Dog.bg Форуми : Шая се нуждае от помощ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Шая се нуждае от помощ мама-куче и нейните незнайно колко дечица

#221 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 October 2009 - 08:05 AM

Бегълците са все така в дълбока неизвестност.......губя надежда че ще си ги върна и се моля да са взети от хора за домашни любимци.....
Другата част от бандата е добре.Вчера махнахме конците на Шая,вече пътува за трети път с кола и взе да се поотпуска малко,даже се и оглеждаше любопитно по едно време ab_041.gif
Тази сутрин си имаше компания за сутрешната разходка- страхотен голдън,пуснах я да потича с него и въпреки че беше плаха в началото,бързо се отпусна и беше на седмото небе от щастие,голяма игра удари ae_085.gif

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#222 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 October 2009 - 11:02 AM

Шая и бебетата ще пътуват ли в Холандия?

#223 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 02 October 2009 - 11:07 AM

Да.
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#224 Потребителят е офлайн   Fi_Re Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2009 - 12:14 PM

Този го намерих днес и е при мен. Прилича на Шая, има ли общо с избягалите? Момче е, снимката е лоша, но за момента по-добра не мога да направя.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Качена снимка

#225 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2009 - 12:48 PM

Голям е чаровник,но не е от децата на Шая.
Почвай го с обезпаразитяванията,после с ваксините,ще опитам и аз да помогна,ще занеса обяви със снимки по "мойте късметлийски " места....Браво,че си го взела....дано и "мойте " бегълци да срещнат някой като теб.
User's Signature

Качена снимка

#226 Потребителят е офлайн   Fi_Re Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2009 - 12:51 PM

Чери, взех го защото не успях да го оставя, но не мога да го задържа. Има ли шанс да замине с твоите за Холандия? Дори не знам кой организира заминаването на кученцата... Довечера ще го обезпаразитя.
User's Signature

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Качена снимка

#227 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 02 October 2009 - 01:07 PM

Fi_Re, бебето трябва да се обезпаразити поне два пъти, да се ваксинира, да мине малко време... Отнема около месец, понякога и повече. Не бих допуснала да замине намерено вчера бебе (то е и незаконно), колкото и да е сладко.
Иначе, поздравявам те, че си го взела, желая успех и на двама ви. mg_062.gif
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#228 Потребителят е офлайн   Fi_Re Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2009 - 02:11 PM

Илит, благодаря за отговора. Не мога да задържа малкия цял месец, защото, както казах, имам проблеми със съседите. С обезпаразитяването ще се заема, мисля че имам хапчета (наскоро бях взимала за други дребосъци) но ще трябва да се търси дом явно тук, в България. Ще му пусна обяви, пък да видим какво ще стане. Няма да го върна на улицата, но времето ме притиска. Дано извадим късмет с добри кандидати скоро.
Успех на вашите мъници :)
User's Signature

Качена снимка

#229 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 October 2009 - 07:14 PM

Намерих Бето и Дунда ug_119.gif
Жадни,гладни,уплашени но живи.Вече са в двора,при Шая,нахранени и нагушкани след четири мъчителни дни на неизвестност Бето е добре,само е доста отслабнал,а Дунда е с наранено око,доста кръв е изтекла,чак по лапата надоло,но мисля че раната е на веждата а окото е на мястото си Много е засъхнала кръвта и не се вижда добре.Утре сме на лекар,моля се да е сцепена веждата самоМного беше уплашена и стресирана,лежеше в едно ъгълче примряла и не реагираше на повикването ми,изкара ми акъла.Сега живна малко,хапна като невиждала храна четири дена,пи вода и полегна.Бето се разигра веднага,все едно не се е губил ......даже направи опит да "се качи "на Вълчо ab_041.gif -живота на улицата го е направил"хулиган" dry.gif
Намерих ги на доста отдалечено място -до контейнери над нова кооперация над гарата,през две оживени кръстовища и централен булевард.Едномомче ме насочи там,че видял две кученца.... Идея нямам как са се озовали там,едва ли без човешка намеса......но важното е че сме отново в пълен състав. flagbg.gif
User's Signature

Качена снимка

#230 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 October 2009 - 07:16 PM

Разгеле. Стискай групата още малко!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#231 Потребителят е офлайн   Fi_Re Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2009 - 07:24 PM

