Dog.bg Форуми : Хранене и грижи за ротвайлера!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (64 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хранене и грижи за ротвайлера!

#521 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 October 2008 - 04:36 PM

Цитат

А може ли да ми кажете как да чистя зъбите на моето куче, защото започнаха да му се появяват петна на някои зъби, а ще му трябват доста време  ;) . Четох някъде за кучешка паста за зъби с вкус на агнешки дроб ли нещо такова, около 10 лв беше. Ако му взема такава паста и с една обикновенна човешка четка за зъби му ги търкам по веднаж седмично примерно добро решение ли е или има и други методи???   :blink:

Приучвай го, отдавна е трябвало да свикне с това,че  ще му се четкат зъбките( като се озъбииии и кръвта ти се качва в главата ;D)
Пастата за кучета е безароматна,не се пени.Четки  няма за песове специални, с човешка жуля(макар че няма да се изненадам ако утре изтипосат в зоомагазините Дентал  браш амейзинг ;D,самоо за 15лв ;D.
Има куп  кокали на различни фирми,играещи ролята на четка и паста.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#522 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 04:51 PM

Цитат

Четки  няма за песове специални, с човешка жуля(макар че няма да се изненадам ако утре изтипосат в зоомагазините Дентал  браш амейзинг ;D,самоо за 15лв ;D.
Има куп  кокали на различни фирми,играещи ролята на четка и паста.
Позна! Комплект паста+четка струва точно толкова. Има и едни много удобни четки с напръстник.
А кокалите и дъвките помагат, но не заменят миенето с четка и паста.
User's Signature

Качена снимка

#523 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 05:07 PM

;D Vlado_zoo, казвай за комплекта бързо-откъде.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#524 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 05:31 PM

Би трябвало всеки зоомагазин да ги има. Ако не - ще ги заредят. Има и на Beaphar(комплекта) и на Trixie (напръстниците).
User's Signature

Качена снимка

#525 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2008 - 03:22 PM

Давал съм му от онези солети на Friskies ли какви бяха, но не виждам голяма полза и затова тези дни като остане време ще потърся такова приспособление. А за свикването, следобед около 1-2 часа е толкова сънен, че изобщо не го интересува какво го правя  ;)

#526 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2008 - 05:48 PM

Айде честита нова манджа! Вече и в България!
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#527 Потребителят е офлайн   Full_Speed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2008 - 03:26 PM

Аз на моя му взех едно човалче Purina Dog Chow.Мисля,че бе Актив. :blink:Надявам се,че съм направил добър избор ;) 30% Протеин и мн.др.съставки.
User's Signature

Качена снимка

#528 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2008 - 08:39 PM

Май не си. Това е нисък клас храна.
User's Signature

Качена снимка

#529 Потребителят е офлайн   Black Heart Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2008 - 08:54 PM

;DАз питам кога си ги сменят поради същата причина ;DИ моят разбойник загуби зъбче по подобен начин :'(

#530 Потребителят е офлайн   Full_Speed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2008 - 08:45 AM

Ама не думай. :rolleyes:Аз пък съм на друго мнение,че Пурината спада към средния клас храни. ;)Не вярвам вета да ме е излъгал и познати които се занимават с това. :- Пък и са на 3-4място в световен мащаб. :blink:
User's Signature

Качена снимка

#531 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2008 - 08:48 AM

Цитат

Ама не думай.

цитираната от теб храна не е от най-висок клас да знаеш...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#532 Потребителят е офлайн   Full_Speed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2008 - 01:58 PM

Цитат

Цитат

Ама не думай.

Възможно е. :blink:Съгласен съм,но все пак не спада и от към ниския. ;)
Кажи някой добър вариант.(нещо различно от Роял Канин)Всеки съвет ми е добре дошъл. :blink:А и все пак ти си много навътре в нещата и ги чакташ работите. :blink:
User's Signature

Качена снимка

#533 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2008 - 02:03 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Ама не думай.

Възможно е. :blink:Съгласен съм,но все пак не спада и от към ниския. ;)
Кажи някой добър вариант.(нещо различно от Роял Канин)Всеки съвет ми е добре дошъл. :blink:А и все пак ти си много навътре в нещата и ги чакташ работите. :blink:

аз давам на моите юкануба за млади кучета. голямата си кучка храня с нутра нъгетс пърформънс ... ей такива ми ти работи  ;D
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#534 Потребителят е офлайн   m15hO Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 12:43 PM

Здравейте на всички вчера и аз се сдобих с едно малко момиченце проблемът е че не знам на колко месеца е и още не сме взели паспорта но знам че 2 имунизаций са и бити вече искам да ви питам според вас на колко месеца е и как да се справя с проблема с пишкането и акането където и падне четох за хигиенните навици и че кучетата са много хигиенични и не акат в легалцето си бях я оставил в банята и и бях оставил кашон с парцали за да си спинка при което сутринта сещате се какво намерих всичко беше мазало ... а и нормално ли е да злобничко демек лае, ръмжи хапе на игра носи ми обувките и т.н. и как мога да я отуча от тези навици нов съм в бранша :)

А й ако можете да ми кажете от кога мога да започна да я къпя?

Ето я и нея...
[

#535 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 03:10 PM

Мисля,че това в ВАЖНО  всеки да го знае!

"ЗАЩОТО КОКАЛИТЕ НЕ СА ХРАНА.ЗАЩОТО МНОГО ЧЕСТО КУЧЕТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАДАВИ ИЛИ ЗАДРЪСТИ С КОКАЛ. ЗАЩОТО АКО СЕ СЛУЧИ ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО СЕ ХОДИ ПРИ ЧИЧО ДОКТОР ДА ПРАВИ ОПЕРАЦИИ, КОИТО АКО НЕ СМЕ ОТИШЛИ НАВРЕМЕ ПОНЯКОГА НИЩО НЕ ПОМАГАТ...И ПОНЯКОГА КУЧЕТО УМИРА. ОТ КОКАЛ.'

Може да се дават само АКО СА ЕДРИ ТЕЛЕШКИ РЕБРА ИЛИ СТАВИ И САМО СЛЕД КАТО КУЧЕТО Е ДОБРЕ НАХРАНЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

#536 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 03:31 PM

Здравей,много ми хареса кученцето ти,затова и пиша иначе се спотайвам и оставям по-компетентните да дават съвети.Да ти е живо здраво и много да те радва!  :blink:
на мен ми се струва че е на г/у 2 месеца...а хигиенните навици нормално да не ги е изградило още,не му се притесявай ще свикне.за хапането,лаенето и носенето на обувки-нормално е,все пак е малка и й се играе,проявява характер и си търси внимание.НО това не е злоба,надали си има и понятие от злоба ;D с къпането не бързай още е много малка,а и защо ти е да я къпеш да не се търкаляла из кал...ако нещо е мръсничка я бърши с мокра кърпа.относно отучването от носене на обувки и ходенето по нужда на определените за целта места,нека другите ти кажат че аз не съм по обясненията :blink:

п.п. можеш да намериш много полезна информация и без да е така систематизирана като някой ти я казва,просто се разрови малко,направи усилия,погледни и другите теми и ще видиш и други такива въпроси и отговорите им... ;)

#537 Потребителят е офлайн   m15hO Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 09:27 PM

Цитат

Здравей,много ми хареса кученцето ти,затова и пиша иначе се спотайвам и оставям по-компетентните да дават съвети.Да ти е живо здраво и много да те радва!  :blink:
на мен ми се струва че е на г/у 2 месеца...а хигиенните навици нормално да не ги е изградило още,не му се притесявай ще свикне.за хапането,лаенето и носенето на обувки-нормално е,все пак е малка и й се играе,проявява характер и си търси внимание.НО това не е злоба,надали си има и понятие от злоба ;D с къпането не бързай още е много малка,а и защо ти е да я къпеш да не се търкаляла из кал...ако нещо е мръсничка я бърши с мокра кърпа.относно отучването от носене на обувки и ходенето по нужда на определените за целта места,нека другите ти кажат че аз не съм по обясненията :blink:

п.п. можеш да намериш много полезна информация и без да е така систематизирана като някой ти я казва,просто се разрови малко,направи усилия,погледни и другите теми и ще видиш и други такива въпроси и отговорите им... ;)

Много ти благодаря за разясненията :) аз си мислех че мойто просто е прекалено диво защото имах и старонемска овчарка която ми я откраднаха ... както и да е но той като беше малък беше кротък не беше толкава див

#538 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 09:37 PM

много е сладка малката  ;D, гледай да има парцали около нея , че с тея плочки са настива бързо

#539 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 10:18 PM

като гледам знае къде да застава  ;D ;D :wub: на едната снимка е до радиаторчето,или каквото е там,а на друга спинка блажко в/у кърпи... ;D
ами ротвайлерите са енергични кучета,би трябвало да го знаеш още преди да го вземеш и да очакваш тези й дивотии :blink: но е много сладичка :wub: да ти е жива и здрава :wub:

#540 Потребителят е офлайн   m15hO Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 11:32 PM

Мерси мерси на всички..... Печка е  ;) днеска гаджето ми и запали камината да и е топличко иначе парцали доста си има на повечето им видя сметката вече не знаех че са толкова диви играе час два преспива за 30мин и пак се почват дивотий  :D  :kuchence:  а и иначе видя ли я да заспива на плочките директно я местя на парцалите и тя продължава да си хърка ама много хърка  :rolleyes:

princessdidi иначе и аз се спрях на името Тара гледам на подписа ти че пише "Тара е на  1 год. и ...." :)

• (64 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни