Завързано и изоставено младо куче Още една жертва на човешкото безумие
Публикувано: 07 February 2010 - 03:06 PM

Да, Мария, малко съм досадна...

Нямаше нищо да стане, ако бях сама. Това става възможно, благодарение на всеки един от вас!!!
Публикувано: 07 February 2010 - 03:22 PM

Пете, сълзите на летището бяха от щастие! Само такива поводи за радост да имаш!

Благодарности на Animal Rescue Sofia и на Илит!!! И на всички, дарили пари и подкрепа на Нерко!
Публикувано: 08 February 2010 - 02:14 PM

Публикувано: 03 March 2010 - 08:36 PM

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 03 March 2010 - 10:32 PM

Веднага!

Голямо излежаване пада...

Повече снимки на щастливото момче - http://photo-zona.ne...;ALBUM_ID=22205

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 04 March 2010 - 06:37 AM
Не знам защо толкова ми влезе под кожата това момче ....
Благодаря ти Mamiha !

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 04 March 2010 - 09:40 AM

Mamiha, от сърце благодаря за снимките! Много радост ни донесе с тях!
Публикувано: 04 March 2010 - 09:45 AM

Хорааааа, това е моето Неренце! Нашият Нерко- перко! Нашето сладко добро момченце!!!!
Знаех си! Знаех си! Знаехси, че Нерко е най- доброто момче!

Най- после! Чакането си залужаваше!

БЛАГОДАРЯ ти, мила Надя!!!! Благодаря ти Марайке!!!! Благодаря на всички замесени, обвинени и подтстрекаващи заминаването и осиновяването на Нерко!!!!
Благодаря на всички, които помогнаха финансово и с добрите си мисли на момчето!
Видяхте ли го с топката!

Видяхте ли го как спинкат с детенцето като ангелчета?

Видяхте ли го размазан от кеф на диванчето!

Ами със стопанина си?

Ето това се казва щастлив край!!!!

(сигурно наруших всякакви правила на форума, но ме извинете за вълнението!)
Публикувано: 04 March 2010 - 10:49 AM
Супер се радвам за Нерко, за това прекрасно гушкаво момче!!!!!

Браво на всички, на Hela, на Ilit, na ARS, на Galiаdogs, на помагалите финансово за хотела, на Митко, на всички, които се погрижиха за този сладур

Пък дано някога се срещнат с любимата Лотти!
Публикувано: 21 May 2010 - 09:43 AM

Толкова ми липсва Нерко, и все по- чето мисля за него, но не ми се искаше да безспокоя стопаните му излишно с моите емоции. Даже снощи в клиниката на Мечи му викам Нерко.
Но вчера писахме с Валето (срам, не срам) и днес ме чакаше на пощата ми това:

hello.nero is doing fine he seems very happy.we go to the forrest every morning and he likes it very much when we bring the children to school and when we pick them up.He is very good with the children and he is watching over them when we are outside.he likes sitting in the garden , he always wants to go outside.he is doing fine with our other dog,the are best friends and the are always laying togheter on a big pillow.All our friend and famly love him.we have a boot and he likes that very much to.the first time on the boot he was a bit scared when we went under a bridge but now he loves it when we go with the boot.He only has a medical problem he has HD it is a condition at his hips they are not good he needs surrgery so we are saving money to pay for it.If he doesn't get the surrgery he is giong to be in a lot of pain and walking is going to be difficult.we hope to have the money soon.Iwill send you some photos later. kind regards
Превод скоро от Валето.
Снимки ще кача веднага, когато получа.

Много съм щастлива за момчето! Но, за съжаление съм и много притеснена за диагнозата...А това е нещо ужасно...И скъпо. При всички положения ще предложа да помогнем с нещо, макар и малко, но най- вече с подкрепа и стиснати палци и лапи...Дано всичко скоро да е ок!