Ето още няколко снимки.
На първата е с покойния си приятел..

Публикувано: 24 May 2011 - 05:48 PM

Публикувано: 22 July 2011 - 02:37 PM
 Ето го сега милото интересно същество;
 Ето го сега милото интересно същество;  

До скоро наричан Бездомния приятел, и от скоро е част от голямото семейство! Не го бяхме виждали три дена и накрая го открихме с ужасяваща рана, пълна с червей преди три седмици /да не навлизам в излишни подробности.../ В момента се лекува и възстановява, не може да стъпва на лапичката, тъй като са прекъснати нерви и мускули, но като заздравее раната ще поемем допълнително лечение за подпомагане изграждането на липсващите /имаше си име, не помня имена
 До скоро наричан Бездомния приятел, и от скоро е част от голямото семейство! Не го бяхме виждали три дена и накрая го открихме с ужасяваща рана, пълна с червей преди три седмици /да не навлизам в излишни подробности.../ В момента се лекува и възстановява, не може да стъпва на лапичката, тъй като са прекъснати нерви и мускули, но като заздравее раната ще поемем допълнително лечение за подпомагане изграждането на липсващите /имаше си име, не помня имена  / и е много възможно да започне да си използва и четвъртата лапичка. Иначе се качва и скача от леглото все едно му няма нищо. Голям е симпатяга и любимец на всички;
 / и е много възможно да започне да си използва и четвъртата лапичка. Иначе се качва и скача от леглото все едно му няма нищо. Голям е симпатяга и любимец на всички; 

Публикувано: 23 July 2011 - 10:27 AM

Публикувано: 05 August 2011 - 09:24 PM

Публикувано: 03 November 2011 - 04:08 PM

Публикувано: 05 November 2011 - 03:16 PM

За жалост не живее в апартамента при мен и Райа, но живее в къщата при брат ми, която е на няколко пресечки. И все пак е ПРЕдоволен, че си има собствена къщичка, храна и играчки, които обожава!
 За жалост не живее в апартамента при мен и Райа, но живее в къщата при брат ми, която е на няколко пресечки. И все пак е ПРЕдоволен, че си има собствена къщичка, храна и играчки, които обожава!  

Публикувано: 27 November 2011 - 06:06 PM
 Я хващайте апаратите, искам много нови снимки! Направо ме досрамява само аз да си качвам снимки!
 Я хващайте апаратите, искам много нови снимки! Направо ме досрамява само аз да си качвам снимки!