Снимки на нашите любими шпицове ТЕМАТА, В КОЯТО МОЖЕ ДА ПОКАЖЕТЕ ШПИЦА СИ В СНИМКИ
Публикувано: 30 May 2011 - 09:38 AM
Здравейте и от мен и Айс! Малко се поигубихме, но ето ни пак на линия..
Имам много нови притежатели на тази неверочтна порода, за което се радвам! Породата наистина е неверочтна и няма да съжелявате, кучетата са много игриви, добри и винаги могат да ви зарадват с някой интересен номер и да ви вдигнат настроението. А сега ще сложа и снимки на Айс с еди негов приятел, с който много си играят. Поздрави: Мони и Айс

Публикувано: 03 June 2011 - 03:54 PM
luchi кучето го гледа един възрастен дядо и едва ли има време да го реши и т.н. Той си го гледа така както може храни го, развежда го, къпе го за решене и такива подробности се съмнчвам,че го интерсуват много, много. :) :D
desitaaa и твоя сладър ще станее пухкав и много рошав, всичко с времето си. Поздравии от мен и Айс :*
desitaaa и твоя сладър ще станее пухкав и много рошав, всичко с времето си. Поздравии от мен и Айс :*
Публикувано: 24 June 2011 - 12:31 PM
Привет на всички шпицове - малки и по-възрастни!
Малко снимки от нас - Линда и Ко...мпания за игри и щуротии в парка.

Тук хубостницата ми слуша, изпълнена с разкаяние, как й се карам, задето се шмугна зад гърба ми и, независимо от изричната забрана, моя и на кметицата Фандъкова, се изкъпа във фонтана.
Игра с приятелчето й Ричи.

Една срамежливка се присъедини към групата, но пък малкия бигльо беше прогонен надалече от ревнивеца Ричи.

И други се опитаха безуспешно да се присъединят към компанията, но се убедиха, че мъжкарите не са "добре дошли".

И накрая - "фаталната блондинка" Линда е пак сама, кавалерите си отидоха.
Добре, че поне любимата топка си е винаги тук.

Поздрави и пожелания за весели разходки!

Тук хубостницата ми слуша, изпълнена с разкаяние, как й се карам, задето се шмугна зад гърба ми и, независимо от изричната забрана, моя и на кметицата Фандъкова, се изкъпа във фонтана.

Игра с приятелчето й Ричи.

Една срамежливка се присъедини към групата, но пък малкия бигльо беше прогонен надалече от ревнивеца Ричи.

И други се опитаха безуспешно да се присъединят към компанията, но се убедиха, че мъжкарите не са "добре дошли".

И накрая - "фаталната блондинка" Линда е пак сама, кавалерите си отидоха.

Поздрави и пожелания за весели разходки!