Публикувано: 21 July 2010 - 11:44 AM
Апелирам към всички ползватели на площадката в Кичука,която в момента е като разграден двор:Натиснете Централна Екология да се активизират и да въстановят пораженията.Най-трудно е там вечер,когато кучетата свободно си тичат към играещите с топка,към чешмичката,към преминаващи кучета-агресивни или разгонени.Хората вече говорят за подписка с искане да изместят другаде клетката,с жалба,че кучетата пият от чешмата,че са прелитащи без повод из парка.И до някъде са прави-само по последна точка.Днес като по чудо успях да се свържа с г-жа Даскалова,която отговаря именно за тези площадки-от Централна Община.Обясних и картинката и я попитах ще има ли скоро пак мрежа.Жената любезно ми обясни,че търсели фирма изпълнител и до края на седмицата проблемът би трябвало да бъде разрешен.Аз съм скептична.В едно,обаче,тя е категорична-никаква подписка не може да промени местото на клетката.Затова и ми е следната молба-който има нерви и желание,да звъни и той от свое име,да попитате какво се случва с ограждението и кога. тел: 656876-Еколлогия,г-жа Даскалова

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....