ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА
Публикувано: 12 February 2008 - 07:46 PM
Защо не започнеш 3-5 километрови разходки,като го караш да пробягва по няколко стотин метра по време на разходката.
Предполагам знаеш ,че бягането не е най-силната страна на нашите кучета ;) затова под бягане имам предвид тичане в тръст.
Публикувано: 13 February 2008 - 12:47 PM
Спрете да сдухвате кучетата си с такива натоварвания на такава крехка за тяхната костна система възраст... А на пича с кола мога да кажа само едно, или да попитам по-точно!!!! :rolleyes:
Искаш ли кучето ти да има зъби в устата или НЕ???? :huh:
Публикувано: 13 February 2008 - 04:20 PM
Цитат
Спрете да сдухвате кучетата си с такива натоварвания на такава крехка за тяхната костна система възраст... А на пича с кола мога да кажа само едно, или да попитам по-точно!!!! :rolleyes:
Искаш ли кучето ти да има зъби в устата или НЕ???? :huh:
Публикувано: 13 February 2008 - 06:55 PM
Цитат
Публикувано: 13 February 2008 - 08:24 PM
Доколкото разбрах кола е един метър и тежи 4-5кг. А тази тежест е достатъчна, когато кучето захапе "дървото" от едната стране, то да напрами дисбаланс в противоположния край и да се изметне. Възникналото напрежение е съвсем достатъчно да извади зъб.
Публикувано: 14 February 2008 - 07:22 AM
Цитат
Доколкото разбрах кола е един метър и тежи 4-5кг. А тази тежест е достатъчна, когато кучето захапе "дървото" от едната стране, то да напрами дисбаланс в противоположния край и да се изметне. Възникналото напрежение е съвсем достатъчно да извади зъб.
Публикувано: 14 February 2008 - 10:49 AM
Цитат
Добре де човеко - питаш аз ти отговарям. Кола може да извади зъб!!!.
Но кучето си твое все пак. Със зъби или без, ти най-вероятно пак ще си го обичаш. :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 14 February 2008 - 11:45 AM

Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.
Публикувано: 14 February 2008 - 06:07 PM
Цитат
Цитат
Добре де човеко - питаш аз ти отговарям. Кола може да извади зъб!!!.
Но кучето си твое все пак. Със зъби или без, ти най-вероятно пак ще си го обичаш. :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 14 February 2008 - 06:22 PM
Цитат
Публикувано: 15 February 2008 - 02:50 PM
Цитат
Много съжалявам,че го приемаш като заяждане.И не разбрах за какви обиди говориш?И мисля,че точно по темата си беше моят пост,но не ми се задълбава в излишни подробности.Ако с нещо съм те обидила ми е интересно да науча с кое.Като казах да го използваш за друго имах предвид точно това!Измисли нещо,за което ще ти послужи,ако не - го изхвърли.Това,че приемаш думите ми по свой си начин,е изцяло твой избор.Радвам се,че си решил проблема с кола и смятам темата за приключена.

Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.
Публикувано: 15 February 2008 - 03:07 PM
Цитат
Цитат
Много съжалявам,че го приемаш като заяждане.И не разбрах за какви обиди говориш?И мисля,че точно по темата си беше моят пост,но не ми се задълбава в излишни подробности.Ако с нещо съм те обидила ми е интересно да науча с кое.Като казах да го използваш за друго имах предвид точно това!Измисли нещо,за което ще ти послужи,ако не - го изхвърли.Това,че приемаш думите ми по свой си начин,е изцяло твой избор.Радвам се,че си решил проблема с кола и смятам темата за приключена.
Придържай се към темата shaarkyy. Отговори получи доста отдавна. Темата за колове и зъби е изчерпана. Обяснения, уточнения и др. могат да се направят на ЛС. Мод
Публикувано: 18 February 2008 - 09:33 AM
Цитат
Хора,не се ли научихте,че тук се опитваме да си помогнем взаимно,да си ПОМАГАМЕ,а не да се чудим на кой пост да се засегнем. Имам чувството,че не четете какъв отговор са ви дали ,а гледате има ли за какво да се ЗАСЕГНЕТЕ! Много ясно Жорикс е написал какво може да стане с тоя кол!Къде видя заяждане?А всеки вече сам си решава дали да приеме съвета или не!хайде стига с тоя кол вече :rolleyes: