как е ламята Спаска?
че днес ми е домъчняло за всички временни и постоянни обитатели вкъщи!
виждате ли я често? оправиха ли се гъбите? как й понася хотелът?

Hello Hello!
Много ни е драго, че ни пишете в темичката и се интересувате от нас!
Аз ... отдавна не съм писала (ок, срам ме е, за което), обаче:
1. Още не съм я снимала качествено (а не ми се искаше да ”драскам” в темата без нагледен матриал). Като отидем при нея, тя ни напада да си играем, после обработваме раната, подреждам й леговището. Отгоре на всичко, не стои това шило на едно място! В един от дните се пробвахме за снимки – получиха се летящи Ще ги кача по-късно;
2. Нямаме инфо още за евентуални осиновители и чакаме, та за сега, нямам с какво да се похваля;
Относно виждането/свижданията – миналата седмица бяхме при нея във вторник, четвъртък и неделя. Вчера също я навестихме, но за съжаление, само за половин час, тъй като се разрази жестока буря - едни ми ти виелици, студ, навява яко сняг, а Нанук отстрани те гледа със синьото око подозрително – истинска Сибирска картинка!
На 2.02. се навършиха 5 месеца откакто сме се намерили с милата ламя и съответно, получи подаръци – най-любимите й бисквити, допълнителна порция храна ииии .... близо 1 час мятане на снежни топки на поляната.
Отчет за здравословно състояние – вече две поредни недели се водим на противогъбична ваксина. Бият й и някакви витамини + антибиотик за раната на крачето. Раната на крачето е зле

Според лекарите, е някаква малка костица, която се опитва да излезе .... Или ще загнои още и ще излезе след време, или ще се капсулира с тъкан. Чакаме.
Тази неделя сме пак на ваксина (трета поредна и остава още една).
Отчет за психическо състояние – луда за връзване

Обожава да гони снежни топки –гледа те с ТЕЗИ ОЧИИииии и подквичква жално, в случай, че се отплеснеш и не хвърляш топки като машина! От две седмици съм с мускулна треска на ръката, хораааа
П.С. Забравих за хотела - амиии, хотел.
Поздрави и усмивки!