Добре ли ще е да давам на Чарли, който е на 2 месеца. На едно място пишеше, че по този начин се заличават малки плешивинки, каквито моя сладур има лекичко около очите.
  Добре ли ще е да давам на Чарли, който е на 2 месеца. На едно място пишеше, че по този начин се заличават малки плешивинки, каквито моя сладур има лекичко около очите. Благодаря ви предварително

Публикувано: 06 November 2009 - 10:52 AM
 Добре ли ще е да давам на Чарли, който е на 2 месеца. На едно място пишеше, че по този начин се заличават малки плешивинки, каквито моя сладур има лекичко около очите.

Публикувано: 06 November 2009 - 03:47 PM

Публикувано: 06 November 2009 - 03:56 PM

Публикувано: 07 November 2009 - 06:46 PM

Публикувано: 07 November 2009 - 09:21 PM

Публикувано: 07 November 2009 - 09:36 PM

Публикувано: 07 November 2009 - 09:55 PM

Така ще е докато си смени зъбките и вярвай ми все още не е болезнено
 Така ще е докато си смени зъбките и вярвай ми все още не е болезнено  Сега зъбките са му още като иглички но гледай какво става след някой друг месец :) Джуджана ми изяде няколко чифта чехли , яде маса , столове даже и стената
 Сега зъбките са му още като иглички но гледай какво става след някой друг месец :) Джуджана ми изяде няколко чифта чехли , яде маса , столове даже и стената  

А да не говоря какво става ако реша да си обуя чехли и тя не ме оставя намира докато не успее да ги вземе и да ги разкъса :) Свиквай
   А да не говоря какво става ако реша да си обуя чехли и тя не ме оставя намира докато не успее да ги вземе и да ги разкъса :) Свиквай   

Публикувано: 08 November 2009 - 09:43 AM

Публикувано: 08 November 2009 - 05:22 PM
 А неразбира и като я шляпна ,даже се амбицирва повече да иска да ме захапе и да ръмжи
 А неразбира и като я шляпна ,даже се амбицирва повече да иска да ме захапе и да ръмжи  

Публикувано: 08 November 2009 - 06:04 PM

Публикувано: 08 November 2009 - 07:34 PM

Публикувано: 08 November 2009 - 08:44 PM

Публикувано: 08 November 2009 - 09:23 PM

Публикувано: 09 November 2009 - 01:58 PM
 При всички положения се въоражете с много нерви.
 При всички положения се въоражете с много нерви.