Цитат
Няма такива неща, че на изложба ще се извади родословие на куче, което няма такова.
Човекът, от който сте си взели кучето ви е качил на шейната и ви е пуснал да се попързаляте. ;)
Това, че имате копия от родословията на родителите, не е документ, който да удостоверява, че вашето куче е от тях. Нито, че с тези копия, ще си извадите родословие.П.п. Писали сме заедно с Бени.
Цитат
новобранка съм в тази област и за това се включих във форума за да разбера доста неща.до колкото ми е известно тези документи които ми даде се представят на киноложка изложба и вече от там вписват името на рая и така.
нещо май не искаш да разбереш...написаха ти го доста подробно...
ИЗЛЪГАЛИ СА ТЕ...за всичко ... както и да е...имаш си куче което едва ли се интересува от това дали са му редовни документите...нещата които написа трябваше да напишеш тук
ПРЕДИ да купиш животното ... затова е добре да спреш с предположения и разкази за това какво ти е разказал онзи който те е измамил ... нито си първата нито ще си последната ... резултатът винаги е един и същ...всички дружно ще ти обясняваме как си се прецакала а ти от своя страна разочарована от истината ще ни намразиш и ще ни станеш поредния враг... затова по-добре не чопли за да не си направиш рана и после да обвиниш всички нас за случилото ти се...