Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2321 Потребителят е офлайн   dorka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 July 2009 - 10:55 AM

Mon Ami е голяма сладурана wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#2322 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 10:11 PM

Дали някой гледа в момента "Шоуто на Слави"?! На гости е Сабрина Парини собственичка на развъдника "Долче Синфония". Кучетата в този развъдник струват от 20000,00 долара нагоре. Много от холивудските звезди притежават кучета от този развъдник.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2323 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 10:25 PM

Мисля че за втори път тя е на гости на българско предаване,но уви пак го пропускам,пак съм на работа!:( Между другото имам книгата й "Паспортът на шампиона",има доста поучителни неща в нея.

#2324 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 12:12 AM

Евала приятелка ми е много пъти съм и казвала ... знаеш за какво работиш!!!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2325 Потребителят е офлайн   Epsona Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 01:14 PM

Ставате смешни с вашите изказвания вече! Просто нямам думи. Не мога да разбера York Аnastasia - ти сериозно ли говориш?! как може да се сравнявате и да сравнявате нас - хората, които искаме да си вземем Йорки с холивудските звезди и парите, които те дават? ами то за тях това е нищо. И ако беше се заслушала по-задълбочено в думите на Сабрина, твоята "приятелка" , може би щеше да чуеш като казва, че това не е бизнес и работа за нея, а хоби, както и че продава само по няколко кучета годишно. З а разлика от вас, които ще си побъркате животните от раждания само и само да има повече пари!!!! Не отричам, че има скъпи кучета и т.н, но всичко и име и престиж. Не смятам, че си достигнаала това ниво, че да искаш толкова пари за куче! За целта трябва да отидеш на мястото на Паризи и да си продаваш кучетата на известните. Не спирате да лъжете хора с разни небивалици - като например, че не трябвало да се хранят с домашна храна. Пълни глупости. После се чудят хората що им боледуват кучетата. Храните ги с пълни отрови. То за нашата храна на никой не му пука, а какво остава за кучешката? може би имате изгода от цялата тази работа. Нали ви спонсорират изложбите.Кучето не трябвало това да прави, онова да прави. Глупости. Това е куче. То иска игра, любов..
ПодиграФка Научи се да я пишеш правилно преди да я използваш! Щом смяташ, че трудът ти не е оправдан- смени професията. Аз смятам, че вие се подигравате с хората. Горките йоркита мога да кажа, които имат лошия късмет да бъдат при хора като вас.

#2326 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 02:24 PM

Я виж ти .... от къде изплувахте???
И май не си мерите думите ... за жалост няма как да сам я слушала внимателно защото не съм гледала предаването!
А като говорим за хоби драга ... ми не съм забелязала да ги подарява! На тема качество трудно бих коментирала с особа която със сигурност няма понятие от породата kato vas!
А за Сабрина която е невероятен човек мога да ти кажа да е попаднала на подходящото място в подходящото време и с това коментара ми завършва относно нея!!!
Мойте кучета няма нужда да ги мислите със сигурност са по щастливи с мен отколкото биха били със злобна душичка като вас!!! zz_020.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2327 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 02:37 PM

Epsona когато си позволявате да отправяте критика към някой редно е първо да се представите и да излезнете от анонимност,защото в противен случай думите ви звучат смешно и недостоверно.
Какво прави Йорк Анастасия,как продава за колко,как си храни кучетата,кой ги гледа и дали са щастливи смятам си е АБСОЛЮТНО НЕЙНА РАБОТА.
Ако иска ще ги продаде за 200 000евро,ако иска за 200лв,това вас какво ви инетресува????`
И да както ВИЕ не ядете просо за кокошки,така и кучето не е добре да яде човешката храна,или поне като основно хранене.
User's Signature

Качена снимка

#2328 Потребителят е офлайн   Epsona Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 04:02 PM

Преиначаваш ми думите Бижу. Мен не ме интересува как тя си храни кучетата, нито за колко ги продава. Просто казвам, че втълпявате на хората разни глупости. ако иска да ги продава за хиляди, но се съмнявам, че ще има кой да и ги купи. И да си кажа имената какво, ще ме познаеш ли? аз не с крия. Просто много отдавна четях този форум, беше ми интересно, но тука злобата е голяма. Няма какво да кажа повече. И за твое сведение - кучетата, които познавам и са живяли най-дълго, не са хранени с кучешка храна!

#2329 Потребителят е офлайн   Epsona Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 04:11 PM

Е виждам, че си изтрила половината си коментар...но няма значение

#2330 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 05:46 PM

Чесно казано изобщо не искам да се забърквам в тази тема,но ми е много интересно дали EPSONA има куче от тази порода и дали се е сблъсквала с проблеми от рода на алергии от добронамереното желание примерно на баба да нахрани горкото животинче с луканчица защото то я гледало с ей такива големи очи?!

