Шая се нуждае от помощ мама-куче и нейните незнайно колко дечица
Публикувано: 10 September 2009 - 09:24 PM
Публикувано: 11 September 2009 - 10:37 PM
При нас нищо ново.Събрани са средства за първа ваксинка на бебетата,ама не се знае колко време ще се обезпаразитяваме.Ще раздавам следващите хапчета по план-график на 22 и дано няма вече паразити...ама не ми се вярва толкова бързо да сме се оттървали...Мама Шая нещо не яде напоследък,чудя се с какво да я изкуша....че е кожа и кости

Публикувано: 12 September 2009 - 04:15 PM
Дано да е обичан и гледан пухчото,и да има щастлив живот. Днес ще го къпят и ще го гушкат какичките му,дано леко да приеме раздялата с мама(тя се скъса да лае през цялото време,милата...)
Публикувано: 12 September 2009 - 08:46 PM

Как да обезопася и да постигна с минимум средства максимум резултат

Публикувано: 12 September 2009 - 09:50 PM
Ако някакси запълниш долната част (точно над бетона хоризонтално), решетките нагоре можеш да оплетеш с тел.
Няма ли как да ги ограничите само в някаква част на двора?
Публикувано: 12 September 2009 - 10:41 PM
За оградата точно тази част над цимента трябва някакси да запълня,мислех с телена мрежа ,ама как да я захвана за цимента...че трябва аз да съм "майстора",а нямам опит.Давайте идеи за нещо евтино, ефективно и лесноизпълнимо .Много кофти ситуация-имаме огромен двор на разположение,а тези гаменчета излизат на улицата...вече ги видяха и им се радваха много деца,притеснено ми е да не ги разнесат едно по едно да си играят.
А Шая с нетърпение чака вечерната разходка, днес дойде с нас до градинката при трето у-ще,скъса се да тича като малко пале,по едно време обикаляше в кръг и канеше на игра (типично по детски маниер) Мечо-грамаден каракачанец,бездомен отскоро......той само в началото я подуши( пък тя се изплаши и опита да избяга с подвита опашка),после не я отразяваше,значи още не е разгонена.Дано устиска още седмица .Като потича и поигра доволно и изплези език до коляно,мама Шая чинно си тръгна с нас и доволно размахваше опашка.....абе все едно е друго куче направо,страхотна е.Само дето си мисли,че трябва да си заслужи храната и за благодарност реши да лае енергично по всеки преминаващ покрай двора и не се впечатлява от мойто НЕ,как да я спра незнам.
Публикувано: 12 September 2009 - 11:00 PM
успех и поздравления за всичко, което правиш за Шая и бебоците. А на тях: много късмет и най-добрият дом!

Публикувано: 12 September 2009 - 11:13 PM
Как "при себе си", в стаята си ли.Дядото почти не вижда,сам се грижи за себе си,сам се пере и е голям чистотник,а тия хулигани акат и пикат където им падне и могат да сътворят големи бели,двора го правят мазало...Дядото не е в състояние да ги обгрижва изобщо.Иначе те са си при него, в двора.
Публикувано: 13 September 2009 - 10:54 AM
Единия край ще запре в цимента , а другия в оградата.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 13 September 2009 - 11:41 AM
Единия край ще запре в цимента , а другия в оградата.
Това е добра идея.Ама нямам идея как се реже фибран,май трябват инструменти
Аз пък си мислех с по-дебел найлон(даже намерих една ролка към 150 метра)и днес се обадих на единствения мъж от дружеството(Валери) да удари едно рамо в майсторлъка

Публикувано: 13 September 2009 - 02:31 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 13 September 2009 - 02:59 PM
И туко- що се обадих да питам за Пухчо- бил добре,весел,играел си с децата на двора и хапвал с апетит

Публикувано: 14 September 2009 - 01:23 PM

Днес ще купуваме мрежа с Валери и ще слагаме на останалите сегменти.
Имам кандидат за още едно кученце,-приятел на дядото.Давам го със свито сърце,защото човека е възрастен и малко хахав откак е починала жена му...гледа котки...Няма как да откажа,на чужд терен са душичките и не ми позволяват да връщам кандидати(не че се избиват за тях де...)Но поне ще е сравнително наблизо и ще ходя да го наглеждам и да давам хапчета,ще сложа и ваксинката .Останалите може и да нямат такъв късмет.Досега беше спокойно,но взеха да мърморят съседите заради джафкането ,скоро се връща и племенника с дворното куче Макс от балканаСамо се чудя кой да дам,всички са ми свидни.
Публикувано: 14 September 2009 - 01:26 PM
Ако ще се гледа в двор избирай по пол - дай мъжко.
Публикувано: 14 September 2009 - 04:14 PM
Ако ще се гледа в двор избирай по пол - дай мъжко.
Той , дядото държи да е мъжко и без това .И не иска да го кастрира.Аз му викам вчера да изчака десетина дена да го ваксинирам ,а той " аааа,аз не искам ваксинирано

А Шая не стига че е народила толкова бебета,ми е тръгнала да осиновява и мойта Тайра.Вчера мойта пикла изяде котешки шамар иззад гумате на една паркирана кола и Шая като се амбицира да се бие с мацата-изкара ми акъла,такова фучене беше...а иначе не ги отразява котките,стига да не са близо до "децата " и
Публикувано: 14 September 2009 - 09:13 PM

Публикувано: 18 September 2009 - 10:27 PM

Публикувано: 18 September 2009 - 11:44 PM