ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 31 July 2009 - 08:07 AM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 31 July 2009 - 09:03 AM
Публикувано: 31 July 2009 - 09:35 AM
Такъв вид въпроси се задават на лични.
Публикувано: 31 July 2009 - 12:45 PM

Ти шегуваш ли се? Да не би да си объркала породата?
За жалост не се шегувам..то аз като и казах че кучето ми е на 7 месеца и е 2кг и 120г тя ми вика води го а лекар не е възможно едно йорки да е толкова слабо...и аз и казах ''ти прочете ли стандарта на породата преди да си земеш йоркшир''...ми то нейното е от зоо магазин нищо чудно....но ме е страх бебето да не е болно..

Публикувано: 31 July 2009 - 07:28 PM
Аз само да споделя с вас колко съм щастлива с бебето си.Само хората от този форум ще ме разберат правилно. Толкова дълго време го чаках това мъниче и сега не мога да му се нарадвам. Два дни преди окончателно да го взема го виждах при стопанина му,но сега е вече в къщи и не мога да му се наситя. Толкова е мъничка,само повтарям на моите мъже да внимават къде стъпват,че тя непрекъснато се навира в краката ни. За един ден научи къде е леглото и освен това се изпишква на памперсното парченце , напоено с капки,е и една беля направихме пред вратата , но то е разбираемо.
Извинете,че ви занимвам с откровени битовизми,но ми е толкова хубаво!!! Вие ще ме разберете. Радвам се повече от децата ми!
Скоро сигурно ще ви засипя с въпроси, но за сега съм се отдала на приятни изживявания.
А ходиме на доктор,тежим 750 гр. и сме на 75 дни точно!
Това е за сега от нас.
Публикувано: 31 July 2009 - 09:31 PM
Аз само да споделя с вас колко съм щастлива с бебето си.Само хората от този форум ще ме разберат правилно. Толкова дълго време го чаках това мъниче и сега не мога да му се нарадвам. Два дни преди окончателно да го взема го виждах при стопанина му,но сега е вече в къщи и не мога да му се наситя. Толкова е мъничка,само повтарям на моите мъже да внимават къде стъпват,че тя непрекъснато се навира в краката ни. За един ден научи къде е леглото и освен това се изпишква на памперсното парченце , напоено с капки,е и една беля направихме пред вратата , но то е разбираемо.
Извинете,че ви занимвам с откровени битовизми,но ми е толкова хубаво!!! Вие ще ме разберете. Радвам се повече от децата ми!
Скоро сигурно ще ви засипя с въпроси, но за сега съм се отдала на приятни изживявания.
Това е за сега от нас.
ле ле ама то наистина е миниатюрн фъстъче. Много смело от Ваша страна да си вземете толкова малък представител на породата.
Публикувано: 31 July 2009 - 10:27 PM
Към кой да се обърна ?

Публикувано: 31 July 2009 - 11:31 PM
Аз не съм я мерила от преди може би месец и половина,в най-най-най безумния случай да е станала 1.500кг,но силно ме съмнява да е наддала толкова за един месец.

Публикувано: 31 July 2009 - 11:34 PM
Това е за сега от нас.
Да сте живи и здрави много се радвам че сте част от нашия форум и положителни емоции който имаме с нашите любимци.... споделяйте ги и занапред!!! Иначе като тегло е в рамките на допустимото с възрастта ще наддаде двойно!!!
Обичайте се и ни радвайте и нас!!!

Публикувано: 31 July 2009 - 11:36 PM
Да нормално е !!! Абе хора йоркширите не са праскови ... макар да са супер сладки.... стига ги мерили!!!

Публикувано: 31 July 2009 - 11:43 PM
Към кой да се обърна ?

Този р-к се намира при мен!!!

Живея в красив град като Сплит но родното ме влече и кръвта вода не става ... идвам си в Бг честооо... работя с доста хора който пазят и развиват породата в Бг и могат да ви бъдат полезни както те така и аз .... а цените... ах пак тези цени .... какво ви удовлетворява вас като цена ? На мен това не е любимата ми тема! Куче се купува дългосрочно а не пестеливо.... или казано по моему евтиното винаги излиза скъпо.... това от опит

п.п няма нужда от лични .... и лошо и добро нека е явно!!!