Тя е малка и бяла,на снежинка прилича пухкава сладурана търси топъл дом

Публикувано: 21 January 2010 - 06:12 PM
						Как сте след кастрацията.Да отпускаме ли вече палците...

Публикувано: 21 January 2010 - 08:56 PM
						Снежи е кастрирана,с поставен чип и с изчистен зъбен камък.Всичко мина добре,Снежи се държа много достойно и даже си тръгна на самоход 
.Остава да се възстанови бързо и оттук нататък само весели и безоблачни дни.Благодарим за подкрепата. 

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

Публикувано: 21 January 2010 - 09:42 PM
						Оттук нататък на Снежи й остава само много да слушка и да папка. Да й върви по вода вече, късметлийка е тя.
Rinusha, а вашето семейство сте от най-перфектните осиновители,
 , жалко, че са малко хората като вас.

Rinusha, а вашето семейство сте от най-перфектните осиновители,

Публикувано: 23 February 2010 - 10:05 AM

Да дадем малко отчет на всички ,които ни мислят.Снежи се чувства прекрасно,въстанови се от кастрацията без проблеми.Свекърва ми много я глези и й угажда,кокто й се полага-цял ден се гушкат,ходят на разходка по 3-4 пъти,все още не съм дала разрешение да я пуска,но има дълъг повод,така,че тича на воля.Живеят на минута път от огромен парк.Сложихме й втора ваксина,за по-сигурно.Сега на свкърва ми й предстои да се пребори с регистрацията в общината и с това всички процедури приключват.Обещавам скоро да има и снимки,нека само се затопли времето и ще излезем с деца и куче на разходка. 

Публикувано: 23 February 2010 - 10:16 AM
						Тая Снежи е родена с късмет!!!Много се радвам за муцунката,тя е от тия кученца дето те грабват от пръв поглед с излъчването си!Благодаря ви Rinusha,вашето семейство сте осиновител- мечта 
 Дай боже на всяка нуждаеща се душичка такъв стопанин!!!Честичко се присещам за снежинката,ама гледам да не досаждам- за нея съм 100% спокойна и страшно се радвам за съдбата и!Като ми е сдухано и си отварям нейната тема,чета я и ми олеква....Давайте снимчици като имате възможност- те са като балсам за наранените ни от кучешките неволи души.

Публикувано: 11 May 2010 - 10:47 AM
						За съжаление се включвам с лоши новини - Снежи се е загубила рано тази сутрин,избягала е подплашена от две клошарски кучета.Моля приятели,оглеждайте се в района на Орлов мост,Борисовата градина.Дано скоро си приберем момичето

Публикувано: 11 May 2010 - 10:59 AM
						Ох,пък аз се бях наточила да гледам снимки като видях че е повдигната темата.Дано я намерите бързо и дано всичко е наред.Стискам палци и се надявам да ни зарадвате бързо с добри новини.

Публикувано: 11 May 2010 - 12:31 PM
						Баба,внуче и куче току що се появиха 
 Докато я търсихме в парка,Снежи се прибрала пред къщи,от близките магазини я хванали,напоили я, и така. 
 Дано да им е за урок на милите ми свекър и свекърва

Публикувано: 11 May 2010 - 01:30 PM
						Ураа 

Ще чакаме и някоя снимчица в най скоро време,за компенсация на тревогата дето изживяхме

Ще чакаме и някоя снимчица в най скоро време,за компенсация на тревогата дето изживяхме

Вход

Горе
 Цитиране +