Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#361 Потребителят е офлайн   plm_ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 March 2010 - 11:11 AM

Благодаря за бързия отговор, kara and cveti ae_085.gif Знаех си, че няма такова нещо, но все пак трябваше да попитам. smile.gif Благодаря ти af_089.gif

#362 Потребителят е офлайн   RS6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2010 - 12:24 PM

Искам да ви попитам - Айк е 12 кг, но ми се струва със слабо тяло.
Вече се оформят мусколите, забележимо. Кога обаче ще започне да расте на "ширина"?
Аз ли не правя нещо както трябва? Яде консерви, не иска гранули, и му варя супи от пилешко.
Няма много голям апетит.....
User's Signature

Качена снимка

#363 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2010 - 03:49 PM

Той до сега е растял на височина , тепърва ще се развива , но по принцип и от сега трябва да личи бъчвообразния гръден кош.
User's Signature

Качена снимка

#364 Потребителят е офлайн   iridada Икона

Публикувано: 30 May 2010 - 06:33 PM

искам да знам някой копувал ли си е куче от зоомагазин анимал

#365 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2010 - 01:36 PM

Куче от зоомагазин ,НЕ се купува!!!
Ако някой ви каже , че има развъдник с такова име -НЯМА такъв лицензиран развъдник!!!
User's Signature

Качена снимка

#366 Потребителят е офлайн   dELpI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2010 - 04:08 PM

Какво веднага нападате като някой попита за нещо различно от развъдник или т.н. Всеки разбра,че сте против купуването на куче от зоомагазини и зооборси,но не е нужно да нападате,а може просто да кажете едно "не,не сме купували" и толко...пфф
User's Signature

Levski Sofia 1914

#367 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2010 - 05:44 PM

:rc_036: Благодаря , че напомнихте и за зооборсите :mg_062:
...пффф...изпуснати бяха... :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#368 Потребителят е офлайн   dELpI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2010 - 06:07 PM

......бизнеса .........само това ви е важното,ае лек дeн

Редакция поради нарушени правила!
Мод

User's Signature

Levski Sofia 1914

#369 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 11:38 AM

ае и на теб

по този повод вчера гледах the back-up plan с Дженифър Лопез, нищо особено не е филмчето, но там мацката разказваше за своето бостън териерче как го е взела от зоомагазин, било най-сладкото куче на света и след няколко седмици се разболяло и задните му крачета престанали да се движат. Кучето беше унакално сладко в своята розова инвалидна количка, но щом и по американските бозици вече говорят за не взимане на куче от зоомагазин правете си сметката
User's Signature

Качена снимка

#370 Потребителят е офлайн   dELpI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 12:47 PM

Да бе то има развъдници още преди да съществуват животните :ab_041: Още в Библията пише за създаването на развъдниците и сведения за първия от тях е Ноевия Ковчег :af_089: Понякога сте ми много смешни с тея развъдници все едно другите кучета са някакви проклети...В природата и при хората къде са развъдниците !? Или като половината са недъгави и грозни,дай да не ги считаме за хора :db_046: :ae_085:
User's Signature

Levski Sofia 1914

#371 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2010 - 01:00 PM

Показване на мнениетоdELpI, в 01 June 2010 - 10:52 AM, написа:

Да бе то има развъдници още преди да съществуват животните :ab_041: Още в Библията пише за създаването на развъдниците и сведения за първия от тях е Ноевия Ковчег :af_089: Понякога сте ми много смешни с тея развъдници все едно другите кучета са някакви проклети...В природата и при хората къде са развъдниците !? Или като половината са недъгави и грозни,дай да не ги считаме за хора :db_046: :ae_085:

але я се стегни и недей да иронизираш хората които говорят сериозни работи защото грам не ти разбира главата от развъдници и така нататъка щом говориш така.ако някога имаш късмет да претежаваш куче от лицензиран развъдник ще видиш какава е разликата и пак ще си говорим а до тогава моля те не се изказвай непотготвен,чао и не ми отговаряй с някакви детцки,заядливи и тупоумни отговори аиде със здраве.

#372 Потребителят е офлайн   dELpI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 01:06 PM

Не ми се обеснявай бе,само гледате да си въртите бизнеса и да хвалите тея развъдниц...единственото хубаво е че донякъде кучетата са здрави,но нищо повече!Това незначи,че няма се разболее след това :zy_116: Ае успех с бизнеса :zf_093:

