Dog.bg Форуми : Лабрадорка в беда

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадорка в беда останала без стопанин ,малтретирана зверски-в Благоевград

#121 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 November 2009 - 10:08 AM

Чета и усещам как в мен бушуват 2 противоположни чувства.
Алба 07 е човек който се ражда един път на милиони,цяло чудо и невероятен късмет за Ирка да попадне на такъв човек rc_036.gif .
За другото човешко същество причинило умишлено цялата тази болка,не само на кучинка,а в последствие и на всички които я обичат,на хората около нея,не намирам думи.Желая му да изпита през живота си всяка една от тези болки,както физически,така и душевни....защото можеше просто да я подари още преди 2 години,не е трудна и непосилна работа за младо,красиво и породисто куче.....

Благодаря ти,Алба 07 за всяка споделена информация за Индирка.Стискам палци и се моля да бъдат все по-добри вестите от вас.Поклон пред цялото ви семейство,невероятни хора сте.Много се радвам че кучинка се е отпуснала и вярвам че ще ви дари с много любов,защото вие я заслужавате. wub.gif

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#122 Потребителят е офлайн   лабчо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2009 - 10:15 AM

Трогателна е всеотдайността, с която се грижите за малката душа. Просто нямам думи, продължавайте така, никое куче не заслужава да преживее това, на което тя е била подложена.

Много се радвам за добрите новини, за съжаление като отслабне имунната система всичко се лепи, но не се отчайвайте, ще се наредят нещата ae_085.gif

#123 Потребителят е офлайн   alba7 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 01:32 PM

Здравейте! Ще напомним за себе си с малко снимки. Както ще видите, принцесата изпитва лек ужас от фотоапарата - не обича да позира, дори навежда глава и се опитва да прилегне в опит да го умилостиви. Разбирам защо прахосмукачката й е неприятна, но при фотосеансите ни нито шум има, нито държа телескопични тръби в ръцете си ;) Може пък да е от вродена скромност... Тя се чувства, надявам се, добре, храни се с увеличаващ се апетит, не сме посещавали лекарски кабинети от почти три седмици ;) , ходим на все по-дълги разходки и това я изпълва с любопитство, обича да изразява удоволствието си с мучене. Засега това е от нас. Поздрави на всички!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#124 Потребителят е офлайн   neofly Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 December 2009 - 02:01 PM

Прекрасна е wub.gif

#125 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 02:15 PM

Бонбон, направо е разкошна и все така деликатна wub.gif Миличката, супер изглежда, малко по малко ще стане прекрасно куче. Благодарим ти за всеотдайните глижи, отразили са се страхотнона кучинка ae_085.gif

#126 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 03 December 2009 - 02:17 PM

Индирка е едно щастливо куче,за това че попадна на вас. wub.gif
Относно фотосесиите-моето куче се дразни от светкавицата и от червената лампичка,която примигва.Щом ме види дасе приближавам с апарата и навежда глава ab_041.gif Е,успявам и да я хвана неподготвена доста пъти.
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#127 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 02:30 PM

Безкрайно много се радвам за Индирка и за теб, ЛЕЛЬО!
Промяната е огромна, а съм сигурна, че на живо ще е още по-забележима. Индирка явно започва лека полека да забравя какво е преживяла и да се отвараря за вас и за света, и за прекрасния живот, който я очаква.
Безброй целувки!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#128 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 December 2009 - 02:37 PM

Милото добро момиче, добре изглежда! Щастливка и късметлийка е, че има вас!
Не се притеснявайте за снимките, има просто срамежливи кучета. С времето ще се поотпусне smile.gif

#129 Потребителят е офлайн   Hela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 02:42 PM

Благодаря, че ни зарадвахте с чудесни снимчици! Изглежда по- спокойна и не толкова болезнено слаба. От здраве да не се отървете цялото ви прекрасно семейство и да забравите за дълго докторите! Страхотно е това, което направихте за това малко ангелче! Милата душица- мушица. ie_146.gif

#130 Потребителят е офлайн   laralora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кучета, планини, медицина (професия)

Публикувано: 12 December 2009 - 12:54 AM

Господ да Ви поживи, както се казва!!!
Чак сега виждам темата, но Ви се възхищавам безкрайно!
Наистина - шапка Ви свалям и желая на Вас, цялото семейство и Индира - здраве, радостни моменти и дано Коледа и Новата Година бъдат наистина щастливи за Вас. Малко, уви, са хората като Вас, коит ого заслужават. friends.gif

#131 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2009 - 02:21 AM

Много се радвам че има хора като вас ! Пожелавам ви кучето да ви радва дълги години, както и вие него!

#132 Потребителят е офлайн   laralora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кучета, планини, медицина (професия)

Публикувано: 13 December 2009 - 02:49 PM

Абе кой е този изрод дето това го е направил - не може така безнаказано да живее!!!!
Чудесно е че Индира сега има Вас и Вие нея, ама тези идиоти, дето делят жизнено пространство с нас и с всички нешастни или щастливи кучета, трябва да бъдат наказани. Аз съм способна на тоя тъпанар да ида и да му разбия мутрата; толкова съм бясна; в къщи само ме подиграват, че такива като мене били луди (щото на два пъти щяха да ме трепят заради улично куче), ама тоя нещастник защо трябва да продължи да живее все едно нищо не е станало. какво чака тая държава и деата ни, не знам; щом такива дегенерати към това чудно същество така са се отнесли; а те всички кучета са чудни, естествено; бог да ни пази... Друго не се сещам. Възмездие трябва да има, как така ще се оставят идиоти да съжителстват заедно с нормалните - ами това предопределя бъдещето на децата ни. Или изолацията им - ако няма с кого да споделят нормални чуства и отношения...
Ако има как да ги издиря тези изроди - баща ми казваше "1 кило динамит им трябва"... Сега у нас всичко се купува, и това може да се намери.
И други всезнайковци има - прибрах за 1 седмица един нещастник у дома, щото все се връщаше при нас и се "правеше на пазач" - а иначе добър, добър...преди мъжът ми да го заведе в сервиза, дето работят; всички съседи ме оплюха, че ""нямали душа и не страдали". А като се замисли човек - animal идва от anima, което е душа. Как може баш пък кучето да няма душа! Мойта кучка, дето умря преди 2 седмици половин година не вземе в стаята дето спеше баща ми, когато той почина; чак наскоро се осмели да дойде - след като с мъжа ми вече се бяхме преместили там. Затуй съм спокойна, като знам, че горе ще бъдат заедно - той на леглото (беше 24 години инвалид) и двете ми (вече покойни кучета) при него на леглото - по цял ден така си живееха.
как може куче да няма душа и да не страда - ами то на Индира й личи, колко е страдала - дори и сега, когато е щастлива. Дай боже още дълги години да е така, и да радва добрите (малко останали) хора, дето помогнаха.
Искрено възхищение и специални поздрави още веднъж; скоро се надявам и аз да туря една снимка на по-щастливо кученце.

Весели и спокойни празници на цялото семейство на Индира!

#133 Потребителят е офлайн   hani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2009 - 03:31 PM

Как е Индирка?

#134 Потребителят е офлайн   alba7 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 January 2010 - 02:29 PM

Цитат(hani @ Dec 29 2009, 02:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Как е Индирка?

Здравейте! Много дълго отлагах да ви пиша... и имам най-ужасната причина за това. Моята Индирка, моето най-мило момиче, мойта най-нежна душичка, моята непобедима невинност най-сетне бе застигната от злодеянието на Човека... Пътувахме за празниците в Русе, където тя трябваше да посрещне Коледа и Нова година, обсипана от любовта на моето семейство и подканяна за игра от пет кученца и две котета. Индирка посрещна само Коледа... На 29 декември тя загина - отровена в градската градина в град Русе. Който от вас се интересува, може и да е чувал за извратените кампании през изминалата година, провеждани от още по-извратени хора, за борба с бездомните кученца в града. В същия ден и в дните след това са загинали още няколко кученца. Моето момиче се предаде, не издържа. Въпреки че веднага я откарахме при доктора, въпреки че час и половина той се бори за живота й... Моето момиче остана завинаги в Русе, на брега на Дунава, в една самотна горичка с изглед към залязващото слънце. Остана завинаги в сърцето ми, онемяло от болка. Не, не ме утешавайте, утеха няма - само болка и чувство за вина... Просто се помолете за нейната невинна душичка - нека Господ я приюти, приласкае и най-сетне й даде покоя, който никой човек не успя... Мъчителният живот на моето прекрасно момиче е доказателство за това колко жесток може да бъде Човекът и как това ни най-малко не пречи на едно кученце да продължава да го обича. Моята Индирка изпи горчивата чаша до дъно... не знам защо толкова сурова съдба за такова прекрасно същество, не знам, не знам и съм страшно измъчена... Прилагам последните й снимки, които просто нямам сили да погледна оттогава.
Ето къде може да прочетете за мракобесната кампания на някои "хора" - http://www.ruseinfo....news_70256.html Уви, моята любима Индирка трябваше да стане доказателство за това мракобесие...
"Странични" факти: Живях заедно с Индирка точно три месеца и три дни.
Тя успя да носи адресника със собственото си име точно три дни.
Загина на 29 декември - точно осем месеца след като загубих моето момче Марло, на 29 април
2009г.
Това беше ЕДИНСТВЕНАТА разходка, за която тя нямаше търпение да излезе и бързаше...
Как да не мисля, че появата й в моя живот не е била случайна?!............. Простете ми! Албена

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#135 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 January 2010 - 02:36 PM

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#136 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2010 - 02:42 PM

не, не, не

#137 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 10 January 2010 - 02:46 PM

Тази история ме оставя безмълвна dh_188.gif Все пак се радвам, че вие й дарихте 3 месеца живот, изпълнен с грижа и обич.

Почивай в мир, мило момиче rg_057.gif
User's Signature

Качена снимка

#138 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2010 - 03:02 PM

Горката животинка.
Толкова се зарадвах като се намерихте.
Моито най-искрени съболезнования!
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#139 Потребителят е офлайн   Mamiha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2010 - 03:07 PM

Аз...аз също нямам думи...това е кошмар...
...Искам само да Ви кажа - Вие и семейството Ви бяхте най-хубавото, най-доброто и най-истинското нещо в живота на това куче! Шапка Ви свалям за всичко, което направихте за Индирка, за начина, по който се борихте за нея и за любовта, с която я обградихте! През последните 3 месеца тя е разбрала какво означава да си обичан!
Моите най-искрени съболезнования!

П.П....живеем в един АД.....АДДД!!!
User's Signature

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу

#140 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2010 - 03:08 PM

rg_057.gif rf_011.gif Индирка вече е на по-добро място,вече нищо не я боли,вече никой не може да я нарани.За нея не можеше да се намерят по-добри стопани от вас,сигурна съм.Признавам че не можах да сдържа сълзите си за този нелеп край, мъчно ми е най-вече за вас,че е трябвало да преживеете такава загуба и то за втори път.....знам колко боли..... rf_011.gif
User's Signature

Качена снимка

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема