Въпроси
Публикувано: 23 March 2010 - 12:24 PM
Вече се оформят мусколите, забележимо. Кога обаче ще започне да расте на "ширина"?
Аз ли не правя нещо както трябва? Яде консерви, не иска гранули, и му варя супи от пилешко.
Няма много голям апетит.....
Публикувано: 31 May 2010 - 04:08 PM

Levski Sofia 1914
Публикувано: 01 June 2010 - 11:38 AM
по този повод вчера гледах the back-up plan с Дженифър Лопез, нищо особено не е филмчето, но там мацката разказваше за своето бостън териерче как го е взела от зоомагазин, било най-сладкото куче на света и след няколко седмици се разболяло и задните му крачета престанали да се движат. Кучето беше унакално сладко в своята розова инвалидна количка, но щом и по американските бозици вече говорят за не взимане на куче от зоомагазин правете си сметката
Публикувано: 01 June 2010 - 12:47 PM

Levski Sofia 1914
Публикувано: 01 June 2010 - 01:00 PM
dELpI, в 01 June 2010 - 10:52 AM, написа:
але я се стегни и недей да иронизираш хората които говорят сериозни работи защото грам не ти разбира главата от развъдници и така нататъка щом говориш така.ако някога имаш късмет да претежаваш куче от лицензиран развъдник ще видиш какава е разликата и пак ще си говорим а до тогава моля те не се изказвай непотготвен,чао и не ми отговаряй с някакви детцки,заядливи и тупоумни отговори аиде със здраве.
Публикувано: 01 June 2010 - 01:06 PM
П.П. това "але" от кой край е ?

Levski Sofia 1914
Публикувано: 01 June 2010 - 02:42 PM
Не разбирам с какво Ви засяга темата изобщо и как така се намесихте изведнъж и къде видяхте заяждане и нападане, освен във вашите собсвени отговори. Това е ФОРУМ. Ако не сте запознати с тематиката и целта на тази форма на общуване: хора питат, други отговарят и изказват мнение. И трети ( като вас) търсят си с какво да се заядат и да разводнят темите.
Ако ще казвате нещо, хайде казвайте. Ако ще питате, питайте. Ще ви се отговори. Темата в която се пише в момента е озаглавена "Въпроси". Нека не е поредната тема, предъвкваща борсите. Ако сте човек, койте се интересува ще прочетете и надявам се да разберете какво им е толкова лошото. Изписало се е доста. А пък който все пак иска, да си купува куче от където ще. Няма Развъдническа полиция, и никой няма да ви сложи катинар на портфейла като отидете в зоомагазина.
Редовен потребител съм и все си мълча, ама много станаха все новите заяждащи се и не ми се четат все едни и същи глупости. И ако си мислите, че пиша така, защото ще изкарам големите пари от развъдна дейност, Не, Не съм. Имам си кученце от зоомагазин. Изпатила и препатила. Да ти кажа хич не спестих пари от борсата, даже се набутах. И не само финансово. Не ти пожелавам да трепериш над болно куче.Защото ми го донесоха мръсно и вмирисано, без ваксини и обезпаразитено. Слабо, слабо. Да се чудим какво да го правим като се разповръща. Сега не бих го заменила за нищо на света даже и най-грозното да е, но следващото ми куче ще е 100% от развъдник.
Никой тук не говори лошо. Успокойте се, прочетете наново постовете и ще разберете, че съвсем е спазен добрият тон! Даже ако се поразчетете ще намерите доста полезна и интересна информация! Никой няма полза от разправии.
Поздрави на всички!
Публикувано: 01 June 2010 - 09:27 PM
Публикувано: 02 June 2010 - 11:47 AM
Публикувано: 02 June 2010 - 11:56 AM
От къде да НЕ взема френски булдог
Публикувано: 02 June 2010 - 12:17 PM
dELpI, в 01 June 2010 - 10:11 AM, написа:
П.П. това "але" от кой край е ?
Хаха, мн. си интересен/на, никой не ти казва какво да правиш, никой и не може да ти каже какво да правиш, тук ти се изброяват плюсове и минуси на тоа откъде да си вземеш куче.
Ето, плюсът на моето куче, е че си го намерих на цена, която можех да си позволя, минусът е, че прилича повече на бостън отколкото на френч, късмет е, че се случи здраво куче с добър характер, но пък едва ли някога ще има мускулатурата на френчи. Абе, човек, ти решаваш много ясно, но трябва да си готов да си носиш последствията от избора ти. Кво си тръгнал тук на нож...дреме му на някой мнението ти за развъдниците
#379 Guest_Logitech_*
Публикувано: 02 June 2010 - 04:43 PM
dELpI-Logitech получаваш предупреждение!!!
Правила
Забранява се :
13. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от едно потребителско име от един и същи потребител.
....................
4. Сериозни административни нарушения:
е) Регистриране на повече от един акаунт на един и същ потребител е абсолютно забранено. Акаунтите ще бъдат изтривани без уведомление, а нарушителите предупредени

Вход

Горе
Цитиране +