Бела - желязната лейди
Публикувано: 10 November 2009 - 06:17 PM
На новото място Бела започна да си разкъсва завивките, не е проблем да ги поизкърпвам, ама си мисля, че ще е добре да й занеса някоя играчка, ама не знам какво да бъде. Страх ме е да не разкъса и погълне нещо. Носих й кожени кокали, ама тя явно бързо се справя с тях. Някой има ли добра идея? Други бели не прави, радва се на персонала и пази абсолютна чистота, чака да я изведат да си свърши работата. Жената, която чисти, казва, че не е имало при тях по-чисто куче.
Снимките, които качвам са от петък и от неделя, днес забравих да си взема апарата.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 10 November 2009 - 08:44 PM
Успех на Бела във възстановяването и браво за вашата упоритост!

Публикувано: 10 November 2009 - 09:18 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 14 November 2009 - 01:59 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 14 November 2009 - 02:10 AM
Моите уважения за това, което направихте за това куче!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 November 2009 - 02:26 AM
Нещо не успявам да кача клипчетата. Ако пак не успея, слагам бонус една "лежаща" снимка на Белчето.
Благодаря, че се радвате с нас, но още много има до оздравяването.

Публикувано: 14 November 2009 - 02:32 AM
И бях написала: когато "вмъквате" линк от ютуб, копирайте САМО символите след =
Но сте го изтрили.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 November 2009 - 02:40 AM

Публикувано: 18 November 2009 - 01:32 AM

Публикувано: 18 November 2009 - 10:21 AM
Кураж,tuty,мъчно ми е и за вас че трябва да преживявате всичко това.Стискам ви палци и се моля нещата да се оправят и Бела да може да стъпи на краката си отново без болки.Стискам ви палци и вярвам че ще оздравее момичето и живота после ще я компенсира за всичкото това страдание.
Публикувано: 18 November 2009 - 12:36 PM

Публикувано: 18 November 2009 - 02:19 PM
Вие болки на кучето не сте причинили, недейте да се товарите излишно.
Имайте вяра в нея и в докторите, както ние имаме във Вас.
Публикувано: 18 November 2009 - 06:01 PM