Количка - има безплатно
Стационар - условията в добро хрумване не са добри за кучо в такова състояние. Трябва да е на "домашен режим" в количка, от която да се сваля за сън. Цената също няма да е такава.
Тези операции по 500-1000 лева откъде ги измислихте???
С отстъпките които аз ползвам не мисля че ще е повече от 200-300, поне доколкото имам опит.
Изобщо има много място за размисъл, стига да се намери някой който наистина да помогне в случая не само финансово а РЕАЛНО, не виртуално.
Радвам се, че поне сме единодушни по въпроса, че на кучето в момента не се помага.
Пак казвам - не давам безплатни съвети, нито си позволявам да те съдя.
Съдбата на кучето не е в мои ръце - най-малкото защото когато аз взема някое куче, го взимам с идеята че АЗ ще му помогна, а не че някой нещо трябва да свърши.
Можем дълго да си извиваме ръцете едни на други с гледки на отчаяни и съсипани животни, за които да си искаме помощ и да тропаме с краче. Истината е, че в този случай просто не е реалистично, съжалявам. Помощта за този герой, за която не се знае дали ще доведе до някакви трайни благоприятни резултати, за мен е безсмислена. Още повече, че това не е куче поето от отговорен за него човек, а поредния случай на "дайте да дадем".
А не ти ли тежи отговорнастта за този "живот":