Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#661 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 March 2012 - 10:47 AM

ystoilov нямам нищо против училището не си ме разбрал просто университета, задължения и разстоянието пречат. Пък това е единствения ни проблем, мисля че няма смисъл :) Но съм За такива обучения :ae_085: особено за хора, които нямат никакво време.

berguni, Valka мисля да взема един нашийник да видя дали ще помогне. А другото интересно е, че вчера бяхме на разходка на Гребната База ( тези от Плд я знаят) и имаше ядски много хора и кучета и се държахме изключително спокойни и послушни, не се дърпахме.

#662 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2012 - 07:25 PM

Да знае някой съществува ли понятието МИНИ френски булдог? Втрещих се като ми казаха, че има мини, обаче нямало в България :D

#663 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2012 - 07:36 PM

Като мини Пинчер, мини Йорки ли !!!!!!
Да това е нивата тенденция и задължително с равен гръб и краката + походката да са като на балерина, ма да са къси

Ивет, това разбира се е иронична шега, но в крайна сметка си има стандарт и докато не се промени, френчитата няма да се делят на мини и макси :md_064::)))

#664 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2012 - 11:50 PM

Хихи, такова понятие мини френчи няма, но съм имала запитвания, какво гледат тези хора и от къде им хрумва... :ud_009: :ab_041:

#665 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2012 - 04:08 PM

Тръгнах да убеждавам момичето, че няма такова нещо, но твърдо си беше повярвала чак и възмутена беше, че споря с нея :ab_041:

#666 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2012 - 04:15 PM

Интересно ,колко според нея тежи един мини булдог? :smile: ако си я попитала сподели моля те

PS:между другото по света и у нас има всякакви кучета наподобяващи френчита- в това число синеоки , шоколадови , сиви ,сини ,мини.......и т.н.,но те не са породни представители.
User's Signature

Качена снимка

#667 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2012 - 06:47 PM

питане :ab_041: Има ли НИСКИ ДЖУДЖЕТА ? :ab_041:

това момиче може да е посетило ей такива сайтове и рязко да е подведено :ab_041:

http://www.kuchetabg...ena-search.html

#668 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2012 - 12:00 AM

Ами не я познавам просто се разхождах с Мани и ме спря :D като написах в google мини френски булдог и на мен ми излезна този сайт :D:D:D:D:D

#669 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 05:07 PM

Здравейте, вчера като купувах на Спарки пипета и човека в магазина ( винаги е много компетентен ) ми каза че този тип обезпаразитяващи средства биха могли да са вредни за малки деца. Тъй като скоро ще увеличим семейството с нов член трябва да сме наясно как стои въпроса, но пък и събитието съвпада с разгара на бълхите и кърлежите.
Някой да знае нещо по въпроса?
Човекът ми каза че имало препарати на билкова основа, които били напълно безвредни за деца, но пък те били само с репелентно действие и в комбинация с тях трябвало да се използва шампоан против паразити, и да се къпе по често с него през летния период. За съжаление много бързах и трябваше да тргвам и не успях да разпитам повече.
Ще съм много благодарна за мненията ви :rc_036:

#670 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 07:05 PM

Sparky_TabY Сестра ми има две малки деца,като голямото е на 3год. малкото на 1год. , а кучето на 4години,и двете растат с кучето, нон стоп са с него, като се обезпаразитява с пипети редовно,понякога слагат каишка, естествено не е препоръчително децата да пипат каишката,все пак има отрови, но не са имали никакви проблеми, не знам до колко бях полезна, но споделям опит. :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#671 Потребителят е офлайн   mimkaviki Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2012 - 10:44 AM

Здравейте аз съм Мария и не съм писала от 7-8 месеца но вече незнам какво да правя моят Арчи постоянно се чеше по очите и под предните две крачета и си прави рани мн ме е жал да го гледам така, имам чувството че ще си ги извади очите .Ходихме по какви ли не лекари едни казваха краста др демодекоза трети алергия писнало ми е вече от ветеринарни лекари идва ми на всичките да и хвана дипломите и да и ги скъсам.Половин година кученцето се оправя и пак всичко наново. Помогнете ми ако знаете нещо ефикасно .Благодаря много!

#672 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 12:33 PM

Показване на мнениетоSparky_TabY, в 28 March 2012 - 05:07 PM, написа:

Здравейте, вчера като купувах на Спарки пипета и човека в магазина ( винаги е много компетентен ) ми каза че този тип обезпаразитяващи средства биха могли да са вредни за малки деца. Тъй като скоро ще увеличим семейството с нов член трябва да сме наясно как стои въпроса, но пък и събитието съвпада с разгара на бълхите и кърлежите.
Някой да знае нещо по въпроса?
Човекът ми каза че имало препарати на билкова основа, които били напълно безвредни за деца, но пък те били само с репелентно действие и в комбинация с тях трябвало да се използва шампоан против паразити, и да се къпе по често с него през летния период. За съжаление много бързах и трябваше да тргвам и не успях да разпитам повече.
Ще съм много благодарна за мненията ви :rc_036:

На всички препарати от подобен род има предупреждение да се съхраняват на места недостъпни за деца и при употреба да се избягва контакт с лигавици и кожа . Децата особено по малките си лапат пръстчетата и това е една от причините да не се допуска да са в контакт със скоро обезпаразитени животни.
За билковите имам опит с ПЕТВИТАЛ ФЕРМИНЕКС .Когато излезна на пазара много се въодушевих (защото предпочитам такива препарати) , но е по-скоро с репелентен ефект (т.е.ако вече животното има бълхи или кърлежи само той няма да е достатъчен)Използвам го при определени случаи и съм сравнително доволна.
User's Signature

Качена снимка

#673 Потребителят е офлайн   Емил7 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Изкуство
    Кучета
    Музика
Публикувано: 18 June 2012 - 04:43 PM

Извеждам Стич, но съм зает човек и понякога нямам възможност да го правя, колкото е необходимо. Когато той има нужда отива на терасата и го прави винаги там. Лошото е, че не е на едно място и после доста чистя. Чувал съм за кученца от същата порода, които се облекчават в котешка тоалетна. Въпросът ми е как да науча Стич да го прави там. Няма логика да не може да се научи, щом когато иска да иде по нужда почва да скимти и бяга към терасата.
User's Signature

Ку-ку!

#674 Потребителят е офлайн   radi88 Икона

Публикувано: 24 June 2012 - 11:07 PM

Здравейте.На кучето ми предстой раждане вече е почти към края на бременността много бих се радвала някой който има опита да сподели с мен.
Благодаря предварително.

#675 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 24 June 2012 - 11:12 PM

При френския булдог признаците на раждане са като при всички други кучета, прочети във форума - мери се температурата, има промяна в поведението и т.н. Тъй като породата е склонна към трудно раждане (тесен таз, големи глави), понякога може да се наложи раждане чрез цезарово сечение. Обърни се към ветеринар, може да се наложи намесата му по време на раждането.

#676 Потребителят е офлайн   radi88 Икона

Публикувано: 25 June 2012 - 09:16 PM

Благодаря за информацията. Аз доста изчетох по тази тема, но все пак ако има някой който има френски булдог който е минал през това да пише как е протекло раждането.

#677 Потребителят е офлайн   Niki91 Икона

Публикувано: 05 August 2012 - 06:16 PM

Първо искам да се извиня ако не е тук мястото за моя въпрос, но искам да попитам нещо- имам френски булдог(женски) на 4 месеца и му паднаха два предни зъба искам да знам дали това е нормално за тях, или е прекалено рано за смяна на зъбите? Благодаря предварително :)

#678 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2012 - 05:28 PM

Нормално е ! Всички кучета, независимо от породата ,сменят зъби обикновенно от 3 до 6 месец.
User's Signature

Качена снимка

#679 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2012 - 09:53 PM

Защо, 90% от хората които видят кучето ми, ме питат: -Това МОПС ли е!!!!! :ab_041: ЗАЩО

Прикачена снимка Прикачена снимка
Прикачена снимка Прикачена снимка

#680 Потребителят е офлайн   KAIPY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2012 - 10:15 PM

Ми щото е мопс затова:db_046:
User's Signature

Качена снимка

• (50 Страници) +
  • « Първа