П.П. това "але" от кой край е ? :af_089:
User's Signature

Levski Sofia 1914

#373 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 02:42 PM

Ае и але ... малко присмял се хърбел на щърбел. Хората Ви отговарят компетентно, пък Вие... :dry:
Не разбирам с какво Ви засяга темата изобщо и как така се намесихте изведнъж и къде видяхте заяждане и нападане, освен във вашите собсвени отговори. Това е ФОРУМ. Ако не сте запознати с тематиката и целта на тази форма на общуване: хора питат, други отговарят и изказват мнение. И трети ( като вас) търсят си с какво да се заядат и да разводнят темите.
Ако ще казвате нещо, хайде казвайте. Ако ще питате, питайте. Ще ви се отговори. Темата в която се пише в момента е озаглавена "Въпроси". Нека не е поредната тема, предъвкваща борсите. Ако сте човек, койте се интересува ще прочетете и надявам се да разберете какво им е толкова лошото. Изписало се е доста. А пък който все пак иска, да си купува куче от където ще. Няма Развъдническа полиция, и никой няма да ви сложи катинар на портфейла като отидете в зоомагазина.
Редовен потребител съм и все си мълча, ама много станаха все новите заяждащи се и не ми се четат все едни и същи глупости. И ако си мислите, че пиша така, защото ще изкарам големите пари от развъдна дейност, Не, Не съм. Имам си кученце от зоомагазин. Изпатила и препатила. Да ти кажа хич не спестих пари от борсата, даже се набутах. И не само финансово. Не ти пожелавам да трепериш над болно куче.Защото ми го донесоха мръсно и вмирисано, без ваксини и обезпаразитено. Слабо, слабо. Да се чудим какво да го правим като се разповръща. Сега не бих го заменила за нищо на света даже и най-грозното да е, но следващото ми куче ще е 100% от развъдник.
Никой тук не говори лошо. Успокойте се, прочетете наново постовете и ще разберете, че съвсем е спазен добрият тон! Даже ако се поразчетете ще намерите доста полезна и интересна информация! Никой няма полза от разправии. :rc_036:
Поздрави на всички!
:ae_085:

#374 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2010 - 09:27 PM

аз съм от пловдив ако това питаш а относно развъдниците не е само за здравето е говорим за черти на породата и екстериор покажи си кучето и аз ще покажа една снимка на куче от развъдник и ти давам гаранция че няма да си приличат по нито една черта.

#375 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 10:24 AM

Единствения важен въпрос е :
От къде идват кучетата ,които се продават в зоомагазините и борсите?
Когато човек си отговори на него , тогава ще разбере колко е безмислена тази полемика.
User's Signature

Качена снимка

#376 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 11:47 AM

Според мен здравето е най-важно. Малкото кученце е като малкото бебе и най-дребното нещо може да е фатално. Дълго време и аз не разбирах какво говореха хората тук относно развъдниците и ми се струваше, че това е заради бизнеса. И наистина може би има бизнес и при развъдниците, но какво лошо, след като кучетата са прекрасни, здрави и обичани. Не виждам какво може да ви ядоса в това. Хората се занимават с нещо, правят го добре, а от това следва да има някакъв успех. А какво да кажем за зоомагазините и борси, за които освен печалбата нищо няма значение. Пък вие, който се обябявате против бизнеса, вас какво друго ви спира там освен цената. Това вашето не е ли бизнес, само дето в този бизнес се влагат и чувства и накрая най-евтиното ще ви излезе най-скъпо. Моето куче не е от развъдник,искам да подчертая, че е първото куче в живота ми. Въпреки това имам късмет да се радвам на здраво и красиво кученце. Много пъти обаче кучето ми е било обект на критика и то от притежатели на "френски булдоци", най-вероятно от някой магазин. За съжаление няма как да се защитя, защото не притежавам нищо, което да доказва произхода на кучето ми.
User's Signature

Качена снимка

#377 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 11:56 AM

Оказва се , че в нашия форум имало отговор на първоначалния въпрос и то в съвсем правилната тема :mg_062: (...но разбира се :dry: ,хората нямат време да четат...)
От къде да НЕ взема френски булдог
User's Signature

Качена снимка

#378 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 12:17 PM

Показване на мнениетоdELpI, в 01 June 2010 - 10:11 AM, написа:

Не ми се обеснявай бе,само гледате да си въртите бизнеса и да хвалите тея развъдниц...единственото хубаво е че донякъде кучетата са здрави,но нищо повече!Това незначи,че няма се разболее след това :zy_116: Ае успех с бизнеса :zf_093:

П.П. това "але" от кой край е ? :af_089:

Хаха, мн. си интересен/на, никой не ти казва какво да правиш, никой и не може да ти каже какво да правиш, тук ти се изброяват плюсове и минуси на тоа откъде да си вземеш куче.

Ето, плюсът на моето куче, е че си го намерих на цена, която можех да си позволя, минусът е, че прилича повече на бостън отколкото на френч, късмет е, че се случи здраво куче с добър характер, но пък едва ли някога ще има мускулатурата на френчи. Абе, човек, ти решаваш много ясно, но трябва да си готов да си носиш последствията от избора ти. Кво си тръгнал тук на нож...дреме му на някой мнението ти за развъдниците
User's Signature

Качена снимка

#379 Guest_Logitech_*

• Група: Гости

Публикувано: 02 June 2010 - 04:43 PM

Здравейте :flagbg: Искам да попитам дали има вероятност да си намеря чистокръвно френчи за 600-650лв !? :dh_188: Не става дума за изложби и тем подобни,а за домашно куче :) Надявам се да ми отговорите без нападки :ba_025:

dELpI-Logitech получаваш предупреждение!!!
Правила
Забранява се :
13. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от едно потребителско име от един и същи потребител.
....................
4. Сериозни административни нарушения:
е) Регистриране на повече от един акаунт на един и същ потребител е абсолютно забранено. Акаунтите ще бъдат изтривани без уведомление, а нарушителите предупредени

#380 Потребителят е офлайн   KAIPY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 07:58 PM

За съжаление не!!!
User's Signature

Качена снимка

• (50 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18