berguni, Valka мисля да взема един нашийник да видя дали ще помогне. А другото интересно е, че вчера бяхме на разходка на Гребната База ( тези от Плд я знаят) и имаше ядски много хора и кучета и се държахме изключително спокойни и послушни, не се дърпахме.
Въпроси

Публикувано: 19 March 2012 - 10:47 AM
berguni, Valka мисля да взема един нашийник да видя дали ще помогне. А другото интересно е, че вчера бяхме на разходка на Гребната База ( тези от Плд я знаят) и имаше ядски много хора и кучета и се държахме изключително спокойни и послушни, не се дърпахме.

Публикувано: 20 March 2012 - 07:36 PM
Да това е нивата тенденция и задължително с равен гръб и краката + походката да са като на балерина, ма да са къси
Ивет, това разбира се е иронична шега, но в крайна сметка си има стандарт и докато не се промени, френчитата няма да се делят на мини и макси

Публикувано: 20 March 2012 - 11:50 PM

Публикувано: 21 March 2012 - 04:15 PM
PS:между другото по света и у нас има всякакви кучета наподобяващи френчита- в това число синеоки , шоколадови , сиви ,сини ,мини.......и т.н.,но те не са породни представители.

Публикувано: 21 March 2012 - 06:47 PM
това момиче може да е посетило ей такива сайтове и рязко да е подведено
http://www.kuchetabg...ena-search.html

Публикувано: 28 March 2012 - 05:07 PM
Някой да знае нещо по въпроса?
Човекът ми каза че имало препарати на билкова основа, които били напълно безвредни за деца, но пък те били само с репелентно действие и в комбинация с тях трябвало да се използва шампоан против паразити, и да се къпе по често с него през летния период. За съжаление много бързах и трябваше да тргвам и не успях да разпитам повече.
Ще съм много благодарна за мненията ви

Публикувано: 29 March 2012 - 07:05 PM

Публикувано: 30 March 2012 - 10:44 AM

Публикувано: 30 March 2012 - 12:33 PM
Sparky_TabY, в 28 March 2012 - 05:07 PM, написа:
Някой да знае нещо по въпроса?
Човекът ми каза че имало препарати на билкова основа, които били напълно безвредни за деца, но пък те били само с репелентно действие и в комбинация с тях трябвало да се използва шампоан против паразити, и да се къпе по често с него през летния период. За съжаление много бързах и трябваше да тргвам и не успях да разпитам повече.
Ще съм много благодарна за мненията ви
На всички препарати от подобен род има предупреждение да се съхраняват на места недостъпни за деца и при употреба да се избягва контакт с лигавици и кожа . Децата особено по малките си лапат пръстчетата и това е една от причините да не се допуска да са в контакт със скоро обезпаразитени животни.
За билковите имам опит с ПЕТВИТАЛ ФЕРМИНЕКС .Когато излезна на пазара много се въодушевих (защото предпочитам такива препарати) , но е по-скоро с репелентен ефект (т.е.ако вече животното има бълхи или кърлежи само той няма да е достатъчен)Използвам го при определени случаи и съм сравнително доволна.

Публикувано: 18 June 2012 - 04:43 PM

Ку-ку!

Публикувано: 24 June 2012 - 11:12 PM

Публикувано: 05 August 2012 - 06:16 PM

Вход

Горе
 Цитиране +