То е ясно, че сами не са стигнали толкова далече, а някой им е "помогнал", но не мога да си обясня защо и с какъв акъл хората правят такива неща. Важното е, че всичко вече е наред, сега се пазете много. Успех :))
User's Signature

Качена снимка

#232 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 02 October 2009 - 07:27 PM

E, супер!!!Аз си мислех ,че са отнесени далеч и , че няма да се върнат милите.
Те кога ще пътуват за София?
User's Signature

Качена снимка

#233 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 October 2009 - 07:38 PM

В неделя ранния следобед.До Перник трябва да отидат- при доктор Станкова.Засега има голяма вероятност човек от форума да дойде от София да ни закара,но все още не е потвърдено окончателно
User's Signature

Качена снимка

#234 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2009 - 10:25 AM

Тази сутрин Дунда е прегледана от лекар,окото е промито,на мястото си е и е невредимо.Само веждата е сцепена,раната е обгорена и напръскана със спрей.Положението е под контрол ae_085.gif Цялата банда е нахранена и спи (тук вали проливен дъжд в момента)
User's Signature

Качена снимка

#235 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 03 October 2009 - 10:32 AM

Браво, отдъхнах си и аз ba_025.gif
Чери, не ги изпускай от очи докато заминете
User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#236 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 October 2009 - 09:13 PM

Днес при нас вали цял ден,прецакаха ни се разходките.Мислех цял ден да се разхождаме,а то какво стана.....само две кратки излизания ,колкото за тоалета......Ама сутринта се засякохме с много мила питбулка и си поиграха двете,Шая първо се шашна,подви опашка и даже взе да се зъби заплашително ab_041.gif ама бързо се отпусна и падна голямо тичане.....Надявам се да е достатъчно социализирана и да не се панира утре като попадне сред много кучовци.
Днес доста постоях при тях да им се радвам,всички се чувстват прекрасно,Бето само върви след мен ,гледа ме в очите и гледа да се тръшне да го галя по тумбачето ab_041.gif .Алфи и Вълчо се борят непрекъснато и ръмжат страховито,а Дунда гледа да първо да хапне и после да си подремне smile.gif
Искаше ми се да ги снимам,но не си намирам фотоапарата ud_009.gif Отпочвам акция по издирване,поне утре да ги понаснимам.
User's Signature

Качена снимка

#237 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2009 - 06:09 PM

Транспортирахте ли бандата, как е положението?
User's Signature

Качена снимка

#238 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2009 - 06:59 PM

Транспортирани са бандата ae_085.gif С хора от дружеството ги откарахме до Перник при доктор Станкова,а после от там ги пое vesi792007,на която искам да изкажа огромни благодарности за съдействието.С нейна помощ всички са настанени за нощта в "Добро хрумване" където са в момента.Малко са погостували в апартамента на Веси,която е имала неблагоразунието да ги остави без човешки контрол,навярно подведена от невинните им физиономийки......за което със сигурност вече може би съжалява.....щото са се поразвихрили хулиганите(то и мама Шая е хулиганка и тя участва в игрите)Дано да няма сериозни щети dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#239 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 October 2009 - 07:27 PM

Сега вече всички си отдъхнахме.Получи се сюжет за филм с премеждията на цялата банда.Равам се,че всичко се развива към добър финал.

#240 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2009 - 08:14 PM

Даааа,а аз междувременно се запознах с "питомците" на д-р Станкова.Влязох при тях заедно с група хора,после се разбра че има кандидат осиновители и избягало куче и докато се усетя всички се бяха изнизали да хващат беглеца а аз останах сама вътре с кучовците.Всички са много мили и гушкави и здравата ме "понагушкаха" ab_041.gif И понеже след дъжда беше доста кален терена ме декорираха ама буквално навсякъде с различни по размер кални лапи ab_041.gif
Накрая се укрих от бурната кучешкам любов в буса и от там като ги поразгледах спокойно успях да позная Мамчето,която бая се е позакръглила, и Илит,доста добре окосмена вече.
После раздялата с мойте диванета и най вече със Шая много ме разстрои,нещо ми стисна гърлото до такава степен,че ми изчезна гласа.И в момента съм така.В цялата ситуация не се сетих че нося фотоапарат eg_033.gif
Дано утре някой се сети да наснима кучовците.
Ето малко снимким от сутринта докато чакахме превоза ги наснимах за последно

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка