Всъщност, забравих да спомена, че шиткането и говоренето строго дадоха ефект. Прибра се в леглото си, но ние така и не можахме вече да заспим.
ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 10 August 2009 - 10:24 AM
Всъщност, забравих да спомена, че шиткането и говоренето строго дадоха ефект. Прибра се в леглото си, но ние така и не можахме вече да заспим.
Публикувано: 10 August 2009 - 09:34 PM
На мен ми казаха , че колкото станат големи до петия месец това било ....... не че вярвам но това ми каза ветеринаря
Публикувано: 10 August 2009 - 09:38 PM
Здравей ще те помоля първо да не пишеш в червено,защото е адски дразнещо за очите и само модераторите пишат в този цвят
Второ,според мен от това което съм научила до този момент това което казваш не е определящо за килограмите на възрастното куче.
Може да стане 2кг,може и да стане 3кг,при всяко животно е индивидуално.
Не помня кой ми разказваше,че кученцето му на около 2 мес тежало към 450гр пък после станало към 3кг,и друг случай с куче което тежало около 1кг дръпнало с още 900гр до деветия месец и не мръднало от 1.900кг.
Така,че не гледай единствено килограмите в едно животно,те не са определящи за качеството му.
Освен това ако си влизала в зоомагазин нормално да са ти свалили звездите в обещания истината обаче е,че и те самите не знаят какво ще излезе от това куче,не само като кила,но и като цяло като порода

Публикувано: 10 August 2009 - 10:05 PM
Здравей ще те помоля първо да не пишеш в червено,защото е адски дразнещо за очите и само модераторите пишат в този цвят
Второ,според мен от това което съм научила до този момент това което казваш не е определящо за килограмите на възрастното куче.
Може да стане 2кг,може и да стане 3кг,при всяко животно е индивидуално.
Не помня кой ми разказваше,че кученцето му на около 2 мес тежало към 450гр пък после станало към 3кг,и друг случай с куче което тежало около 1кг дръпнало с още 900гр до деветия месец и не мръднало от 1.900кг.
Така,че не гледай единствено килограмите в едно животно,те не са определящи за качеството му.
Освен това ако си влизала в зоомагазин нормално да са ти свалили звездите в обещания истината обаче е,че и те самите не знаят какво ще излезе от това куче,не само като кила,но и като цяло като порода
Ами че да , аз като си гледам медицинският картон , от осми клас си стоя 56 килограма хахаха и съм висока 1,62, и сега съм толкова е тогава бях дебела и ниска хахаха според съучениците ми , но това е друг въпрос , защо и при тях да не е същото
Публикувано: 11 August 2009 - 09:00 AM
Настроението на Бари е много променливо. Ясно ми е, че е мъничък още, че вероятно не се е адаптирал на пълно и освен това котето постоянно му разваля спокойствието. Даже вероятно това е от най-голямо значение. Примерно както е жизнен и си припка и играе, изведнъж става като че ли тъжен. Свива се в легълцето. То е ясно, че не може постоянно да скача и да бесува. Но ми става мъчно да го гледам така и много ми се иска да разбера причината. Ако изобщо има такава.
Публикувано: 11 August 2009 - 12:29 PM
Настроението на Бари е много променливо. Ясно ми е, че е мъничък още, че вероятно не се е адаптирал на пълно и освен това котето постоянно му разваля спокойствието. Даже вероятно това е от най-голямо значение. Примерно както е жизнен и си припка и играе, изведнъж става като че ли тъжен. Свива се в легълцето. То е ясно, че не може постоянно да скача и да бесува. Но ми става мъчно да го гледам така и много ми се иска да разбера причината. Ако изобщо има такава.
Според мен не става тъжен, а просто се изморява да беснее и ляга да си спинка. Моето също тича и скача като обезумяло и като се измори се пльоска и не може и с кран да се повдигне.
Публикувано: 11 August 2009 - 02:24 PM
А може да стане и 5-6-7 кг., а може и да не стане повече от 1,4 кг. Нито едното нито другото е допустимо за породни йоркита. Само хората, които се занимават години с развъждане могат приблизитилно да определят това. От голямо значение е генофонда на кучето и неговото последващо отглеждане. Ако въпроса Ви всъщтност е дали Ви лъжат може да се отговори ако кажете, къде сте гледали такова кученце.
Публикувано: 11 August 2009 - 09:25 PM
http://www.youtube.c...r..._type=&aq=f
НЕ СИ КУПУВАЙТЕ КУЧЕ ОТ ЗООМАГАЗИН
Публикувано: 13 August 2009 - 06:03 PM
Да припикават. Има разбира се разлика в отглеждането на мъжки и женски.
Публикувано: 13 August 2009 - 08:10 PM
Ето ти отговор от един крайно некомпетентен човек без опит
Имаш момиченце , пишка седнала , пода се мие лесно , обаче и идва ........ цапа , трябват памперси кръвта се пере трудно , като се разгони е унила , слагаш розови пандели
Имаш момченце , пишка с вдигнат крак , докато го прави у дома зле .........
Сигурно има и други разлики които аз не знам , и двата пола скимтят , лаят , не те остават като бебета да спиш , разболяват се , сълзят им очите , пишати акат където им падне , И НАЙ ВАЖНОТО ОБИЧАТ ТЕ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЧИЦЕ
Публикувано: 14 August 2009 - 07:11 AM
Космите около очите не се скубят.
Публикувано: 14 August 2009 - 08:04 AM
А относно пола на кученцата... това ни е второ кученце момченце. С разгонването на Бари мисля ще се справим по-лесно в сравнение с каракачанката, която тежи около 50 кг. Когато живееше при нас падаше голям смях, като се метнеше на някого от горе му. Даже и на мъжа ми.
Мнението ми относно избора на пол е, че всичко е много индивидуално - и за възпитанието, и за поведението. Въпрос на характер на животното и отношението на стопанина към него. Дали ще е момиче или момче... за мен специално никога не е било от значение.
Публикувано: 14 August 2009 - 09:33 AM
Мъжките кучета не се разгонват.
Това с "клатенето" на разни играчки и опитите да се налага и при хора ние го коригираме. Още от 3 месечен Джони се опитваше да прави така. Забранихме му го, за да не стане това начина му на игра. А пък ако не Ви пречи оставете го да прави каквото си иска.
Имаше тема в dog.bg специално за това, но не се сещам къде е. Там пише, че при толкова малко кученце, това не е сексуално желание, а опит за доминиране. По-добре да кажат специалистите.
Моето куче до момента маркира само вън. През един метър вдига крак. Дано така да остане.
Публикувано: 14 August 2009 - 10:45 AM
Ще трябва да се отучваме значи.

Вход

Горе
Цитиране +