Помощ за Рижа нарочно ударена от кола котинка
Публикувано: 10 December 2009 - 02:23 PM
Имам 10 лв за нея, които останаха, мога да поръчам един календар на човека, който ги дари, а парите все пак да ги насочим за нея. Аз така и не съм се информирала напълно с тоя "краден нет" за календарите, а бях обещала да заявя, но... ще помоля за извинение...
Публикувано: 10 December 2009 - 04:01 PM

УУУХХХХАААААААА

Публикувано: 14 December 2009 - 07:38 AM

Публикувано: 14 December 2009 - 02:14 PM

п.с. разбира се, ако желаете да я дадете, ако сте решили да я задържите думичка няма да обеля

Публикувано: 21 December 2009 - 03:38 PM
Не,че не се изкушавам да задържа такава обичлива прелест,но ще ми станат повече.А и самата тя,въпреки,че вратата е отворена не идва в другата стая с кучетата и котките.Със сигурност ще се чувства по-добре някъде ,където да не се притеснява.С хигиенни навици е момичето.
Публикувано: 23 December 2009 - 05:33 PM

Днес не успях да отида до Карагьозов, нито да му се обадя, искрено се надявам да не е късно утре или да почива.
Да разясня, че само с Галя си знаем - трябваше да му се обадя, защото установихме, че на Рижа челюстта е зарастнала накриво и не знаем дали това е било най-доброто, което е можело да се направи, или тя се е изместила в последствие...
Вижте снимки и клипче на гальовната красавица

Пускам и снимката на челюстта. Ако не се оправи, ще й бъде чар - още едно УНИКАЛНО КОТЕ

Ето и как се радва на ласки, миличката
РИЖА
Публикувано: 23 December 2009 - 05:38 PM
И не разбрах - махната ли е телта вече? И не се ли виждаше че е крива челюстта, за да се коригира?
Питам всичко това, защото в момента имам котарак със същия проблем. Но вече втори месец е с тел. На края на първия отидохме да се сваля, но се оказа, че не е зарастнала и я оставиха още време. Преди поставянето на телта разместването беше точно като при Рижка, но след поставянето - устата застана в правилно положение. Учудвам се, ако при нея за толкова по-кратко време вече е зарастнало.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 December 2009 - 07:13 PM
Дано всичко е наред с Рижка , инак ....не ми е ясно какво се прави в такива ситуации....върти ми се в главата черната мисъл да не и чупят челюстта наново ....ужас

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 23 December 2009 - 09:03 PM
И на мен ми минават същите мисли през главата, но се надявам че за толкова кратко време челюстта не е зараснала и всичко подлежи на корекция все още. Искрено се надявам, че лекарят след като я прегледа няма да твърди, че това е нормално, защото в случая съвсем на иде реч само за чисто естетичен проблем. Оставена така, Рижа може да има здравословни проблеми вбъдеще. Стискам палци всичко да се размине възможно най-леко!
Публикувано: 23 December 2009 - 09:23 PM
Публикувано: 24 December 2009 - 01:40 AM
Публикувано: 24 December 2009 - 11:00 AM
Галя, добре че си звъннала, че съм страшно неорганизирана в момента, хич ме няма

"След малко", казано на Оли вчера в 5 и нещо - 6 ч, звъннах на benyb към 8.30... само сега пък да не объркам кой кой е, че съвсем ще се задълбая

Кога трябва да я види Карагьозов, как се разбрахте?
Аз съм по празниците тук, възнамерявам да се размажа от мързел, бездействие, ядене на туршия и пиене на ракия

Така че звънкай, когато решиш, ще дойда да ви взема. Само да е от по-рано, че да се огранича само с туршията в същия ден