финансово. Не ти пожелавам да трепериш над болно куче.Защото ми го донесоха мръсно и вмирисано, без ваксини и обезпаразитено. Слабо, слабо. Да се чудим какво да го правим като се разповръща. Сега не бих го заменила за нищо на света даже и най-грозното да е, но следващото ми куче ще е 100% от развъдник.
Никой тук не говори лошо. Успокойте се, прочетете наново постовете и ще разберете, че съвсем е спазен добрият тон! Даже ако се поразчетете ще намерите доста полезна и интересна информация! Никой няма полза от разправии.
Поздрави на всички!