Dog.bg Форуми : ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (54 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА

#141 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 February 2008 - 08:27 AM

Попринцип трудно се уморява само като си играе с кола,междувременно има и дълга разходка,гони пръчка,понякога си играе и с други кучета и тогава вече виждам умора,обаче минават часове,около 2-3 часа минават докато се умори  :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#142 Потребителят е офлайн   puxat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 02:52 PM

хаха аз на ден бягам 10-15 аз тренирам кучето си като бягам с него ама на мен не ми пречи това разтояние за тожа питам 3-5 за мен е нищо а за кучето ако може конкретно дами кажеш кое му вреди това разтояние?

#143 Потребителят е офлайн   stan71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 07:46 PM

Рухат ,за 8 - месечно  куче 5 километра крос/тръс/  са  твърде много , дори и 3 километра ще са му в повече .
Защо не  започнеш  3-5 километрови  разходки,като го караш  да пробягва по няколко стотин  метра по време на разходката.
Предполагам  знаеш  ,че    бягането не  е най-силната  страна на  нашите кучета ;) затова под  бягане  имам  предвид  тичане в  тръст.

#144 Потребителят е офлайн   }{opukc Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 13 February 2008 - 12:47 PM

Стига с тези глупости!!!!!
Спрете да сдухвате кучетата си с такива натоварвания на такава крехка за тяхната костна система възраст... А на пича с кола мога да кажа само едно, или да попитам по-точно!!!! :rolleyes:
Искаш ли кучето ти да има зъби в устата или НЕ???? :huh:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

[move][glow=red,2,300]НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ ИЛОМЕТЪР![/glow]

#145 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 04:20 PM

Цитат

Стига с тези глупости!!!!!
Спрете да сдухвате кучетата си с такива натоварвания на такава крехка за тяхната костна система възраст... А на пича с кола мога да кажа само едно, или да попитам по-точно!!!! :rolleyes:
Искаш ли кучето ти да има зъби в устата или НЕ???? :huh:
Какъв е този тон,казах че понякога като си изкарвам кучето си е набелязало един кол и си играе с него,захапва го и бяга с него,не съм тръгнал да го дърпам от устата му,за това попитах,пречи ли му нещо,как може един 4кг.кол да извади зъбите на 7месечно куче,като има специално въжета с възли,специално за игра,дето кучето ти го захапва и дърпа,"мисля че по скоро от това може да остане без зъби" от колкото от кола,при положение,че само го разнася,аз не го дърпам,а освен това тук всеки се учи и ако има нещо което да е вредно за кучето,като си играе с въпросния кол,точно за това съм попитал,за да се науча и да знам,тонът ти ме обижда,а също съм виждал и други кучета да го правят,някой от които са ротвайлери
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#146 Потребителят е офлайн   glavatarq Икона

Публикувано: 13 February 2008 - 06:03 PM

Имам проблем с моето ротвайлерче то е на 4 месеца и много хапе това нормално ли е

#147 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 06:55 PM

Цитат

Имам проблем с моето ротвайлерче то е на 4 месеца и много хапе това нормално ли е
Ами мисля че е нормално,защото наща беше същата,към 5-я месц мисля че се спря,като влезеше някой,веднага почваше с краката,а като вземе да я гали някой хапеше ръцете,а сега много рядко,като и се доиграе много,сега сме на 7м.  :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#148 Потребителят е офлайн   }{opukc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 08:24 PM

Ето един много прост довод!!!
Доколкото разбрах кола е един метър и тежи 4-5кг. А тази тежест е достатъчна, когато кучето захапе "дървото" от едната стране, то да напрами дисбаланс в противоположния край и да се изметне. Възникналото напрежение е съвсем достатъчно да извади зъб.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#149 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 13 February 2008 - 08:38 PM

Цитат

Ами нормално е сърбят го зъбките  ;) даваите му игра4ки да си 4еша зъбките

#150 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 07:22 AM

Цитат

Ето един много прост довод!!!
Доколкото разбрах кола е един метър и тежи 4-5кг. А тази тежест е достатъчна, когато кучето захапе "дървото" от едната стране, то да напрами дисбаланс в противоположния край и да се изметне. Възникналото напрежение е съвсем достатъчно да извади зъб.
Попринцип като захапе кола го влачи около метър и го пуска и се мъчи да го захапе посредата,чак когато го захапе както трябва тогава тръгва да го носи
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   }{opukc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 10:49 AM

Цитат

Попринцип като захапе кола го влачи около метър и го пуска и се мъчи да го захапе посредата,чак когато го захапе както трябва тогава тръгва да го носи

Добре де човеко - питаш аз ти отговарям. Кола може да извади зъб!!!.
Но кучето си твое все пак. Със зъби или без, ти най-вероятно пак ще си го обичаш. :huh: :huh: :huh:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   Lynx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 February 2008 - 11:45 AM

С извинение,но този кол започва да ми лази по нервите  :rolleyes:...колко тежи,колко е голям,колко му е диаметъра...просто нямам думи...200 страници с обяснения за някакъв си кол...Що не вземеш да го използваш за нещо друго,а на кучето му намери (купи) нещо,което ще е подходящо за хапане,дърпане и носене и няма да му изкърти челюстта  B)
User's Signature

Качена снимка
Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.

#153 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 06:07 PM

Цитат

Цитат

Добре де човеко - питаш аз ти отговарям. Кола може да извади зъб!!!.
Но кучето си твое все пак. Със зъби или без, ти най-вероятно пак ще си го обичаш. :huh: :huh: :huh:
Да така е аз питам,а ти ми отговори,но с какъв тон,там е въпроса,а щом ми е казано че нещо може да навреди на кучето ми,естествено че ще го предпазя от това нещо,въпроса е че като попитах дали нещо пречи,твоя отговор беше доста грубичък и заядлив и това ме засегна,защото просто попитах,а ти неможа да ми отговориш нормално
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 06:22 PM

Цитат

С извинение,но този кол започва да ми лази по нервите  :rolleyes:...колко тежи,колко е голям,колко му е диаметъра...просто нямам думи...200 страници с обяснения за някакъв си кол...Що не вземеш да го използваш за нещо друго,а на кучето му намери (купи) нещо,което ще е подходящо за хапане,дърпане и носене и няма да му изкърти челюстта  B)
Попринцип,попитах дали е вредно за кола,защото като си изкарам кучето то се захваща за него,а не че то си няма нещо за гризане,и гумени кокали и други подобни играчки от зоо магазина има,както и редовно и купувам кокали от пресована кожа да дъвче и да попитам,за кола,какво имаше предвит под това,да го използвам за нещо друго,тоя саит да не го използвате само за заяждане,с хора които са задали някакъв въпрос,без да се опитате да разберете,дори какво са попитали,защо като неможете да кажете нещо по темата,трябва да се заяждате,не съм казал че кучето ми си няма неща за гризане и за това е загризало кола,а че го разнася понякога на разходка и попитах пречи ли,защо се заяждате,надявам се това да е последното по този въпрос,кола е тежък за възраста и,разбрах го,това е,няма нужда от допълнителни отговори и обиди,които нямаха нищо общо с въпроса ми
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#155 Потребителят е офлайн   Lynx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 February 2008 - 02:50 PM

Цитат

Попринцип,попитах дали е вредно за кола,защото като си изкарам кучето то се захваща за него,а не че то си няма нещо за гризане,и гумени кокали и други подобни играчки от зоо магазина има,както и редовно и купувам кокали от пресована кожа да дъвче и да попитам,за кола,какво имаше предвит под това,да го използвам за нещо друго,тоя саит да не го използвате само за заяждане,с хора които са задали някакъв въпрос,без да се опитате да разберете,дори какво са попитали,защо като неможете да кажете нещо по темата,трябва да се заяждате,не съм казал че кучето ми си няма неща за гризане и за това е загризало кола,а че го разнася понякога на разходка и попитах пречи ли,защо се заяждате,надявам се това да е последното по този въпрос,кола е тежък за възраста и,разбрах го,това е,няма нужда от допълнителни отговори и обиди,които нямаха нищо общо с въпроса ми

Много съжалявам,че го приемаш като заяждане.И не разбрах за какви обиди говориш?И мисля,че точно по темата си беше моят пост,но не ми се задълбава в излишни подробности.Ако с нещо съм те обидила ми е интересно да науча с кое.Като казах да го използваш за друго имах предвид точно това!Измисли нещо,за което ще ти послужи,ако не - го изхвърли.Това,че приемаш думите ми по свой си начин,е изцяло твой избор.Радвам се,че си решил проблема с кола и смятам темата за приключена.
User's Signature

Качена снимка
Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.

#156 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 03:07 PM

Цитат

Цитат

Много съжалявам,че го приемаш като заяждане.И не разбрах за какви обиди говориш?И мисля,че точно по темата си беше моят пост,но не ми се задълбава в излишни подробности.Ако с нещо съм те обидила ми е интересно да науча с кое.Като казах да го използваш за друго имах предвид точно това!Измисли нещо,за което ще ти послужи,ако не - го изхвърли.Това,че приемаш думите ми по свой си начин,е изцяло твой избор.Радвам се,че си решил проблема с кола и смятам темата за приключена.
За мен обидното от написаното от теб,беше за кола,дето каза да го използвам за нещо друго,звучеше като заяждане,както и това дето каза да купя на кучето си нещо да гризе и точно това не е по темета,защото аз не съм казал че кучето ми няма нищо купено да гризе и за това е загризало кола,дори не съм казал че въобще гризе кола,а ти го каза,аз казах че го захапва и го носи и попитах вредно ли е да носи кола с тези размери,за челюстите както и за ставите и ми беше даден отговор,това не означава че го гризе,за това казах че отговорът ти не е по темата,защото гризането няма общо с носенето,извинявам се на всички,ако нещо съм прекалил с тази тема,просто се чувствах длъжен,ако някой не ме е разбрал правилно какво съм казал да поясня  :sedni!:  :kuchence:  :blink:

Придържай се към темата shaarkyy. Отговори получи доста отдавна. Темата за колове и зъби е изчерпана. Обяснения, уточнения и др. могат да се направят на ЛС. Мод
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#157 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 09:33 AM

Цитат

..звучеше като заяждане..

Хора,не се ли научихте,че тук се опитваме да си помогнем взаимно,да си ПОМАГАМЕ,а не да се чудим на кой пост да се засегнем. Имам чувството,че не четете какъв отговор са ви дали ,а гледате има ли за какво да се ЗАСЕГНЕТЕ! Много ясно Жорикс е написал какво може да стане с тоя кол!Къде видя заяждане?А всеки вече сам си решава дали да приеме съвета или не!хайде стига с тоя кол вече :rolleyes:

#158 Потребителят е офлайн   J Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 11:54 AM

shaarkyy,
стига верно с тия размери и с тоя кол,че изнервяш дамите  ;) ;D
User's Signature

това което искам да кажа е по-важно от някЪква си запетайка.......

#159 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 01:40 PM

Цитат

shaarkyy,

да ги изнервя...да ги изнервя...колко да ги изнервя!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#160 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 02:13 PM

Цитат

shaarkyy,