#2331 Потребителят е офлайн   Epsona Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 05:54 PM

Да, имам си момченце. Много е сладък. Обича да си хапва доста - месо, супички, зеленчуци, риба,хляб и т.н С това го храня аз и се чувства много добре. Същото се отнася и за предишните ми кучета и не сме имали проблеми.

#2332 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 06:06 PM

О.К.Да ви е жив и здрав и нали не мислите че някой си храни кучето само с гранули,естествено че им се дават и месо,риба,извара и т.н.А аз искам вече да не се намесвам по нататък,има по-компетентни хора от мен.Пожелания за лека вечер и обичайте се бе хора!

#2333 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 09:57 PM

Epsona едва ли си човека, който ще измисли новата кинология. А затова, колко си компетентна да оценяваш труда на някой е ясно, че не си. Гледай си кучето както искаш никой не ти е искал мнението. И да "тука злобата е голяма" и във всички подфоруми на dog.bg e такава, когато става въпрос за собственици на зооборси, зоомагазинчета и развъждачи от задния двор.
И незнам какво ти е било интересно тук след като според теб тук сме само тъпаци, а ти си изключително компетентана и образована как се отглежда породата Йоркширски териер.

БИЖУ съгласна съм с теб.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2334 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2009 - 03:24 PM

Пожелавам на всеки, който обича породата Йоркширски териер да има сили и търпение да отгледа кучета, който да спечелят поне 10 % от тези награди. York Anastasia се надявам да ми прости, че не само тайно снимах част от наградите на нейните кучета, но и че не можах да устоя на изкушението да споделя това което съм видяла с приятелите тук.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2335 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2009 - 12:46 PM

Здравейте,обръщам се към вас с въпрос. Имам малко бебе на 75 дни,но ми се струва,че козинката му е доста рехава. Човекът който ми го даде ми обясни,че до третия месец се сменя бебешката козинка и за това е така.
Ако може някой да ми обясни дали това е така.
Ще ви бъда много благодарна! smile.gif

#2336 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2009 - 01:37 PM

Цитат(sisis4a @ Jul 27 2009, 10:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,обръщам се към вас с въпрос. Имам малко бебе на 75 дни,но ми се струва,че козинката му е доста рехава. Човекът който ми го даде ми обясни,че до третия месец се сменя бебешката козинка и за това е така.
Ако може някой да ми обясни дали това е така.
Ще ви бъда много благодарна! smile.gif

Да, излъгал те е. Пусни снимка на бебето.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2337 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2009 - 02:18 PM

На мен доколкото ми обясниха хора от форума които са запознати по-добре от мен със породата.
Имало два или три типа козинка при йоркитата. wb_052.gif
Ние до колкото разбрах за наш пусти късмет имаме доста тежка и гъста козина която от сега почна да си създава ядове,много трудна е за поддръжка.
Може би вашето бебе има другия тип косъм който е сравнително по-тънък и рехав,но пък се радвайте защото ще ви бъде по-лесно да я поддържате.
ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#2338 Потребителят е офлайн   radinaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 27 July 2009 - 03:16 PM

O,гъста и хубава,от колкото рехава и проскубана.Тънката толкова лесно се къса и стои като опърпана,на Миси и е тънка.На Касиди е страхотна,но няма начин трябва поддръжка

#2339 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2009 - 04:16 PM

Ради така нречената "копринена" козина няма нищо общо нито с това което казваш ти, нито с това което казва Бижу. Тя да ме извини, че все й забравям името. И двата типа козина за които говорите са недапустими за стандарта, всеки един кинолог се ужасява и от двата типа и прави дългодишни селекции за да постигне "коприненета" козина, която хем е гъста, хем не се сплъстява в корена, хем естественно се спуска равномерно от двете страни на кучено, абсолютно права при това.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2340 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2009 - 08:17 PM

Лидия,ами аз не съм наясно и си го признавам.Гледам такова куче едва от 6 месеца,утре дори правим точно 6 месеца ab_041.gif Да се похваля между другото така.
На мен просто така ми обясниха от форума за типовете козина.Не знаех,че сме извън стандарта,но в крайна сметка без документ за произход всичко това не е изненадващо wb_052.gif
Нямам представа кое е нормалното при йоркитата,но нашата козина не се заплита от корена,нито пък се къдри напротив седи си чисто права,но не мога да кажа,че е рехава.
Проблеми имам защото не търпи ластици и постоянно я напишква ако мога така да кажа dry.gif
User's Signature

Качена снимка

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема