Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#1681 Потребителят е офлайн   yorkbg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 January 2008 - 10:41 PM

Цитат

Благодарим :blink:
Значи...има само един вид йорки, пък ако е с необичайно дребен размер тогава teacup или там другите :P . По моите разсъждения не може да си избера примерно дали да е teacup или обикновено :sviruka: или пак бъркам  :izcherven:
А иначе кученцето е... :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

За термина tea-cup е точно така, не означава друга порода, а е определение на необичайно малък размер от дадена порода.
А въпроса Ви че не можете да си изберете дали да е tea-cup или стандартно, нещо не мога да разбера. Какво имате пред вид?

#1682 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 10:26 AM

Извенете, че се намесвам, но понеже прочетох, че включвате и померана....... та при померана няма описания като tea-cup и други такива, и никой от бъдещите стопани на моите кученца не се е вманиячавал в размера, дори не се сещам да са ме питали дали кученцето ще е много малко, просто всички търсят красиво,здраво, чистопородно кученце. Това би трябвало да важи и за йоркито, какво по-важно има от здравето и красотата му, не мисля че размера трябва да е определящият фактор при избора на куче. ;)
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#1683 Потребителят е офлайн   yorkbg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 10:40 AM

Цитат

Извенете, че се намесвам, но понеже прочетох, че включвате и померана....... та при померана няма описания като tea-cup и други такива, и никой от бъдещите стопани на моите кученца не се е вманиячавал в размера, дори не се сещам да са ме питали дали кученцето ще е много малко, просто всички търсят красиво,здраво, чистопородно кученце. Това би трябвало да важи и за йоркито, какво по-важно има от здравето и красотата му, не мисля че размера трябва да е определящият фактор при избора на куче. ;)

Ма разбира се, че е така, здравето си е най-важно. Но това, че тези кученца са една шепа и свободно влизат в джоб, не означава че са болни, нечистопородни или грозни. Просто такава им е селекцията. Както и това, че са стандартни, не означава че са по-лоши или по-грозни.  Но както изрази като PET и SHOW клас определят до някъде качествата на дадено кученце, без значение от каква порода е, така и изрази като tea-cup , pocet size,mini, са определения за  необичайно малък размер за дадена порода. Нищо повече...
И тъй като въпроса Ви е за померан, на снимката по-долу е пример за померан, определен като  pocet size. Не бих могъл да коментирам, защото не познавам достатъчно добре тази порода, просто я посочвам като илюстрация, че изразите tea cup, pocet size и т.н.  се използват не само при йоркширските териерчета, но и при други породи. 

#1684 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 11:40 AM

yorki bg  мойте уважения но на снимките представяш бебета !!!!! А не вече завършени екземпляри! :blink:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#1685 Потребителят е офлайн   ЙоРкИ_ФеН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 11:44 AM

Цитат

А въпроса Ви че не можете да си изберете дали да е tea-cup или стандартно, нещо не мога да разбера. Какво имате пред вид?

Ми да..аз малко неточно се изразих. Имах предвид дали може примерно да се разбере дали ще стане teacup (ако е от такива родетели евентуално) или ще си е обикновено по размер...ох..с тези неща и аз се обърках :rolleyes: ;D Но няма значение seska ми отвори очите - какво значение има големината...важното е кученцето да е здраво и да си расте щастливо ;)
С благодарности: Нели
User's Signature

Качена снимка

#1686 Потребителят е офлайн   yorkbg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 12:02 PM

Цитат

yorki bg  мойте уважения но на снимките представяш бебета !!!!! А не вече завършени екземпляри! :blink:

ОК. Ето и завършени екземпляри.

#1687 Потребителят е офлайн   yorkbg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 12:10 PM

Още две снимки, че не ми стигна мястото.  :wub: :wub: И считам въпроса за  това има или няма tea-cup, pocet size и т.н кучененца и в частност йоркширски териерчета за изчерпан. ;D ;D ;D

#1688 Потребителят е офлайн   san4eto1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 04:56 PM

това са едни много сладки пухчета ;)
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#1689 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 05 January 2008 - 05:00 PM

Много са сладки да можеш да си ги обли4аш да им слагате панделки  :yahoo: абе кво да говора много са сладки и мили и имат добьр характер много са мили4ки с децата  :blink: леля ми има такава порода и много ми харесват страхотни са  :yahoo:

#1690 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 06:40 PM

;D ;D ;D
ТОВА Е ЙОРКШИРА СЕ ПРОДАВА НА КИЛОГРАМ ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНО НА ДОМАТИТЕ НАПРИМЕР!!! :rolleyes: А ДАЛИ ТОЧНО КИЛОГРАМИТЕ СА МУ ВАЖНИ НЕ МИ СЕ СПОРИ СЪС СИГУРНОСТ ... АЗ БЯГАМ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН ОТ tea-cup , pocet size,mini!!! B) B) B)
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#1691 Потребителят е офлайн   zozolin4eto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 09:49 PM

Ехо....ние след няколко дни ставаме на 8 месеца  :yahoo: :yahoo: :yahoo: Очаквайте малка фотосесийка от ваканцията ни на село в близките няколко дни  :wub: :wub: :wub: Тази седмица сме предвидили и малко фризура  :P :P :P Поздрави от Зозо & Реми  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1692 Потребителят е офлайн   ЙоРкИ_ФеН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 09:54 PM

Браво на Ремкоооо :yahoo: :yahoo: :yahoo: Целувки от мен :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1693 Потребителят е офлайн   Megan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2008 - 03:22 PM

Нашата принцеска се води мини(тук :blink:)...но не чак от най,най мънинките дето са кило и нещо(а е 2 килца :P).Минитата, трудно се развъждат,да не кажа , почти невъзможно,защото има голям риск за майката :(..Ние когато търсихме yoрки,искахме да е по мъничко от стандарта,незнам,повече ми харесват :wub:...А и тук (то не само при животните  ;D,а и при хората,особено жените ;D ;D,всичко е размер гигант :prase:)...та повечето yoркита,които виждах,бяха просто огромни(и имат навика да ги стрижат с машинка...ужас :samoubiec:).Избрахме Шарли,по родителите..и искарахме голям късмет,тя е много красива :wub:(но си нямаме даже родословие,което пък мен не ме притеснява,понеже си ни радва само нас :P)

#1694 Потребителят е офлайн   lolipopbs Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 January 2008 - 09:52 AM

Някой дали знае в Бургас къде мога да подстрижа едно вече много космато  :ph34r: йорки.Не искам да експериментирам самичка и ми се иска поне първото ни подстригване да е от специалист.Все още не мога да намеря фризьор......... :sos:

#1695 Потребителят е офлайн   karlis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2008 - 11:32 AM

:yahoo:  Здравейте всички членове на форума и клуба и най-вече големите почитатели на Йоркитата. След като съм изчела всички мнения и теми във вашия форум си мисля,че е време и аз да се включа,а и вече има защо. След дълги години на проучвания и желания най-накрая и аз се сдобих с най-прекрасното съкровище на света.От вчера в къщи си имам една малка принцеса на 2 месеца, която се казва  Дариа ДеАнджелис (Daria DeAngelis) и съм най-щастливият човек на света,защото тя е прекрасна.Веднага щом мога ще ви пусна и снимки,а тя вече има доста.
С много поздрави,
Полина Тахова
User's Signature

http://www.facebook....143081692411801
facebook : Полина Тахова
tel: 0878 828 809

Качена снимка

#1696 Потребителят е офлайн   ve_roni_ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2008 - 01:26 PM

:yahoo: Много се радвам за теб и малката ти бонбонка....тръпки ме побиват като се сетя какво е 4увството,защото и аз горе долу скоро се здобих със такова съкравище!!!
Да ти е жива и здрава и дано нямате никакви проблеми !!!
4акаме с нетърпение СНИМКИиии !!!!!!  :wub:

#1697 Потребителят е офлайн   sunflower_74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 January 2008 - 06:58 PM

Привет и от нас със Sugar  :yahoo:
Надявам се да бъдем част от този форум. Нашето семейство е щастлив собственик от скоро на 2 месечно мъжко йорки. Мога да кажа само, че той е сладък, хитър, малък рошльо. Надявам се да се радва и той толкова на нас колкото ние че го имаме. Попрочетох това онова из форума и както повечето от вас в началото съм с много въпорсителни и много неизвестни ....Искам да го гледаме правилно, поне до колкот е възможно разбира се. Ще ми бъде приятно да си пишем и надявам се да се видим по поляните...........
;D B)

#1698 Потребителят е офлайн   Elfur Didu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2008 - 07:04 PM

Здравийте! Имам един въпрос, реших, че е по-добре да питам тук, вместо да пускам излишни теми. Та въпросът ми е: Развъждат ли се у нас йоркита Pet-клас? И към кого евентуално да се обърна? По-точно не аз, а приятелката ми, чиято майка бихме искали да зарадваме. Питам вас, защото в никакъв случай не бих отишла в зоомагазин, а на вестниците нямама много вяра. Предварително благодаря.

#1699 Потребителят е офлайн   Faithy Икона

Публикувано: 27 January 2008 - 08:45 PM

Здравейте!  :blink:

Надявам се,че аз и моята сладуранка ще можем да бъдем част от форума.Тя е едва на 2 месеца и две седмици.Както sunflower_74,така и аз поразгледах форума и научих доста нови неща,имам много въпроси и се надявам,че с ваша помощ мънинката Фейти ще расте здрава и щастлива. За съжаление в момента е доста болничка и всеки ден ходи във ветеринарна клиника за вливане на лекарства чрез системи.Имахме "късмета" да я вземем болничка,тъй като я чакахме от много време. От една седмица вече е по-жизнена,играе си с нас,хапва топли храни,скимти ако не и се обръща внимание,изобщо свиква със семейството. Ще пусна снимки в галерията ви :) Та,надявам се,че ако сред вас има стопани,чието кученце е боледувало,ще може да ми дадат съвет какво е хубаво да се прави за бързо възстановяване.

#1700 Потребителят е офлайн   ve_roni_ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 12:34 AM

Здравей..добре дошла на теб и тоята сладурка....много тъжно,4е е болни4ка  :'(
Пожелавам ви по-бързо да се оправите и да сте много щтастливи с нея и тя с вас  :blink:

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни