Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#421 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 08 May 2008 - 05:58 PM

Цитат

kakvo shte kajete za malkoto mi rotwailerche.na 2 meseca i 10 dni e dobre li izglejda.
ne sum gledal takava poroda dosega i nz dali nqma da imam problemi sichko koeto znam za tqh e samo ot ne mnogo zapoznati hora nqkoi savet nqma da mi e izlishen.

Здравей rezzmetezz според мен кученцето ти е много хубаво добре изглежда  :blink: тука има доста полезни неща за четене в този форум  :blink:

#422 Потребителят е офлайн   rezzmetezz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 06:04 PM

мерси.Вече ще го посещавам а и сигурно ще ми се налага.
мислиш ли че е дребен нз колко трябва да е на 2 месеца и 10 дни.
иначе расте много бързо като го водих за ваксина и го мерих за 6 дни беше качил 1 килограм и 100 грама а не е дебел

#423 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 May 2008 - 06:05 PM

Ми мисля, че си е много добре :) хич не е дребен бъди спокоен нека е живо и здраво кученцето ти :):):)  :wub:

#424 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 06:57 PM

Цитат

kakvo shte kajete za malkoto mi rotwailerche.na 2 meseca i 10 dni e dobre li izglejda.

Добре дошли!
За сега е ок кучето , консултирай се с ветеринаря си  за добавките калций сега(интензивен е растежа).Храни го  по-малко и често и  изобщо не е рано за изграждане на навици.
Тук има материал за четене, приятен престой  и хубави мигове с новия член на семейството ви!!
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#425 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 May 2008 - 07:41 PM

Добре дошъл и от мен! :->)
Живо и здраво да ти е ротчето и ви пожелавам много взаимни емоции, заредени с позитивизъм!  :blink:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#426 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 08 May 2008 - 07:49 PM

Цитат

...... и аз виждам как Рик стои като паметник по средата на хола(кой знае откога кибичи така) и едно черничко "нещо" се вижда мъничко от устата му.Потника!!

Доволен от добре свършената работа!  ;D
Поиграл си е с вас на "кой ще го открие пръв"?! :->)
User's Signature

#427 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2008 - 09:58 PM

Качена снимка
Това е гадже!Да!Наш куч с кеф ще й свали жартиера ;D.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#428 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2008 - 10:13 PM

Хехеее голям сладур е тоя ку4  :wub: :wub: :wub:

#429 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 12 May 2008 - 09:38 AM

Цитат

Качена снимка
Това е гадже!Да!Наш куч с кеф ще й свали жартиера ;D.

Ми тя доста гиздава, бре. :wub: Той бая неща ще има да й сваля освен жартиера. ;D ;D
User's Signature

#430 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2008 - 11:38 AM

Като стана дума за свалки(справка булката по-горе) писнало ми е да ме спират и да  ме офертират  за сватосване(за куч става дума). Имал някой си женска, айде да  го "пуснем" нашия..Аз почвам да обяснявам,че никак не е хубаво неконтролируемото  плодене, питам знаят ли да гледат малките, после знаят ли как да намерят ДОБРИ стопани....Отсреща  най-често чувам " абе  ще ги продадеме бе, за по 50лв знаеш ли колко ги търсят за пазачи на гаражи и складове" :o
Та така,  аз не мра от желание  ротундьо да има поколение, ако беше  по-лек досега на ръце да съм го занесла да го кастрират, ама чакам  силната ми половинка да помогне,че  от страх кучето  се дърпа тройно.
Кажете вие какво мислите за това  желание  любимеца да остави задължително поколение, кривоосъзната суета, перчене или просто глупост....
User's Signature

#431 Потребителят е офлайн   stan71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2008 - 03:20 PM

Кажете вие какво мислите за това  желание  любимеца да остави задължително поколение, кривоосъзната суета, перчене или просто глупост....
[/quote] 

по малко и от трите  :huh:

#432 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 12 May 2008 - 03:22 PM

Според мен за някои е от незнание, за други-групост, за трети - пари.
Имам съседка, която има момченце от друга порода. Ми тя - няма никаква идея от възпитание. Кучето лети пред нея, тя потичква и вика след него, а той пет пари не дава, защото и незнае какво се иска от него. Та кучето е на 1 година и малко, още тинейджър, и вече са го харесали за "зет". Опитах да обясня, че не е добре да го пускат, още повече, че на негова сестра са открили вече дисплазия, но отсреща не искаха да ми чуят. Беше голяма радост, че са харесани и нищо друго нямаше значение.  Това е НЕВЕЖЕСТВО.
В градинката, където се разхождаме има едно домашно, безпородно куче на хахо собственичка. Той много харесва мойта и много й се радва, а жената има голям мерак да им дадем възможност да си имат бебета. Това е ГЛУПОСТ. Аз чак онемях като чух "офертата". :o
Останалото е за пари.
Много се надявам да има повече грамотност в това отношение. :sos:
User's Signature

#433 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2008 - 03:45 PM

dmm, грамотността в тая област е като игла в купа сено. А ако намериш е ръждива ;D вече.
Между другото маса народ ми е казал "еее, к'ви комплекси избиваш с тоя грамаден рот"..Първоначално гледах умно, после разбрах,че    повечето хора си взимат  едро куче(породисто задължително) за да  се "покажат".Не го разбрах много( и още недоумявам) но нейсе.Въпросът е,че че явно заради  тая градска легенда "вземи си  пес голям да не те е срам" ;D така яко се натискат собственици на ротки за сватосване. ;D
Даже го жалят "горкия, тая не иска да те пусне, ще ти стане нещо..така неопитал  ласки" ;D...Нека му стане ;D,.
User's Signature

#434 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 12 May 2008 - 04:02 PM

Цитат

Даже го жалят "горкия, тая не иска да те пусне, ще ти стане нещо..така неопитал  ласки" ;D...Нека му стане ;D,.

Много си .... не добра. :meche: :meche: :meche:

В интерес на истината наши съседи имат ротвайлерки. И никога не са смятали да ги пускат ( пиша в минало време, защото и двете вече са на по 8-9 год.) Нито им се занимава с бебета, нито им се печели. И евала на хората! Нямат скрупули, че кучетата им не са "опитали ласки". Кучетата са на две различни семейства и си живеят пълноценно, без да са раждали и били майки.
User's Signature

#435 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2008 - 04:17 PM

Нека съм лошаааа. ;Dо, как са опитвали да ме плашат(но трева не паса аззз).."леле, пусни го, горкия, ще хване рак","аууу, на 7 г ти е кучето и не си го пускала,ма ще се разболее и ще умре","пусни го,беее,пусни го, ще му се пръснат топките"....И всички тия съвети са съвсем сериозно дадени. ;D
User's Signature

#436 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2008 - 05:16 PM

Ахахахах последното е култово, "ще му се пръснат топките" ...  ;D :yahoo: Ще са вкисне семето хахахаха

И нас ни спират и питат няма ли кученца, но отбивам номера с разни приказки за това, че е трудно да се намери женска и тем подобни, не че съм търсил, но важното е да получат задоволителен отговор, за да приключа разговора  ;)

#437 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 12 May 2008 - 05:29 PM

То големи бисери имало покрай момченцата :->)
Както казва и jikata01 - това с пръсването на топките е голям хит. Развесерих се. :yahoo:
Аз с момата не мога да се похваля с такива грандиозни съвети :'(
User's Signature

#438 Потребителят е офлайн   orchid Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 12:33 PM

Като повдигнахте темата за размножаване...Аз да си питам..
По време на разгонване вашите мацки стават ли по-нервни и раздразнителни? Лиза сега е разгонена от 7 дни, общо взето я извеждам само на повод, не ходим на кучешката полянка, но съм забелязала, че ако някое куче все пак се доближи много близко до нея, тя се нахвърля и то само на мъжките екземпляри. Вчера така сдави един голдън ретръвър, чийто собсвеници не се се виждаха. Случайно срещнахме един човек с мъжко хъски, от което Лиза по-принцип бяга и я е страх от него, но за моя изненада тръгна да му скача и на него. Така е от 2-3 дни насам, миналата седмица умираше да си се души с другите кучета от квартала и да си играе с тях.

#439 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 03:06 PM

Хм доста странно, по принцип когато моето куче отиде при разгонена женска, тя тръгва да си играе с него и му се умилква, а не да го бие  ;) , но не знам нямал съм женско куче, нека опитните да изкажат мнение  :blink:

#440 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 13 May 2008 - 05:33 PM

orchid, мойта е същата. Нервна и много неспокойна в последните дни от разгонеността. А през дните на овулация, когато търсят и дават на мъжките да ги покрят е кротка и много, ама много игрива и миловидна. Чак започва да подскача от радост като усети мъжкия пол, скимти и се чуди как да отиде при тях. Но, точно тогава очите са ми на 8.  :blink:
Според мен е нормално да се променят през този период. Хормони.....
User's Signature

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема